• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Prijzen

PrijzenHoe goedkoop is een kunststofkozijn nu eigenlijk? In vergelijking met vroeger zijn de prijzen van kunststofkozijnen sterk gedaald. Tegenwoordig zijn de kosten van aanschaf minder dan die van houten kozijnen, en bovendien zorgen de onderhoudsarme eigenschappen van kunststofkozijnen ervoor dat de totale kosten een stuk lager zijn. Kunststofkozijnen gaan ongeveer net zo lang mee als houten kozijnen, maar hebben nauwelijks onderhoudskosten.

Leverancier afhankelijk

Uiteraard zijn de prijzen van het aanschaffen van kunststofkozijnen verschillend per leverancier. Dit heeft onder andere te maken met het materiaal, de montagekosten, de grootte van de kozijnen en natuurlijk de verschillende soorten van ramen die worden gecombineerd met de kozijnen.

Gemakkelijk en gratis vergelijken van prijzen

Er zijn ontzettend veel leveranciers van kunststof raamkozijnen. Om je te helpen door de bomen het bos weer te zien, kun je via onze website heel gemakkelijk, kosteloos en uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen voor een exacte prijs van het aanschaffen van kunststofkozijnen. Wij werken nauw samen met zeer betrouwbare leveranciers, die voldoen aan eisen die wij hebben opgesteld. Zo leveren zij enkel kozijnen van bekende en vertrouwde merken, zijn de monteurs uiterst gespecialiseerd, is de betaling achteraf, krijg je een minimale garantie van 10 jaar en worden de oude kozijnen ook afgevoerd, zodat je niet met een rommeltje achterblijft.

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!