fbpx
?>

Kunststofraamkozijn.nl is een initiatief van een tweetal oud-account managers uit de kunststof kozijnen branche. Te vaak zagen wij voorbeelden van particulieren die kwalitatief slechte kunststof kozijnen voor verhoudingsgewijs te hoge prijzen geleverd kregen of geen enkele service meer konden verwachten nadat de kunststof kozijnen eenmaal betaald waren. Wij doen dit anders!

De kernwaarden van Kunststofraamkozijn.nl:

  • Bespaar tot 60% op de materialen en montage;
  • Altijd de hoogste kwaliteit;
  • Snel geleverd & netjes gemonteerd.

Bij ons geen louche bedrijven die absurd hoge prijzen voor kunststof kozijnen in rekening brengen en/of niet meer bereikbaar zijn wanneer u later een probleem met uw reeds betaalde product heeft.

Waarom bij ons offertes aanvragen?

De bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers werken in geen geval met dwingende en asociale verkopers, hebben eigen monteurs in dienst, vragen geen aanbetaling en leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Houdt u er rekening mee dat de kwaliteit en de prijzen enorm kunnen verschillen in de kunststof kozijnen branche! Kies dus niet zomaar voor een kunststof kozijnen leverancier, maar vergelijk de kwaliteit en de prijzen van kunststof kozijnen zeer grondig met elkaar. Ontdek ook onze prijzentabel voor een indicatie van de kosten.

Wij kennen de kunststof kozijnen markt

Voordeel op de aanschaf van kunststof kozijnen is snel en makkelijk behaald, maar u moet wel de wegen kennen. Wij kennen de leveranciers, dealerorganisaties, de dure en voordelige leveranciers maar bovenal ook de kwalitatief goede kunststof kozijnen leveranciers die uitermate netjes en correct monteren en een heldere offerte structuur hanteren zonder de bekende “kleine lettertjes”. Wij werken uitsluitend samen met laatstgenoemde leveranciers. Uiteraard is de prijs belangrijk onderdeel van de aanschaf, maar dit mag nooit het belangrijkste aspect zijn. Let er tevens op dat u kozijnen aanschaft van kwalitatief goede merken.

Neem de proef op de som en vraag nu 100% gratis en geheel vrijblijvend vijf kunststof kozijnen offertes aan!

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Dit zeggen onze klanten:

Een aanrader
Via deze site offertes aangevraagd, en daar zaten er inderdaad 2 tussen die een heel stuk goedkoper waren dan de offerte die wij al hadden liggen en waar we eigenlijk mee in zee wilden gaan. Uiteindelijk voor het bedrijf gekozen waar wij het beste gevoel bij hadden, maar dit was niet de allergoedkoopste. Uiteraard hebben we ook goed naar de kwaliteit gekeken want dat is natuurlijk minstens net zo belangrijk. De kozijnen zijn vorige maand netjes gemonteerd, verliep erg vlotjes allemaal en wij zijn erg tevreden.

5 sterren Door Fam. Bouwman

Meer tevreden klanten

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: