• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen ? Kies voor kunststof voor optimaal onderhoudsgemak

Voordelen kozijnen vervangen:

  • Onderhoudsvrij; af en toe een sopje met groene zeep is voldoende. U hoeft nooit meer te schilderen
  • Energiebesparend (tot wel 25% ten opzichte van enkel glas)
  • Zeer hoge inbraak veiligheid door de montage van de scharnieren en glaslatten aan de binnenzijde, in combinatie met rondom vergrendelende sluitnokken. Alle kunststof kozijn elementen van onze leveranciers worden gefabriceerd volgens het Politie Keurmerk.
  • Verhoging van uw wooncomfort o.a vanwege de draai/kiep functionaliteit en dubbel HR++ glas.

Het beste kunststof kozijn is zo goed als de zwakste schakel; bij ons ALLEEN volledig gecertificeerde montage ploegen en GEEN leveranciers die u op de diverse klachten forums terug kunt vinden!

Binnen 1 dag ontvangt u gratis en vrijblijvend de door u gewenste offertes van 4 speciaal door ons geselecteerde kunststof kozijnen leveranciers. Vraag nu uw offertes aan en verbaast u zich over onze zeer scherpe prijzen die vaak tot 60 procent onder de prijzen van andere aanbieders liggen en u dus veel geld besparen op het kozijnen vervangen.
 

Vul nu uw postcode in en ontvang de 4 voordeligste kozijnen offertes. Ontvangst binnen 1 dag, voordeel oplopend tot 60% !!

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

 
 

Meer over kunststof kozijnen leest u op:

Kunststof ramen
Kunststof ramen prijzen
Schuco kozijnen
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen prijs

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Average rating:  

 3 reviews

Door Mw. J. van der Sterre op Kunststofraamkozijn.nl
Heel erg tevreden

Regelmatig heb ik van die colporteurs hier aan de deur gehad over kunststof kozijnen. Wel interesse maar nooit een afspraak gemaakt want deze lui zijn altijd opdringerig en wat ik op internet lees ook veel te duur. Al surfende hier terecht gekomen en offertes aangevraagd voor openslaande tuindeuren, een dakkapel en Keralit. Dit scheelde inderdaad veel (tientallen procenten) met andere aanbieders en dan ook nog eens op hetzelfde kozijn merk.
Ik snap niet hoe dan kan, maar dat maakt mij verder niet veel uit; in zee gegaan met een klein bedrijfje, aardige en vriendelijke adviseur, geen opdringerig gedoe en zij hebben mij rustig zelf laten beslissen zonder telkens maar weer te bellen. Mooie kozijnen, eigen monteurs, 10 jaar garantie op alles en de gehele betaling hoefde pas achteraf plaats te vinden. Dat is bij hun standaard maar betalen vooraf was ik toch al niet van plan. De buren deden ook mee en er was daarmee extra korting verdiend. Kortom, tevreden en ik heb in ieder geval een prima leverancier gevonden via deze site. Bedankt ! Mw. J. van der Sterre - Arnhem

Door Janneke van der Pol op Kunststofraamkozijn.nl
Een groot verschil in prijs

Normaal ben ik niet zo van het eindeloos prijs vergelijken, maar omdat het nu over een groot bedrag ging toch via deze site maar even een aantal kozijnen offertes opgevraagd. Niet alleen het uiterlijk van kunststof kozijnen blijkt behoorlijk verschillend maar het verschil in prijzen liegt er ook niet om ! Wij hebben een halve wintersportvakantie terug verdiend om maar even een idee te geven. Over de gang van zaken en de montage ben ik ook erg tevreden. Zeer bedankt ! Groetjes Janneke van der Pol

Een aanrader

Via deze site offertes aangevraagd, en daar zaten er inderdaad 2 tussen die een heel stuk goedkoper waren dan de offerte die wij al hadden liggen en waar we eigenlijk mee in zee wilden gaan. Uiteindelijk voor het bedrijf gekozen waar wij het beste gevoel bij hadden, maar dit was niet de allergoedkoopste. Uiteraard hebben we ook goed naar de kwaliteit gekeken want dat is natuurlijk minstens net zo belangrijk. De kozijnen zijn vorige maand netjes gemonteerd, verliep erg vlotjes allemaal en wij zijn erg tevreden.

Scroll Up