• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen informatie

 

Kunststof kozijnen; de grote voordelen ten opzichte van hout of aluminium:

  • Onderhoudsvrij; een sopje met autoshampoo of groene zeep is voldoende
  • Nooit meer schilderen, en dus ook geen terugkerende schilderskosten meer
  • Waarde verhoging van uw woning; kopers letten op de staat van de kozijnen
  • Meer comfort met het huidige argon gevulde HR++ glas m.b.t warmte en geluid
  • Lagere gasrekening; besparing tot wel 25% ten opzichte van enkel glas !
  • Veiliger wonen met Politie Keurmerk veilig wonen SKG 2

Kunststof kozijnen informatie

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vul nu uw postcode in en ontvang gratis de 5 voordeligste offertes

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Het kunststof kozijnen materiaal:

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van PVC, voluit geschreven als polyvinylchloride. PVC is een thermoplast, dat is een materiaal van kunststof dat bij sterke verhitting zacht wordt; door middel van extrusie (een vormgevingstechniek waarbij een vervormbaar materiaal door een matrijs geperst wordt) worden er vervolgens kunststof kozijnen van PVC gemaakt. Kunststof kozijnen zijn er in vele soorten, kwaliteiten en uitvoeringen; lees hieronder de verdere kunststof kozijnen informatie zodat u beter uw uiteindelijke keuze kunt bepalen.

Kunststof kozijnen zijn onder te verdelen in 2 typen; kunststof kozijnen met het vlakke profiel en kunststof kozijnen met het verdiepte profiel.

Het vlakke kunststof profiel wordt nagenoeg alleen in Duitsland verkocht, en dit was ook het eerste kunststof profiel dat vanuit Duitsland op de Nederlandse markt verkocht werd door onder andere de kunststof kozijnen firma WERU. De meeste potentiële kopers van kunststof kozijnen in Nederland vonden toentertijd dit vlakke profiel niet mooi, en uiteindelijk heeft men speciaal voor de Nederlandse markt het kunststof kozijn met het Hollandse verdiepte profiel ontwikkeld. Binnen dit segment van kunststof kozijnen met  het verdiepte profiel onderscheidt het merk Schuco zich door het in het kunststof kozijn optisch terug laten komen van het glaslatje. Bij een kunststof kozijn heeft een dergelijk glaslatje geen enkele functionaliteit, maar hierdoor benadert het kunststof kozijn van Schüco wel het meest het authentieke houten kozijn van alle kunststof kozijnen. Benieuwd naar de actuele prijzen ? Klik dan op kunststof kozijnen prijzen en vraag gratis de voordeligste kunststof kozijnen offertes aan.
Hieronder treft u verdere aanvullende kunststof kozijnen informatie.

Kunststof kozijn met een vlak profiel Kunststof kozijn vlak profiel

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunststof kozijn met verdiept profiel (onder)

Kunststof kozijn met verdiept profiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verstevigingsprofielen; van groot belang voor de levensduur

Van groot belang bij een kunststof kozijn is de kwaliteit van de verstevigingsprofielen die in de kunststof profielen geplaatst worden ter versteviging van het kunststof kozijn. Wanneer de profielen niet voldoende verstevigd worden, levert kan dit later problemen opleveren wat betreft vervormingen en slecht sluitende ramen en deuren. In Oost-Europa en Turkije gefabriceerde kunststof kozijnen kunnen hier nogal eens last van hebben; goedkoop is dan inderdaad duurkoop. Kunststof kozijn profielen kunnen verstevigd worden met een verstevigingsprofiel van kunststof, aluminium of staal. De beste wijze om kunststof kozijnen te verstevigen is door middel van het gebruik van stalen profielen vanwege de hoogste mate van sterkte. Vooral het kader kozijn, het buitenste deel, dient zo sterk mogelijk verstevigd te zijn vanwege het feit dat daar alles aan komt te hangen; draairamen, een achterdeur, een voordeur, tuindeuren, alles komt aan het omringende kader kozijn te hangen !

