• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Over ons

Kunststofraamkozijn.nl is een initiatief van een tweetal oud-account managers uit de kunststof kozijnen branche.
Te vaak zagen wij voorbeelden van particulieren die kwalitatief slechte kunststof kozijnen voor verhoudingsgewijs te hoge prijzen geleverd kregen of geen enkele service meer konden verwachten nadat de kunststof kozijnen eenmaal betaald waren. Wij doen dit anders! Bij ons geen louche bedrijven die absurd hoge prijzen voor kunststof kozijnen in rekening brengen en/of niet meer bereikbaar zijn wanneer u later een probleem met uw reeds betaalde product heeft.

Waarom bij ons offertes aanvragen ?

De bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers werken in geen geval met dwingende en asociale verkopers, hebben eigen monteurs in dienst, vragen geen  aanbetaling en leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Houdt u er rekening mee dat de kwaliteit en de prijzen enorm kunnen verschillen in de kunststof kozijnen branche! Kies dus niet zomaar voor een kunststof kozijnen leverancier, maar vergelijk de kwaliteit en de prijzen van kunststof kozijnen zeer grondig met elkaar. Ontdek ook onze prijzentabel voor een indicatie van de kosten.

Vraag direct 5 vrijblijvende offertes aan en ontvang binnen 1 dag de beste prijs voor de hoogste kwaliteit!

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

 

Wij kennen de kunststof kozijnen markt

Voordeel op de aanschaf van kunststof kozijnen is snel en makkelijk behaald, maar u moet wel de wegen kennen. Wij kennen de leveranciers, dealerorganisaties, de dure en voordelige leveranciers maar bovenal ook de kwalitatief goede kunststof kozijnen leveranciers die uitermate netjes en correct monteren en een heldere offerte structuur hanteren zonder de bekende “kleine lettertjes”. Wij werken uitsluitend samen met laatstgenoemde leveranciers. Uiteraard is de prijs belangrijk onderdeel van de aanschaf, maar dit mag nooit het belangrijkste aspect zijn. Let er tevens op dat u kozijnen aanschaft van kwalitatief goede merken.
Neem de proef op de som en vraag nu geheel gratis uw 5 kunststof kozijnen offertes aan !

Average rating:  

 2 reviews

Door Fam Haverkamp op Kunststofraamkozijn.nl
Kwaliteit versus prijs

Kwaliteit vinden wij minstens net zo belangrijk als de prijs. Wij hebben dan ook na uitvoerige selectie en het bekijken van een aantal referentie adressen een keuze gemaakt uit de merken Weru, Schüco en Finstral. De communicatie via deze website ging prima en daar viel weinig op aan te merken. Gemak dient de mens tegenwoordig met het medium internet, en ondanks het feit dat ik niet meer de jongste ben ging het invullen van het aanvraagformulier zeer eenvoudig.

Toch nog gelukt

Onze kozijnen moesten echt vervangen worden, want deze waren erg slecht. Offertes gevraagd bij diverse aanbieders en wij schrokken ons wezenloos. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als prijs maar dit was voor ons niet haalbaar. Hier ook nog wat offertes aangevraagd en het is toch nog gelukt binnen ons budget, wij hebben nu de kwalitatief zeer goede en mooie Schuco kozijnen in onze woning.
Bedankt en groetjes. Lenie / Amstelveen

Scroll Up