• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Levertijd & montage

Levertijd & montageHoe gaat het proces als ik bij jullie kunststof kozijnen offertes aanvraag?

Allereerst is uw offerte aanvraag voor kunststof kozijnen geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer u bij ons een offerte aan vraagt voor kunststof kozijnen, een schuifpui, openslaande tuindeuren en eventueel gevelbekleding van Keralit dan wordt uw offerte aanvraag doorgestuurd naar de bij ons aangesloten leveranciers die u een zeer concurrerende en lage offerte toe zullen sturen voor een scherpe kunststof kozijnen prijs. Deze leveranciers zijn door ons gecontroleerd op de kwaliteit van de kunststof kozijnen, de kwaliteit van de montage werkzaamheden, de  betrouwbaarheid en de werkwijze die gehanteerd wordt. Daar wij als oud-account managers jarenlang in de kunststof kozijnen branche werkzaam geweest zijn, zijn wij beter in staat “het kaf van het koren” te scheiden dan de consument. Bij ons treft u dan ook geen kunststof kozijnen leveranciers die slecht te boek staan, dwingende en asociale verkopers in dienst hebben, slecht montagewerk leveren, inferieure producten leveren en ronduit waanzinnig hoge kunststof kozijnen prijzen in rekening brengen voor de te leveren kunststof kozijnen. Ook hoeft u bij onze leveranciers geen enkele aanbetaling te doen; u hoeft pas NA volledig tevreden montage te betalen zodat u zeker weet dat u de kunststof kozijnen geleverd heeft gekregen (faillissementen !..) en tevens dat deze goed gemonteerd zijn. Kort gezegd, werken wij alleen samen met betrouwbare kunststof kozijnen leveranciers die op een eerlijke manier zaken willen doen, acceptabele kunststof kozijnen prijzen aanbieden en die net als wij van mening zijn dat een dergelijke manier van werken op de lange termijn de meeste vruchten af werpt.

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

2. Wat kan ik verder nog doen om de leverancier te controleren?

Dat u de leverancier op internet kunt controleren op bijvoorbeeld het forum van Tros Radar, hoeven wij u natuurlijk niet meer te vertellen. Wanneer u een offerte met kunststof kozijnen prijzen ontvangt van een van onze kunststof kozijnen leveranciers, dan krijgt u tevens een lijst met referentie-adressen toegestuurd; dit is een lijst met tevreden klanten, waar u langs kunt gaan om te zien hoe de kunststof kozijnen eruit zien en waar u aan de bewoners kunt vragen hoe alles verlopen is met de betreffende leverancier.

3. Hoe verloopt het uitbrengen van de offerte voor kunststof kozijnen?

De beste manier voor het uitbrengen van een offerte voor de door u gewenste kunststof kozijnen, schuifpui, tuindeuren en eventueel gevelbekleding van Keralit door middel van het maken van een persoonlijke afspraak bij u thuis. De adviseur kan dan uw wensen in kaart brengen, een aantal materialen tonen en de betreffende afmetingen van de gewenste kunststof kozijnen opnemen om u een passende kunststof kozijnen offerte voor de scherpste kunststof kozijnen prijzen toe te kunnen sturen. Tijdens dit persoonlijk gesprek wordt u vaak een stuk wijzer omtrent de verschillende mogelijkheden die er zijn met betrekking tot kunststof kozijnen. Bent u al redelijk goed op de hoogte en wilt u eerst een offerte per email, dan is dit uiteraard geen probleem.

4. Hoe gaat het verder als ik akkoord wil gaan met een ontvangen offerte voor kunststof kozijnen?

Wanneer u akkoord wilt gaan met de ontvangen offerte voor de door u gewenste kunststof kozijnen, dan zal de leverancier (nogmaals) bij u langs komen om de afmetingen van de kunststof kozijnen op de mm nauwkeurig op te nemen en tevens de gewenste kleuren, vensterbanken en handgrepen in kaart te brengen. Vervolgens zal de leverancier de betreffende kunststof kozijn elementen gaan bestellen, en daarna met u een datum afspreken voor het monteren van de kunststof kozijnen, kunststof voordeur, kunststof achterdeur, kunststof schuifpui, tuindeuren en eventueel de gevelbekleding van Keralit.

5. Wat moet er in de kunststof kozijnen offerte vermeld staan door de leverancier?

Het is gebruikelijk dat de offerte met de vermelde kunststof kozijnen prijzen opgemaakt wordt inclusief afwerk lijsten aan de binnenzijde, nieuwe vensterbanken, HR++ glas (24 mm), montage en BTW. Nieuwe vensterbanken aan de buitenzijde (lekdorpel stenen) onder de kunststof kozijnen worden als meerprijs gerekend.

6. Hoe lang duurt de montage van kunststof kozijnen gemiddeld?

Gemiddeld genomen worden er circa 2 a 3 kunststof kozijnen per dag gemonteerd inclusief de gehele binnen afwerking. Uiteraard is het een en ander sterk afhankelijk van de grootte van de betreffende elementen.

7. Wat gebeurt er met mijn oude kozijnen?

Daar hoeft u zich verder geen zorgen over te maken. Al onze leveranciers voeren uw oude kozijnen af na de montage van de kunststof kozijnen, zodat u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Dit alles in inbegrepen bij de kunststof kozijnen prijs.

8. Moet ik de kunststof kozijnen na montage verder afwerken?

Nee hoor, de kunststof kozijnen worden na montage aan de binnenzijde afgewerkt met kunststof afwerk lijsten in de kleur wit RAL 9010 of creme wit RAL 9001. Na montage van de kunststof kozijnen hoeft u de boel alleen zelf nog even schoon te maken. Dit alles is inbegrepen bij de kunststof kozijnen prijs.

