• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Beste merk kunststof kozijnen

Vraag hier direct uw gratis beste merk kunststof kozijnen offertes aan

Kunststof kozijnen zijn er in vele uitvoeringen en kwaliteitsgradaties, waarbij wij hier een opsomming van het beste merk kunststof kozijnen zullen aangeven.
Allereerst even een korte uitleg. De meeste fabrikanten (merken) maken zelf uitsluitend de kunststof kozijnen profielen (dus de stukken waar de kozijnen van gemaakt worden) en maken zelf niet de volledig complete kunststof kozijnen.
Kunststof kozijnen verwerkers (kozijnen fabrieken) kopen de kunststof kozijn profielen bij de fabrikant in en maken daar vervolgens kozijnen en schuifpuien van, waarna deze aan de consument geleverd worden.
U snapt meteen dat dus in het hele proces niet alleen de kwaliteit van de kozijnen profielen een grote rol spelen, maar zeker ook de kwaliteit van de verwerker. Zo is er bijvoorbeeld al een groot verschil in hoe de verschillende verwerkers de lasnaden (waar de 2 delen op elkaar gesmolten zijn) afwerken.
Uiteraard is als laatste de kwaliteit van de montageploeg van de kunststof kozijnen verkoper van groot belang voor het eindresultaat.
Mocht u op Wikipedia meer willen lezen over de chemische samenstelling van kunststof kozijnen, klik dan op chemische samenstelling kunststof kozijnen.

Vraag nu gratis de 5 voordeligste offertes aan – Voordeel tot 60%
Alleen kwaliteitsproducten – Eigen monteurs – Betaling geheel achteraf

Gratis offertes aanvragen

Ontvang de 5 voordeligste kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

 

De volgende kozijn merken komt u in Nederland het meest tegen:


Op zich bevinden zich in dit rijtje absoluut geen echt slechte kunststof kozijnen merken.
Wel is er uiteraard onderling kwaliteitsverschil.

Beste merk kunststof kozijnen ?

Er zijn een aantal merken die kwalitatief wel boven de rest uit steken met betrekking tot de kwaliteit en zwaarte van de gebruikte materialen en de uiteindelijke duurzaamheid.
De volgende merken bevinden zich in dat opzicht in het bovenste kwaliteitssegment en kunnen tot het beste merk kunststof kozijnen gerekend worden:

  • Schüco
  • Finstral
  • WERU
  • Gayko

Uw uiteindelijke keuze wat merk betreft zal uiteindelijk sterk afhankelijk zijn van de geoffreerde prijs, het gevoel dat u bij de betreffende aanbieder heeft en uiteraard het uiterlijk van het kozijn profiel waar uw voorkeur naar uit gaat.
Dit maakt de uiteindelijke keuze vaak geen makkelijke, want los van de kwaliteit en dus het beste merk kunststof kozijnen ziet elk kozijn profiel er ook nog eens verschillend uit. Vraag gewoon een aantal gratis offertes via ons aan en zie wat de onderlinge verschillen zijn.

Vraag nu gratis de 5 voordeligste offertes aan – Voordeel tot 60%
Alleen kwaliteitsproducten – Eigen monteurs – Betaling geheel achteraf

Gratis offertes aanvragen

Ontvang de 5 voordeligste kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Lees meer over kunststof kozijnen op:

Rehau kozijnen
Deceuninck kozijnen
VEKA kozijnen
Gealan kozijnen
Gayko kozijnen

 

Average rating:  

 6 reviews

by Mw. Derlagen on Kunststofraamkozijn.nl
Prima bevallen, een aanrader

Als vrouw alleen was ik een beetje huiverig om kozijnen verkopers over de vloer te krijgen, maar ik heb toch maar de knoop doorgehakt want de bestaande houten kozijnen werden toch wel erg slecht. Via deze website offertes aangevraagd en 3 bedrijven langs laten komen voor het adviseren en inmeten, waarna ik gekozen heb voor een aanbieder in de buurt met een eigen showroom waar ik later nog naartoe ben geweest. Keurig bedrijf met nette en aardige werklui, ik kan niet anders zeggen. De prijs was ook nog eens een stuk lager dan de andere aanbieders dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben erg blij dat ik de keuze gemaakt heb want mijn huis is veel comfortabeler geworden met het nieuwe dubbele glas want ik had ook nog eens enkel glas in de woning.