U snapt dat wanneer het verstevigingsprofiel in het kozijn niet sterk genoeg is, de scharnieren die door het metalen profiel doorgeschroefd zijn uit kunnen gaan hangen. Daarna sluiten de ramen niet goed meer met alle ellende van dien. Het verstevigingsprofiel op zich kan ook verschillend gevormd zijn; zo zijn er kunststof kozijnen merken die een verstevigingsprofiel aanbrengen in de vorm van een kokerbalk die niet in de gehele breedte aangebracht is. Ook zijn er kunststof kozijnen merken zoals Schuco bijvoorbeeld die verstevigingsprofielen in de gehele breedte van het kunststof kozijn profiel aanbrengen. Alle leveranciers van www.kunststofraamkozijn.nl leveren kunststof kozijnen die geproduceerd zijn volgens het VKG Keurmerk (Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie) en voldoen aan alle hoog gestelde Nederlandse eisen.

Schüco CT70 Corona Accent verdiept profiel Kunststof kozijn met verstevigingsprofiel


Kleuren en motieven; 4 varianten.

Glad profiel:
Dit is het standaard profiel dat in de kleuren wit (RAL 9010) en creme wit (RAL 9001) gefabriceerd wordt. Dit is tevens de goedkoopste uitvoering wat kunststof kozijnen betreft en is de voordeligste kunststof kozijnen keuze prijs technisch gezien.

Renolit folie met houtnerf structuur:
Bij deze variant wordt een folielaag op het kunststof profiel aangebracht met een houtnerf structuur, waarbij men kan kiezen uit nagenoeg alle RAL kleuren. Deze folie geeft het kunststof kozijn houtnerf structuur, waardoor deze kunststof kozijn variant  meer op een houten kozijn lijkt. Deze folie wordt thermisch aangebracht, en vastgesmolten aan het kunststof kozijnen profiel.

Renolit folie met hout motief:
Bij deze variant is een folielaag op het kunststof kozijn aangebracht in hout motief zoals bijvoorbeeld eiken, essen en merbau; hierdoor lijkt het kunststof kozijn zowel qua kleur en ook qua structuur veel op het originele houten kozijn, maar wel met de bekende voordelen van kunststof kozijnen. Ook hier is deze folie thermisch aangebracht, en vastgesmolten aan het kunststof kozijnen profiel.

Acrylcolor:
Deze kleur wordt door middel van co-extrusie in het profiel zelf aangebracht; de kleur zit dus in het kunststof kozijn zelf en is niet door middel van folie op het kunststof kozijn aangebracht. In het consumenten segment wordt deze toepassing niet vaak gekozen.

kunststof kozijnen

 

U wilt het gemak van kunststof en het uiterlijk van hout ?

Kiest u dan voor de kunststof kozijnen van het bekende en kwalitatief hoogstaande Duitse merk Schüco; door het glaslatje dat een houten kozijn bevat terug te laten komen in het kunststof kozijnen profiel benadert dit kunststof kozijn het authentieke houten kozijn het meest van alle kunststof kozijnen. Nagenoeg alle kunststof kozijnen merken hebben een model dat afgeleid is van het zogeheten blokprofiel; dit is het standaard verdiepte profiel. Het kunststof kozijn van Schüco is ranker en sierlijker, en mede in combinatie met de hoogstaande kwaliteit daardoor als sinds vele jaren het meest verkochte kunststof kozijn in Nederland.

 

Kunststof kozijnen met houtlook verbinding – wel of niet doen ?

Wilt u ons advies omtrent kunststof kozijnen het houtlook verbinding dus de rechte verbinding ? Wij zouden zeggen, niet doen. Waarom niet ? Dat gaan we hieronder uitleggen. Sinds enkele jaren is er een relatief kleine vraag in de kunststof kozijnen markt ontstaan naar de rechte verbindingen zoals houten kozijnen dat ook hebben hetgeen op zich marketingtechnisch handig in de markt gezet is. Het verschil tussen kunststof kozijnen en houten kozijnen is echter dat hout een massief materiaal is en de kunststof kozijnen profielen hol zijn; dit geeft onder andere ook de hoge isolatiewaarde vanwege de stilstaande lucht in de luchtkamers. Nu snapt u dat het bij een massief materiaal eenvoudig is om 2 delen recht op elkaar te bevestigen, terwijl dit bij hol materiaal eigenlijk technisch onmogelijk is. Het resultaat bij de kunststof kozijnen met een rechte verbinding is dan ook dat deze kozijn delen niet recht op elkaar bevestigd zijn, maar dat het LIJKT alsof dit zo is.

