• keurmerk politie en skg
 • keurmerk tuv
Gratis offertes aanvragen
Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Kunststof kozijnen prijzen deuren

Kunststof kozijnen voor deuren zijn gemaakt van duurzame en weerbestendige grondstoffen. Met deze kozijnen heeft u een functionele deur die er prachtig uitziet en lang meegaat. Het vergelijken van de kunststof kozijnen prijzen deuren is voordelig omdat de prijzen per leverancier verschillen. Factoren die meespelen bij het vaststellen van de prijs, zijn:

 • De afwerking en de kwaliteit van de kunststof kozijnen
 • Eventuele marges die de leverancier hanteert
 • De deskundigheid van de monteurs

Voordelen kunststof kozijnen

Door uw deurkozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Lange levensduur: kunststof kozijnen gaan gemiddeld vijftig jaar mee
 • Uitgebreide mogelijkheden: leverbaar in vrijwel elke kleur en met houtnerfstructuur
 • Uitstekende isolerende eigenschappen
 • Bestand tegen weersomstandigheden als wind en regen

Kunststof kozijn deur kosten

In onderstaande tabel ziet u een indicatie van de prijzen voor kunststof kozijnen voor deuren. Deze prijzen gelden voor een standaard afmeting van gemiddeld 980 bij 2100 millimeter.

Standaard voordeurpaneel € 2.500,-
Luxe voordeeurpaneel € 3.000,-

Bovenstaande prijzen zijn inclusief montage. Omdat de meeste deuren verschillende maten hebben, is het mogelijk om kunststof deurkozijnen op maat te laten maken. Ook voor het deurpaneel geldt dat leveranciers deze voor u op maat maken. Alle denkbare maten zijn mogelijk, hiervoor geldt echter wel een maximale bandbreedte.

Via Kunststofraamkozijn.nl vraagt u eenvoudig vrijblijvende offertes aan voor kunststof kozijnen. Vergelijk snel de prijzen van vijf verschillende leveranciers en bespaar op die manier kosten.

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Kunststof kozijnen prijzen deuren vergelijken

Vergelijk de prijzen van diverse vakmannen voordat u nieuwe kunststof kozijnen bij uw deuren laat plaatsen. Met zo’n vergelijking bent u verzekerd van het laagst mogelijke prijskaartje, zonder dat u inlevert op kwaliteit. Wij leveren u gratis vijf (objectieve) offertes van leveranciers bij u in de buurt. In de praktijk zorgt dit ervoor dat u tot wel 60% kunt besparen op uw kunststof deurkozijnen.

Stappenplan aanvraag kunststof kozijn prijzen voor deuren

Het aanvragen van offertes bij Kunststofraamkozijn.nl is eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend. In drie stappen vraagt u uw offertes aan.

Stap 1: Vul uw postcode en aanvullende contactgegevens in.

Stap 2: Binnen één werkdag ontvangt u offertes die u op uw gemak bekijkt en vergelijkt.

Stap 3: Kies de leverancier die past bij uw wensen en maak een afspraak om de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw deuren te bespreken.

Vraag direct uw gratis offertes aan voor een op maat gemaakte prijsindicatie van kunststof deurkozijnen.

Verschil binnen- en buitendeuren

Kunststof kozijnen voor buitendeuren dienen over andere eigenschappen te beschikken dan kozijnen voor binnendeuren. U moet daarom met een aantal dingen rekening houden.

Kunststof kozijnen binnendeuren

Houd bij binnendeuren rekening met de kleur van de kozijnen. Kunststof kozijnen kunt u niet zo eenvoudig schilderen als houten kozijnen. Zorg er daarom voor dat de kunststof kozijnen aansluiten bij de stijl van uw interieur. Verder raden we u bij binnendeuren aan om rekening te houden met de isolatiewaarde van het kunststof. Goed isolerende kozijnen zorgen ervoor dat er geen warmte verloren gaat waardoor u bespaar op energiekosten.

