?>
U wilt toch ook tot 60% besparen op de aanschaf van uw kozijnen ?
Vraag dan nu uw 5 gratis kunststof kozijnen offertes aan !

Kunststof kozijnen prijzen verschillen per leverancier; dit heeft onder andere te maken met het materiaal, de montagekosten, de grootte van de kozijnen en natuurlijk de verschillende soorten van ramen die worden gecombineerd met de kozijnen.

Ook van belang zijn zaken als:

  • De kwaliteit en afwerking van de kunststof kozijnen
  • De vakbekwaamheid van de monteurs
  • De marges die de leverancier hanteert

Gemakkelijk en gratis vergelijken van kunststof kozijnen prijzen

Er zijn zeer veel leveranciers van kunststof kozijnen. Om kunststof kozijnen prijzen snel inzichtelijk te krijgen kunt u via onze website heel gemakkelijk, kosteloos en uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen voor een exacte prijs van het aanschaffen van kunststof kozijnen. Wij werken nauw samen met zeer betrouwbare leveranciers, die voldoen aan eisen die wij hebben opgesteld. Zo leveren zij enkel kozijnen van bekende en vertrouwde merken, zijn de monteurs uiterst gespecialiseerd, is de betaling achteraf, krijgt u een minimale garantie van 10 jaar en worden de oude kozijnen ook afgevoerd zodat u niet met de rommel achter blijft.

Tot 60% voordeel?


Vraag offertes aan!Vraag nu vijf offertes aan van meerdere aanbieders.
*** 100% gratis en geheel vrijblijvend! ***

Meer over kunststof kozijnen prijzen:

Wat richtprijzen voor kunststof kozijnen:

Soort kunststof kozijn Afmetingen kunststof kozijn
(h x b)
Prijs
(inclusief btw en HR++ glas)

Met vast raam

Een vast raam 1200 x 1200 mm € 180,- tot € 230,-
Twee vaste ramen 1200 x 800 mm € 195,- tot € 250,-
Drie vaste ramen 1200 x 2000 mm € 335,- tot € 385,-

Met draai/kiepraam

Een draai/kiepraam 1200 x 1000 mm € 260,- tot € 325,-
Twee draai/kiepramen 1200 x 1400 mm € 400,- tot € 475,-
Drie draai/kiepramen 1200 x 2000 mm € 605,- tot € 695,-
Vier draai/kiepramen 1200 x 2400 mm € 795,- tot € 870,-

Met draaikiepraam + vast raam

Een vast raam met draai/kiepraam (smal) 1600 x 800 mm € 300,- tot € 360,-
Een vast raam met draai/kiepraam (standaard) 1200 x 1400 mm € 350,- tot € 410,-
Een vast raam (breed) met draai/kiepraam 1200 x 2000 mm € 365,- tot € 420,-
Twee vaste ramen met draai/kiepraam 1200 x 2000 mm € 430,- tot € 495,-
Twee draai/kiepramen met vast raam 1200 x 2000 mm € 525,- tot € 595,-
Twee draai/kiepramen met twee vaste ramen 1200 x 2400 mm € 540,- tot € 605,-

Met valraam

Een valraam 400 x 1200 mm € 80,- tot 120,-
Een valraam met vast raam 1500 x 800 mm € 260,- tot 320,-
Een valraam met draai/kiepraam 1500 x 800 mm € 330,- tot 395,-

Ga er eens goed voor zitten
Het internet, het is toch wel makkelijk. Waar zou je zijn zonder het wereldwijde web? Nou, niet thuis, maar dagenlang op pad om de vele kozijnen handelaren te bezoeken. U zou stad en land af moeten reizen en uiteindelijk behoorlijk kozijn moe weer huiswaarts keren. Gelukkig is de manier van prijs vergelijken de laatste jaren wel een beetje veranderd; u hoeft er uw luie stoel niet eens meer voor uit als u wilt weten bij wie je het voordeligst uit bent voor de beste kunststof kozijnen.

Offertes aanvragen, makkelijker dan ooit
Als u meer wilt weten over een bepaald type kunststof kozijn en benieuwd bent welk kostenplaatje daarmee gemoeid is, kunt u met een paar muisklikken eenvoudig meerdere offertes aanvragen, ook lang nadat de winkels gesloten zijn en de telefonisten de deur van het kantoor achter zich dicht hebben getrokken.
Binnen een paar werkdagen ontvangt u reeds een aantal interessante offertes in uw mailbox. Een mooie bijkomstigheid is dat u vanaf nu wél weet waar u moet beginnen bij je kozijnenzoektocht: op www.kunststofraamkozijn.nl. Hier heeft u namelijk een vele aanbieders onder één dak, iets dat het vergelijken heel wat sneller en makkelijker maakt. De kostentabel op de site is hierbij een nuttig handvat. Het aanbod is groot en varieert enorm als je let op prijzen, soorten en kwaliteitsverschillen. Het aanvragen van offertes kost niets en u zit ook niet meteen ergens aan vast. En, last but not least: er zit tien jaar garantie op alle kozijnen.