Er worden 2 trucs toegepast, te weten:

1)
De schuine lasverbinding wordt dicht geplamuurd en er wordt een recht freesje gemaakt, zodat het lijkt dat de kozijn delen recht op elkaar bevestigd zijn. Uit de markt horen wij daar al over dat er mensen zijn die met kunststof kozijnen zijn komen te zitten met lelijke verkleurde plamuur plekken. Lijkt ons ook niet echt geweldig..

2)
De tweede en meest gebruikte toepassing is het voor circa 98% traditioneel schuin lassen (lees vastsmelten) en het kunststof kozijnen profiel aan de voorzijde recht laten overlappen, zodat het ook in dit geval weer LIJKT alsof het kunststof kozijn een rechte verbinding bevat. Optisch gezien klopt dit ook wel, maar het probleem bij deze toepassing is dat hier sprake is van een verzwakte lasverbinding hetgeen later nog wel eens voor grote problemen kan gaan zorgen. Verhoudingsgewijs is het risico op een gescheurde lasverbinding met deze 2e oplossing een stuk groter dan bij een kunststof kozijn met een traditionele schuine lasverbinding zoals kunststof kozijnen altijd al gefabriceerd zijn geweest. Mocht u de pech hebben dat u later met gescheurde lasverbindingen komt te zitten na de garantie periode van meestal 10 jaar, dan dient u later alle kunststof kozijnen met een gescheurde lasverbinding te gaan vervangen. Repareren kan niet, en dit wordt dan straks een dure kostenpost. Wilt u dit risico nemen ? De keuze is aan u. Grote kunststof profielfabrikanten als Schüco zijn een fel tegenstander van het fabriceren van kunststof kozijnen met een recht lasverbinding daar zij te allen tijde het technische en duurzame aspect belangrijker vinden dan het optische aspect. Bovenal is een schuine verbinding altijd de sterkste. Kijk maar eens rond in huis; deurposten, schilderij lijstjes etc. hebben allemaal een schuine verbinding.

 

Houtnerf of glad; verschil in onderhoudsgemak ?

Wanneer u met enige regelmaat (ca. 2x per jaar) uw kunststof kozijnen reinigt, dan maakt het qua hechting van vuil en verder onderhoudsgemak niet uit of u kunststof kozijnen met een houtnerf structuur of in de gladde variant bestelt. Dienen de kunststof kozijnen geplaatst te worden op een plek waar u slecht bij kunt of heeft u geen zin met enige regelmaat uw kunststof kozijnen te reinigen, dan is de gladde variant een betere keuze omdat het vuil (vooral op de liggende delen) op dit kozijn iets minder goed hecht. Het reinigen van de kunststof kozijnen kunt u trouwens het beste uitvoeren met een lauw-warm sopje met autoshampoo (bevat siliconen ter bescherming) of de ouderwetse vloeibare groene zeep (glycerine ter bescherming). Gebruik absoluut GEEN chemische middelen zoals Cilit Bang en al helemaal niet wanneer de zon volop schijnt. Gaat u thinner gebruiken, dan vernielt u ter plekke uw kunststof kozijnen daar dit middel kunststof oplost !

 

Kunststof kozijnen; de topmerken

Meerdere merken, vele profielen, veel verschil in uiterlijk en elke verkoper vertelt zijn eigen verhaal…
Wat nu te kiezen ? Zoveel mensen zoveel wensen, maar het is belangrijk er rekening mee te houden dat de merken Schüco, Finstral, WERU en Gayko kwalitatief tot de top in kunststof kozijnen land behoren. Dit heeft voor het grootste deel te maken met de zwaarte van de gebruikte materialen, de dikte van het gebruikte pvc, de kwaliteit van het gebruikte beslag en het percentage aan weekmakers. Gaat u straks meerdere kunststof kozijnen offertes met elkaar vergelijken, zorgt u er dan in ieder geval voor dat u 1 of meerdere van deze kunststof kozijnen merken in uw vergelijk meeneemt ! Van deze 4 kunststof kozijnen merken is Schüco nagenoeg altijd het voordeligst geprijsd, omdat dit merk nagenoeg niet via dealer organisaties verkocht wordt. Belangrijk om te weten, want ook uw budget is zonder twijfel beperkt wat de aanschaf van kunststof kozijnen betreft. Wij hebben o.a een flink aantal Schüco leveranciers in ons bestand; benieuwd naar de actuele prijzen ? Klik dan op kunststof kozijnen prijs en vraag gratis de voordeligste kunststof kozijnen offertes aan.