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

9. Hoe zit het met de vensterbanken?

De vensterbanken aan de binnenzijde van de kunststof kozijnen worden desgewenst vernieuwd in elke gewenste kleur of breedte maat. Dit is bij de kunststof kozijnen prijs inbegrepen.

10. De gemetselde lekstenen aan de buitenzijde zijn lelijk, wat kan ik daarmee?

Deze zogeheten lekdorpel stenen onder de kunststof kozijnen kunnen naar wens vernieuwd worden, en zijn leverbaar in de kleuren donkergrijs en bruin/terracotta. Kostprijs gemiddeld tussen de € 60,- en € 80,- per strekkende meter inclusief montage.

11. Hoe lang is de levertijd van kunststof kozijnen?

Na tekenen van de offerte is de levertijd van de kunststof kozijnen bij onze leveranciers gemiddeld 3 tot 6 weken. Dit is sterk afhankelijk van de gewenste kleur.

12. Moet er aanbetaald worden bij jullie leveranciers?

NEE, geen van onze leveranciers vraagt een aanbetaling voor het leveren en monteren van de kunststof kozijnen !! De leveranciers hebben wij hier specifiek op geselecteerd. Te vaak levert juist dit aspect vaak grote problemen op, en brengt de consument in een kwetsbare positie. Betaalt u ook geen 10, 20 of 25% aan wanneer de kunststof kozijnen afgeleverd worden en men aan wil gaan vangen met de montage werkzaamheden! Het zou kunnen zijn dat de kunststof kozijnen verkeerd ingemeten zijn, de draairamen aan de verkeerde kant zitten of dat er iets anders niet klopt. Vaak levert dit een discussie op, en dan is het wel zo prettig wanneer u nog niets aanbetaald heeft ! Wanneer u akkoord gegeven heeft voor het uitvoeren van de geoffreerde order, dan wordt er bij onze leveranciers opnieuw exact ingemeten, besteld en gemonteerd. Pas nadat alle kunststof kozijnen naar volle tevredenheid gemonteerd zijn (inclusief de gehele binnen afwerking en nieuwe vensterbanken) wordt er bij onze leveranciers gevraagd of u met circa een week de nota wilt voldoen. Kortom volledige veiligheid voor u als consument, en geen enkele kans op problemen waar u absoluut niet op zit te wachten. Voor een groot aantal voorbeelden van problemen met diverse leveranciers verwijzen wij u graag weer naar het forum van Tros Radar.

13. Waarom zo’n groot verschil in kunststof kozijnen prijzen?

Voor het grootste gedeelte wordt dit verschil in kunststof kozijnen prijzen veroorzaakt door het verschil in overhead (kantoren, showroom  e.d). De door ons geselecteerde kunststof kozijnen leveranciers hanteren redelijke marges, en zijn niet op uit om u “het vel over de neus” te trekken. Per slot van rekening levert deze werkwijze het meeste op, daar men op deze manier ook regelmatig referentie-adressen ontvangt van eerdere klanten die tevreden waren over zowel de werkwijze als de kunststof kozijnen prijs van de geleverde kunststof kozijnen, het bekende -klant brengt klant- principe. Mocht een aanbieder beschikken over een grote showroom waar u de producten kunt gaan bekijken, dan is het uiteraard logisch dat deze showroom kosten met zich mee brengt en voor een klein deel in de uiteindelijke prijs verwerkt zal zijn of worden.

14. Hebben de bij www.kunststofraamkozijn.nl aangesloten kunststof kozijnen leveranciers eigen monteurs in dienst?

Jazeker, dit is een van de punten waar wij de bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers op geselecteerd hebben !! Bij ons geen extern ingehuurde montage ploegen en ook geen Poolse monteurs. De bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers hebben allen ervaren monteurs in eigen dienst om te kunnen waarborgen dat de montage werkzaamheden goed en naar tevredenheid uitgevoerd worden.

15. Ik wil een schuifpui of tuindeuren laten monteren, maar er moet een deel van de muur verwijderd worden. Doen jullie leveranciers dat ook?

Geen probleem. Onze leveranciers verwijderen tegen een kleine meerprijs tevens een deel van het muurtje zodat de gewenste kunststof schuifpui of de kunststof tuindeuren zonder probleem geïnstalleerd kunnen worden. Mocht er een deel van een dragende muur verwijderd moeten worden, dan plaatsen onze leveranciers een metalen latei ter versteviging; ook dit gebeurt voor een zeer scherpe prijs van slechts 200 tot 300 euro inclusief  btw en montage. U hoeft dus geen externe bedrijven in te schakelen, onze kunststof kozijnen leveranciers hebben alle expertise in huis.

16. Ik wil de gevelopening groter laten maken voor een schuifpui of tuindeuren. Doen jullie leveranciers dat ook?

Geen probleem, de bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers slijpen zonder probleem een muurdeel weg om eventueel een groter kozijn element te kunnen plaatsen. Mocht het eventueel een dragende muur te zijn en dient er een verstevigingslatei gemonteerd te worden, dan doen zij dit ook tegen een geringe meerprijs.

17. Er moet een muurdeel opgemetseld worden. Geen probleem?

Nee hoor, het opmetselen van een muurdeel met of zonder spouw is geen probleem. Ook het opmetselen van een muurdeel tussen de verscheidene kozijn elementen is geen enkel probleem. Vermeld u uw wens graag in uw offerte aanvraag.

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Kunststof kozijnen montage

Scroll Up