• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Merken & leveranciers

MerkenKunststof kozijnen zijn er in vele uitvoeringen en kwaliteitsgradaties, waarbij wij hier een opsomming van het beste merk kunststof kozijnen zullen aangeven.

Allereerst even een korte uitleg. De meeste fabrikanten (merken) maken zelf uitsluitend de kunststof kozijnen profielen (dus de stukken waar de kozijnen van gemaakt worden) en maken zelf niet de volledig complete kunststof kozijnen.
Kunststof kozijnen verwerkers (kozijnen fabrieken) kopen de kunststof kozijn profielen bij de fabrikant in en maken daar vervolgens kozijnen en schuifpuien van, waarna deze aan de consument geleverd worden.
U snapt meteen dat dus in het hele proces niet alleen de kwaliteit van de kozijnen profielen een grote rol spelen, maar zeker ook de kwaliteit van de verwerker. Zo is er bijvoorbeeld al een groot verschil in hoe de verschillende verwerkers de lasnaden (waar de 2 delen op elkaar gesmolten zijn) afwerken.
Uiteraard is als laatste de kwaliteit van de montageploeg van de kunststof kozijnen verkoper van groot belang voor het eindresultaat.
Mocht u op Wikipedia meer willen lezen over de chemische samenstelling van kunststof kozijnen, klik dan op chemische samenstelling kunststof kozijnen.

Vraag nu gratis de 5 voordeligste offertes aan – Voordeel tot 60%
Alleen kwaliteitsproducten – Eigen monteurs – Betaling geheel achteraf

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

 

De volgende kozijn merken komt u in Nederland het meest tegen:


Op zich bevinden zich in dit rijtje absoluut geen echt slechte kunststof kozijnen merken.
Wel is er uiteraard onderling kwaliteitsverschil.

Beste merk kunststof kozijnen ?

Er zijn een aantal merken die kwalitatief wel boven de rest uit steken met betrekking tot de kwaliteit en zwaarte van de gebruikte materialen en de uiteindelijke duurzaamheid.
De volgende merken bevinden zich in dat opzicht in het bovenste kwaliteitssegment en kunnen tot het beste merk kunststof kozijnen gerekend worden:

  • Schüco
  • Finstral
  • WERU
  • Gayko

Uw uiteindelijke keuze wat merk betreft zal uiteindelijk sterk afhankelijk zijn van de geoffreerde prijs, het gevoel dat u bij de betreffende aanbieder heeft en uiteraard het uiterlijk van het kozijn profiel waar uw voorkeur naar uit gaat.
Dit maakt de uiteindelijke keuze vaak geen makkelijke, want los van de kwaliteit en dus het beste merk kunststof kozijnen ziet elk kozijn profiel er ook nog eens verschillend uit. Vraag gewoon een aantal gratis offertes via ons aan en zie wat de onderlinge verschillen zijn.

Vraag nu gratis de 5 voordeligste offertes aan – Voordeel tot 60%
Alleen kwaliteitsproducten – Eigen monteurs – Betaling geheel achteraf

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Lees meer over kunststof kozijnen op:

Rehau kozijnen
Deceuninck kozijnen
VEKA kozijnen
Gealan kozijnen
Gayko kozijnen

Al onze aangesloten leveranciers hebben een eigen montageteam dat de kunststof kozijnen voor u monteert. Op een dag kunnen zij gemiddeld drie tot vier kozijnen vervangen inclusief de afwerking aan de binnenkant. Ook verrichten zij de werkzaamheden die nodig zijn voor plaatsing, zoals het opmeten, het demonteren van de oude kozijnen of het vergroten van de doorgang. Daarnaast wordt de binnen- en buitenzijde ook altijd afgewerkt opgeleverd. De montagekosten hangen af van de grootte en het aantal.

Scroll Up