 

HR glas; meerdere varianten om te kiezen

Er zijn verschillende soorten HR glas met verschillende isolatiewaarden. Zo bestaat er HR, HR+, HR++ en HR+++ glas. Hoe meer plussen het HR (hoog rendement) glas bevat, des te hoger de isolatiewaarde is en hoe groter de energie besparing is. Tegenwoordig wordt er uitsluitend nog HR++ en HR+++ geleverd, de andere varianten zijn niet meer van deze tijd en sluiten niet meer aan op de actuele isolatie eisen.

HR++ glas

HR++ glas heeft een zeer goede warmte isolatie en voldoet aan alle huidige gestelde isolatie eisen. Op 1 zijde van het glas (in de spouw) is een dunne coating aangebracht van ijzer oxide die de warmte vanaf buiten (zonlicht) door laat, maar de warmte aan de binnenzijde isoleert. De spouw is niet met lucht maar met Argon gevuld, waardoor de thermische isolatie van deze beglazing hoger is dan beglazing met een lucht gevulde spouw. Isolatie waarde U = 1.1 W/m2K – Opbouw 4-15-5 – Vulling Argon Voor verdere info op Wikipedia, klik op dubbel glas of U-waarde.

HR+++ glas

HR+++ beglazing is een driedubbele beglazing die bestaat uit 3 glasbladen en 2 spouwdelen met een vulling van Argon of Krypton. Hiermee worden hoge thermische prestaties en U waarden van 0,9 tot 0,6 W/m2K behaald, hetgeen heel dicht in de buurt van de isolatiewaarde van een geïsoleerde muur met baksteen komt.
Isolatie waarde 0,9 tot 0,6 W/m2K – Opbouw 4-15-4-15-4 – Vulling Argon of Krypton

Isolerend HR glas kan gecombineerd worden met andere toepassingen zoals:
Zonreflecterend glas, brandwerend glas, geluidswerend glas, zonreflecterend en geluidwerend glas, gelaagd glas sierglas of roeden in spouw.

 

Kunststof kozijnen montage; vaak de zwakste schakel in het geheel

Dit is een zeer belangrijk maar vaak sterk onderbelicht onderdeel; een goed product is zo goed als de zwakste schakel ! De gemiddelde consument is snel geneigd om louter en alleen prijzen met elkaar te vergelijken, maar heeft vaak geen idee dat een goede montage van de kunststof kozijnen zeer cruciaal is. Slechte montage van kunststof kozijnen heeft onder andere lekkage, tocht, slecht sluitende elementen en beschadigingen tot gevolg plus alle ergernis natuurlijk. De leveranciers van www.kunststofraamkozijn.nl hebben allemaal volledig gecertificeerde monteurs in dienst, en zijn daar speciaal door ons op geselecteerd zodat uw scherp geprijsde kunststof kozijnen absoluut ook goed gemonteerd worden. Verder voldoen zij aan alle gestelde keurmerken en eisen en monteren zij volgens de VKG richtlijnen.

Kunststof kozijnen monteren met stelkozijnen of compriband ?

In de praktijk signaleren wij dat er veel onzin vermeld wordt met betrekking tot de richtlijnen van het VKG voor het monteren van kunststof kozijnen. Wat de gebruikte materialen met betrekking tot de montage van kunststof kozijnen betreft, komen de richtlijnen er grofweg op neer dat stompe kunststof kozijnen (met een rechte hoek) gemonteerd kunnen worden met compriband; dit is spatwater dicht foamband dat wel ademend is. Kunststof kozijnen met aanslag (een flens aan de rand van het kunststof kozijn) dienen echter met stelkozijnen gemonteerd te worden. Deze stelkozijnen zijn stellatten van hout of kunststof die half op de binnen en buitensteense muur gemonteerd worden waartegen het kunststof kozijn geplaatst wordt. Kunststof kozijnen met een aanslag kunnen aleen maar met een stelkozijn gemonteerd worden, terwijl u bij stompe kunststof kozijnen uiteindelijk zelf de keuze kunt maken of u deze kozijnen met compriband of stelkozijnen gemonteerd wilt hebben. Let u daarop bij het maken van een keuze wat uw leverancier betreft ! Een goedkoop kunststof kozijn dat er ook nog eens scheef ingezet wordt levert u niets anders dan ellende en ergernis op. Kijkt u maar eens op de website van www.trosradar.nl, dan kunt u zien hoeveel ellende slechte montage van kunststof kozijnen teweeg kan brengen. Benieuwd naar de actuele prijzen ? Klik dan op kunststof kozijn prijs en vraag gratis de 4 voordeligste kunststof kozijnen offertes aan van betrouwbare kunststof kozijnen leveranciers.

