• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Kunststof kozijnen garantie

Kunststof kozijnen garantie; aanvullende uitleg.

Vanwege het feit dat wij veelvuldig merken dat er veel onduidelijkheid is over kunststof kozijnen garantie, treft u hieronder aanvullende informatie omtrent waar u op dient te letten wat de garantie betreft.

Alle door ons geselecteerde bedrijven kopen de te leveren kunststof kozijnen in bij producenten die aangesloten zijn bij het VKG;  Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie.
Het VKG is de branchevereniging voor bedrijven die kunststof ramen en deuren produceren en leveren; deze bedrijven voldoen stuk voor stuk aan de strenge kwaliteitseisen die door het VKG gesteld zijn en worden hierop regelmatig gecontroleerd.

Onder VKG wordt 10 jaar garantie vertrekt op de vervorming en verkleuring van de kunststof profielen.
LET OP! Houdt u er dus rekening mee dat in Oost-Europa of Turkije geproduceerde kunststof kozijnen dus NIET onder de strenge productie-eisen en garantie van het VKG vallen!

Laat u zich niet foppen door bedrijven die u 15, 20 of zelfs 30 jaar garantie aanbieden op kunststof kozijnen ! In de praktijk komt hier helemaal niets van terecht, kijkt u maar eens op het forum van Tros Radar. Dit forum staat vol met problemen omtrent garantiegevallen met betrekking tot kunststof kozijnen.
De bij Kunststofraamkozijn.nl aangesloten kunststof kozijnen leveranciers houden de garantie duidelijk en transparant; de af-fabriek geleverde VKG garantie van 10 jaar wordt meegeleverd aan de klant en wordt aangevuld met 10 jaar garantie op het HR++ glas en het hang-en sluitwerk. Glashelder, zouden we zeggen.

Benieuwd naar de laagste prijzen ? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend de 5 voordeligste kunststof kozijnen offertes bij ons aan !

Gratis offertes aanvragen

Ontvang de 5 voordeligste kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!