• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Kunststof Kozijnen Offerte aanvragen

Vraag direct gratis de 5 voordeligste offertes aan!

Bespaar ook tot wel 60% op kunststof kozijnen!

Ontvang gratis (per mail) de 5 voordeligste offertes van professionele leveranciers. Start nu met besparen !

 

  1. Vul het formulier geheel en compleet in.

  2. Geef uw wensen aan en/of stuur een document of foto mee.

  3. Ontvang binnen 1 dag per mail 5 zeer voordelige kunststof kozijnen offertes.

  4. Uw telefoonnummer wordt alleen gebruikt bij vragen over uw aanvraag.

  5. Uw kozijnen offertes zijn uiteraard geheel gratis en vrijblijvend !

 


Woont u al in het huis waarvan u de kozijnen wilt vervangen?*

Uw wensen

Omschrijf hier uw wensen of voeg hieronder uw foto of bijlage toe

Tekening of document bijvoegen? Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer het bestand dat u wilt meesturen (maximaal 3mb).

Hoe verloopt het offerte aanvraag proces?

Nadat u de aanvraag heeft gedaan, gaan wij uw aanvraag koppelen aan de grote groep aannemers en leveranciers waar wij mee samenwerken.

Wij zoeken de beste match tussen uw wensen en onze aanbieders en kijken daarnaast of de aanbieder in uw regio werkt.

Hierna zullen de aanbieders u een vrijblijvende offerte sturen op basis van de door u ingevulde gegevens, hoe completer uw aanvraag is, hoe specifieker de offertes zullen zijn.

Ervaringen van andere offerte aanvragers:

In onderstaande lijst leest u enkele ervaringen van offerte aanvragers die u voorgingen.

Graag ontvangen wij ook uw ervaring zodat wij deze weer kunnen delen met andere bezoekers en onze service nog beter kunnen maken.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Average rating:  

 5 reviews

by Mw. Derlagen on Kunststofraamkozijn.nl
Prima bevallen, een aanrader

Als vrouw alleen was ik een beetje huiverig om kozijnen verkopers over de vloer te krijgen, maar ik heb toch maar de knoop doorgehakt want de bestaande houten kozijnen werden toch wel erg slecht. Via deze website offertes aangevraagd en 3 bedrijven langs laten komen voor het adviseren en inmeten, waarna ik gekozen heb voor een aanbieder in de buurt met een eigen showroom waar ik later nog naartoe ben geweest. Keurig bedrijf met nette en aardige werklui, ik kan niet anders zeggen. De prijs was ook nog eens een stuk lager dan de andere aanbieders dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben erg blij dat ik de keuze gemaakt heb want mijn huis is veel comfortabeler geworden met het nieuwe dubbele glas want ik had ook nog eens enkel glas in de woning.

by Fam. Muller on Kunststofraamkozijn.nl
Verrassend laag prijsniveau

Omdat je toch al snel over veel geld praat voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen inclusief een voor en achterdeur plus gevelbekleding zijn wij niet over "een nacht ijs" gegaan en hebben we vele offertes met elkaar vergeleken. Ook via deze website hebben wij offertes aangevraagd die we trouwens erg snel in huis hadden. Een leverancier die bij deze website aangesloten was had veel vakkennis in huis, was niet opdringerig, had veel nuttige suggesties voor onze woning en offreerde een zodanig lage prijs dat hij voor ons veruit de beste keuze was financieel gezien. Los van het feit dat het een aardige kerel was, het bedrijf mooie referentieprojecten kon laten zien en men kwalitatief uitsluitend goede merken levert. Alles is inmiddels naar zeer grote tevredenheid gemonteerd en wij blijken de juiste keuze gemaakt te hebben.

by Jos Brokhuis on Kunststofraamkozijn.nl
Zeer goed bevallen

Aanvragen is gratis en verplicht je tot niets dus heb hier ook een aanvraag gedaan. Ik kreeg binnen een paar dagen een aantal offertes per email binnen en daar zaten een paar zeer voordelige tussen ten opzichte van de offertes die ik al had. De kozijnen zijn prima geplaatst inmiddels en ik heb veel geld bespaard.

by Fam. Bouwman on Kunststofraamkozijn.nl
Inderdaad erg goedkoop

Wij waren al ver gevorderd met een aanbieder, maar de prijs vonden we toch best nog wel hoog. We wilden het liefst nog wat spaargeld over houden. Via deze website met 4 kunststof kozijnen aanbieders in contact gekomen waarvan er 2 bijna dezelfde prijs hadden als die we al hadden. De andere 2 zaten aanzienlijk lager met de prijs en daar hebben we er 1 van uitgekozen waar we het beste gevoel bij hadden. Onze besparing op de hele woning was al met al bijna 4000 euro dus dat was het vergelijken wel waard.

by Mw. J. van der Sterre on Kunststofraamkozijn.nl
Heel erg tevreden !

Regelmatig heb ik van die colporteurs hier aan de deur gehad over kunststof kozijnen. Wel interesse maar nooit een afspraak gemaakt want deze lui zijn altijd opdringerig en wat ik op internet lees ook veel te duur. Al surfende hier terecht gekomen en offertes aangevraagd voor openslaande tuindeuren, een dakkapel en Keralit. Dit scheelde inderdaad veel (tientallen procenten) met andere aanbieders en dan ook nog eens op hetzelfde kozijn merk.
Ik snap niet hoe dan kan, maar dat maakt mij verder niet veel uit; in zee gegaan met een klein bedrijfje, aardige en vriendelijke adviseur, geen opdringerig gedoe en zij hebben mij rustig zelf laten beslissen zonder telkens maar weer te bellen. Mooie kozijnen, eigen monteurs, 10 jaar garantie op alles en de gehele betaling hoefde pas achteraf plaats te vinden. Dat is bij hun standaard maar betalen vooraf was ik toch al niet van plan. De buren deden ook mee en er was daarmee extra korting verdiend. Kortom, tevreden en ik heb in ieder geval een prima leverancier gevonden via deze site. Bedankt ! Mw. J. van der Sterre - Arnhem