Horren voor kunststof kozijnen; simpelweg tussen het raam klemmen !

Mocht u hiervan nog niet op de hoogte zijn, een zeer groot bijkomend voordeel van kunststof kozijnen is het feit dat u eventueel benodigde insectenhorren simpelweg TUSSEN het draaikiep raam en het omringende kozijn kunt klemmen. U hoeft dus geen hor meer te gebruiken zoals bij een houten kozijn dat u aan de binnenzijde van het kozijn bevestigt met scharnieren of klittenband. Hieronder ziet u hoe dit werkt:

Horren
 

 

Met de klemmetjes worden de horren in de sponning van het kozijn geklemd

 

Horren voor kunststof kozijnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De hor wordt geklemd tussen het draaikiep raam en het kozijn, en bevindt zich aan de buitenzijde. Kunststof ramen draaien naar binnen toe zodat het hor nu niet meer in de weg zit bij het openen van het raam.

 

Kunststof kozijn met insectenhor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Buiten aanzicht van het kunststof kozijn; de hor bevindt zich aan de buitenzijde en kunt u simpelweg het hele insecten seizoen laten zitten. Alleen wanneer u uw beddengoed wilt luchten dient u even de hor eruit te halen en terug te plaatsen.

 

Hor voor kunststof kozijnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Insectenhorren kunt u in meerdere kleuren bestellen. U dient altijd de hor te bestellen in de kleur van uw draaikiep raam om een gelijkende kleurstelling te behouden.

 

De laagste horren prijs van Nederland

Kunststofraamkozijn.nl werkt samen met een klein ambachtelijk horren fabriekje in Twente, waar men kwalitatief hoogwaardig horren op maat maakt. Mocht u inzethorren voor uw kunststof kozijnen wensen, dan kunnen wij u aan de laagste horrenprijs van Nederland helpen.

Wanneer u via ons uw horren bestelt, dan zijn de prijzen als volgt:
€ 65,- per stuk bij bestelling vanaf 2 stuks, € 70,- per stuk bij bestelling vanaf 4 stuks.
Prijzen incl. BTW en incl. gratis verzending. Elke maat leverbaar, 1 vaste prijs !
Alle standaard kleuren leverbaar, levertijd binnen 1 week.
Na bestelling ontvangt u van ons een factuur, welke u na ontvangst van de horren kunt betalen.

Mocht u horren bij ons willen bestellen, stuurt u dan een email bericht naar info@kunststofraamkozijn.nl en vermeldt u het aantal, de afmetingen, de gewenste kleur en uw naam en adres gegevens.

 

Betalingscondities; betaal niets aan voor uw kunststof kozijnen !

Om meteen met de deur in huis te vallen, betaal niets aan !
Tegenwoordig vragen veel kunststof kozijnen leveranciers geen aanbetalingen, zodat u geen risico loopt met de te leveren kunststof kozijnen maar er zijn absoluut toch ook nog leveranciers die wel een aanbetaling vragen. Vaak zijn de betalingscondities voor de kozijnen opgebouwd uit 30% bij bestelling, 30% bij montage en de rest bij oplevering. In het verleden zijn er iets te vaak kunststof kozijnen leveranciers in het nieuws geweest die er met aanbetalingen van klanten vandoor zijn gegaan of die hun BV failliet lieten gaan nadat zij vele aanbetalingen ontvangen hadden. Uiteraard gaan er ook bedrijven zonder kwade opzet failliet vanwege de terug gelopen economie. Vergist u zich niet, ook grote kunststof kozijnen  leveranciers zijn in het nabije verleden al failliet gegaan dus de grootte van het bedrijf zegt niet zoveel. Bij de bij ons aangesloten kunststof kozijnen specialisten hoeft u pas een week NA levering en montage van de kunststof kozijnen te betalen, zodat u er zeker van bent dat u de (juiste) kunststof kozijnen geleverd heeft gekregen, en ook dat de kunststof kozijnen op een juiste wijze en naar volle tevredenheid gemonteerd zijn. Optimale zekerheid voor u als consument dus !
Benieuwd naar de huidige prijzen ? Vraag dan nu direct uw kunststof kozijnen offertes aan.