by Fam Muller on Kunststofraamkozijn.nl
Verrassend laag prijsniveau

Omdat je toch al snel over veel geld praat voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen inclusief een voor en achterdeur plus gevelbekleding zijn wij niet over "een nacht ijs" gegaan en hebben we vele offertes met elkaar vergeleken. Ook via deze website hebben wij offertes aangevraagd die we trouwens erg snel in huis hadden. Een leverancier die bij deze website aangesloten was had veel vakkennis in huis, was niet opdringerig, had veel nuttige suggesties voor onze woning en offreerde een zodanig lage prijs dat hij voor ons veruit de beste keuze was financieel gezien. Los van het feit dat het een aardige kerel was, het bedrijf mooie referentieprojecten kon laten zien en men kwalitatief uitsluitend goede merken levert. Alles is inmiddels naar zeer grote tevredenheid gemonteerd en wij blijken de juiste keuze gemaakt te hebben.

by Fam. Bouwman on Kunststofraamkozijn.nl
Inderdaad erg goedkoop

Wij waren al ver gevorderd met een aanbieder, maar de prijs vonden we toch best nog wel hoog. We wilden het liefst nog wat spaargeld over houden. Via deze website met 4 kunststof kozijnen aanbieders in contact gekomen waarvan er 2 bijna dezelfde prijs hadden als die we al hadden. De andere 2 zaten aanzienlijk lager met de prijs en daar hebben we er 1 van uitgekozen waar we het beste gevoel bij hadden. Onze besparing op de hele woning was al met al bijna 4000 euro dus dat was het vergelijken wel waard.

Toch nog gelukt

Onze kozijnen moesten echt vervangen worden, want deze waren erg slecht. Offertes gevraagd bij diverse aanbieders en wij schrokken ons wezenloos. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als prijs maar dit was voor ons niet haalbaar. Hier ook nog wat offertes aangevraagd en het is toch nog gelukt binnen ons budget, wij hebben nu de kwalitatief zeer goede en mooie Schuco kozijnen in onze woning.
Bedankt en groetjes. Lenie / Amstelveen

by Angelique on Kunststofraamkozijn.nl
Meer dan tevreden

Keurig netjes geleverd wat er toegezegd is. Binnen enkele dagen na het invullen van mijn postcode en gegevens op deze website kreeg ik gratis en vrijblijvend meerdere prijsindicaties en offertes toegestuurd waarbij meteen al opviel dat de onderlinge prijsverschillen erg groot kunnen zijn. Hiermee kon ik meteen al een goede eerste onderverdeling maken en daarna heb ik met 2 kunststof kozijnen leveranciers een afspraak gemaakt. Uiteindelijk onze definitieve keuze gemaakt en de kozijnen en deuren zijn inmiddels naar grote tevredenheid geleverd en gemonteerd. Prima gegaan via deze website, wij zijn meer dan tevreden.

by Fam. Hoogewerff on Kunststofraamkozijn.nl
Prima medium / scherpe prijzen

Overal wordt vaak maar wat geroepen omtrent de scherpste prijzen en dergelijke, maar ik moet zeggen dat de prijzen die wij via deze site ontvangen hebben inderdaad echt de laagste prijzen waren. Adviseur op bezoek gehad, die alles netjes uitgelegd en toegelicht heeft en de betaling is volledig achteraf dus geen risico. 3 van de 4 ontvangen offertes ontvangen, maar dat is voor mij genoeg. Hoef er geen 6,7 of 8 en al helemaal niet zoveel mensen over de vloer. Wij zijn tevreden.

Fam Hoogewerff / Hoofddorp