Het beste kunststof kozijn voor de beste prijs
Wat een kunststof kozijn u uiteindelijk gaat kosten bij oplevering is afhankelijk van meerdere factoren die overigens niet achteraf afwijken van de op de offerte getoonde kunststof kozijnen prijs. Allereerst speelt de kwaliteit van het kunststof een belangrijke rol in de prijsbepaling. Hoewel alle kozijnen die hier te vinden zijn, aangeboden worden door betrouwbare leveranciers en gemaakt worden uit materialen van hoogwaardige kwaliteit, valt er evenwel te kiezen uit uiteenlopende afwerkingen. Aan een groot merk hangt meestal sowieso een wat hoger prijskaartje, maar desondanks kan de prijs per leverancier verschillen.

Kostenraming
Ten tweede bepaalt het soort raam dat u kiest ook voor een groot deel de opbouw van het eindbedrag. Kies je een vast raam, dan ben je meestal voor een kleinere som geld klaar dan wanneer je een draai/kiepraam laat offreren. Kunststof raamkozijnen zijn toepasbaar in alle denkbare soorten ramen. Noem een stolpraam, een schuifraam, een klapraam, een valraam, een tuimelraam. Die laatste drie varianten zijn wat minder vaak gekozen varianten. Alle monteurs die naar aanleiding van een via deze site getekende offerte kozijnen bij u komen plaatsen zijn volledig gecertificeerd. De montagekosten zullen uiteraard variëren met de gekozen opties, maar het is altijd vakwerk wat geleverd wordt.

Verder zijn er vaste ramen met een indrukwekkende ruitverdeling, veelal te vinden in eeuwenoude grachtenpanden, waar veel arbeid in gaat zitten. Samen met een raampartij met meerdere draaiende delen behoort dit soort ramen tot de mooiste – en meest lucratieve – opdrachten voor de kozijnenmaker.

Haal de investering er uit
Ten derde is het de gekozen glassoort die een rol speelt bij de hoogte van de kunststof kozijnen prijzen, echter een beperkte.. HR++ -glas is vaak standaard inbegrepen, maar voor HR+++ -glas zal er wat dieper in de buidel getast moeten worden. Uiteindelijk betaalt de aanschaf van dubbel of driedubbel glas zich dubbel en dwars terug: de energierekening valt wat lager uit als u de stookkosten flink gereduceerd ziet. Het enige dat stijgt is de waarde van de woning.

Het rendementsvoordeel dat u behaalt na een langere tijd wonen achter HR-+++-glas is trouwens te verwaarlozen: met HR++ -glas ten opzichte van je oude enkel glasramen is de winst al enorm, zeker wanneer je ook boven en – indien van toepassing – op zolder je kozijnen laat vervangen. Je kunt de benedenverdieping van je woning namelijk nog zó goed laten isoleren; er is een natuurwet die bepaalt dat warme lucht opstijgt en daar valt niet aan te tornen. Vormen de verdiepingen boven met hun enkel glas één groot verdwijn gat, dan stook je alsnog voor de hele buurt.

Ruitje tikken
Als laatste zijn er nog wat andere details en extra’s die je kunt laten opnemen in je offerte, niet altijd even onbelangrijk. Goed hang- en sluitwerk hebben is wel een fijn idee. Iets minder leuk voor de buren, want daar zullen de inbrekers het na het zien van uw onneembare vesting gaan proberen. Ventilatie- en susroosters zijn – vooral in vaste ramen die niet open kunnen – een must, want als je niet goed kunt luchten, komt je gezondheid in het spel.

De kunststof kozijnen prijs wat grootte betreft maakt niet zo’n heel groot verschil. In een wat groter kozijn zit weliswaar meer materiaal, maar de bewerkelijke fabricagestappen zijn gelijk. Het blijven nog steeds vier hoeken. Het zijn vooral de draaidelen en het materiaal (houtnerf folie binnen en buiten ?) dat het grote verschil in kunststof kozijnen prijs maakt.

Tot 60% voordeel?


Vraag offertes aan!Vraag nu vijf offertes aan van meerdere aanbieders.
*** 100% gratis en geheel vrijblijvend! ***

Gratis offerte