Kunststof kozijnen buitendeuren

De kozijnen van uw buitendeur moeten beschikken over een speciale bescherming tegen weersinvloeden en inbraak. Met deze bescherming voorkomt u dat de kozijnen snel gaan slijten vanwege regen en wind.

 

Klantervaringen van Kunststofraamkozijn.nl

Fam. Koers uit Kampen

Wij wilden graag kunststof kozijnen voor de voor- en de achterdeur van ons nieuwe huis. Er zijn zo veel leveranciers, dat we besloten hebben om hier offertes aan te vragen. Een goede keuze, want zo hadden we een duidelijk overzicht. Inmiddels hebben we de kozijnen laten plaatsen en we zijn er erg blij mee.

Fam. Hogewerf uit Den Haag

Mijn vrouw dacht dat kunststof kozijnen niet mooi waren, mij leek het juist handig om deze te laten plaatsen. Vooral bij de voordeur, omdat kunststof goed tegen wind en regen kan. We hebben hier offertes aangevraagd en toen zij de vele mogelijkheden zag, was ze om. Bedankt!

Fam. Van Dam uit Nijmegen

Ik ben blij dat we offertes hebben aangevraagd bij Kunststofraamkozijn.nl. Vooral handig dat je snel de offertes binnen hebt. Onze deuren zijn inmiddels voorzien van prachtige kozijnen en de leverancier heeft goed geluisterd naar onze wensen.

Leveranciers van kunststof kozijnen voor deuren

Wij werken alleen samen met leveranciers die we zorgvuldig hebben uitgekozen. Deze leveranciers voldoen aan de volgende strenge eisen:

 • Ze werken alleen met gerenommeerde merken kunststof kozijnen (Gealan, Rehau en Schüco)
 • Ze zorgen voor de afvoer van de oude kozijnen
 • Ze bieden extra opties aan. Bijvoorbeeld het vervangen van lekstenen en vensterbanken
 • Montage door gecertificeerde specialisten die bij de leverancier in dienst zijn

Verder werken wij alleen met leveranciers die geen aanbetaling vragen. U betaalt pas wanneer uw deuren zijn voorzien van kunststof kozijnen die helemaal naar uw wens zijn.

 

Garantie op de kunststof kozijnen in uw deuren

De leveranciers waar Kunststofraamkozijn.nl mee werkt, zijn allemaal VKG-gekeurd. Dat houdt in dat u altijd een minimale garantie heeft op de kunststof deurkozijnen. Onder andere vervorming en verkleuring van kunststof kozijnen vallen onder de garantie. Het is eveneens mogelijk om extra garantie af te kopen op het hang- en sluitwerk en het HR++ glas. Op onze informatiepagina leest u meer over de garantie op kunststof raamkozijnen.

Deskundige montage van een kunststof kozijn

Nadat u met het bedrijf een prijs heeft afgesproken, levert hij de kozijnen bij u af en monteert deze in uw deurpost. De specialisten halen eerst het oude kozijn weg en prepareren vervolgens het vrijgekomen gat voor de montage van de kunststof deurkozijnen. Daarna plaatsen zij de nieuwe kozijnen en stellen deze volledig waterpas. Na de plaatsing werkt het team de binnenzijde van het kozijn af met kunststof afwerklijsten. De plaatsing en de afwerking zijn inbegrepen bij de prijs voor de kozijnen.

 

Ontvang gratis vijf offertes van professionele kozijnenleveranciers

 • Vul onderstaand formulier compleet in.
 • Geef uw wensen aan en stuur eventueel een document of foto mee.
 • Ontvang binnen één dag vijf voordelige offertes voor kunststof deurkozijnen.
 • We gebruiken uw telefoonnummer alleen wanneer er aan de hand van uw wensen vragen zijn.
 • De offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend.

• Woont u al in het huis waarvan u de kozijnen wilt vervangen? *

• Geef hieronder een beschrijving van uw wensen:

• Tekening of document bijvoegen?
Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer het bestand dat u wilt meesturen (maximaal 4 MB).

Scroll Up