BESPAAR TOT 60% OP DE KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJS EN VRAAG NU DE 5 VOORDELIGSTE KUNSTSTOF KOZIJNEN OFFERTES AAN !!

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Average rating:  

 5 reviews

Door Mw. Derlagen op Kunststofraamkozijn.nl
Prima bevallen, een aanrader

Als vrouw alleen was ik een beetje huiverig om kozijnen verkopers over de vloer te krijgen, maar ik heb toch maar de knoop doorgehakt want de bestaande houten kozijnen werden toch wel erg slecht. Via deze website offertes aangevraagd en 3 bedrijven langs laten komen voor het adviseren en inmeten, waarna ik gekozen heb voor een aanbieder in de buurt met een eigen showroom waar ik later nog naartoe ben geweest. Keurig bedrijf met nette en aardige werklui, ik kan niet anders zeggen. De prijs was ook nog eens een stuk lager dan de andere aanbieders dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben erg blij dat ik de keuze gemaakt heb want mijn huis is veel comfortabeler geworden met het nieuwe dubbele glas want ik had ook nog eens enkel glas in de woning.

Door Fam. Benneker op Kunststofraamkozijn.nl
Enorm voordelige aanbieder

Aanvragen is hier gratis dus wij hebben een aanvraag ingediend. Postcode invullen en daarna is het niet veel werk. Wij hadden ook een schets die we in PDF meegestuurd hebben. Met 2 werkdagen hadden wij een aantal offertes binnen van gerenommeerde aangesloten leveranciers waarvan er 1 echt een hele goede aanbieding had. Deze heeft alle kunststof kozijnen inmiddels gemonteerd en dat is echt zeer netjes gedaan. Factuurbedrag klopte, wij zijn tevreden met de geboden dienstverlening en kunnen het aanvragen van offertes via deze website van harte aanbevelen.

Door Angelique op Kunststofraamkozijn.nl
Meer dan tevreden

Keurig netjes geleverd wat er toegezegd is. Binnen enkele dagen na het invullen van mijn postcode en gegevens op deze website kreeg ik gratis en vrijblijvend meerdere prijsindicaties en offertes toegestuurd waarbij meteen al opviel dat de onderlinge prijsverschillen erg groot kunnen zijn. Hiermee kon ik meteen al een goede eerste onderverdeling maken en daarna heb ik met 2 kunststof kozijnen leveranciers een afspraak gemaakt. Uiteindelijk onze definitieve keuze gemaakt en de kozijnen en deuren zijn inmiddels naar grote tevredenheid geleverd en gemonteerd. Prima gegaan via deze website, wij zijn meer dan tevreden.

Door Fam. Giessen op Kunststofraamkozijn.nl
Ongelooflijk groot prijsverschil

Eigenlijk al gekozen voor een lokale leverancier, maar hier ook nog even offertes aangevraagd. Wat een verschil in prijs ! Onze besparing was in totaal bijna 3500 euro. Wist niet dat de verschillen zo groot kunnen zijn met kunststof kozijnen.

Door Fam. Hoogewerff op Kunststofraamkozijn.nl
Prima medium / scherpe prijzen

Overal wordt vaak maar wat geroepen omtrent de scherpste prijzen en dergelijke, maar ik moet zeggen dat de Schuco prijs die wij via deze site ontvangen hebben inderdaad echt de laagste prijs was. Adviseur op bezoek gehad, die alles netjes uitgelegd en toegelicht heeft en de betaling is volledig achteraf dus geen risico. 3 van de 4 ontvangen offertes ontvangen, maar dat is voor mij genoeg. Hoef er geen 6,7 of 8 en al helemaal niet zoveel mensen over de vloer. Wij zijn tevreden.

Fam Hoogewerff / Hoofddorp

Scroll Up