• keurmerk politie en skg
 • keurmerk tuv
Gratis offertes aanvragen
Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Het vergelijken van kunststof kozijnen prijzen levert u veel voordeel op. De prijzen van kunststof kozijnen lopen per leverancier namelijk ver uiteen. Dat heeft onder andere te maken met:

 • De kwaliteit en afwerking van de kunststof kozijnen
 • De vakbekwaamheid van de monteurs
 • De marges die de leverancier hanteert

Via Kunststofraamkozijn.nl vraagt u gemakkelijk, volledig gratis en geheel vrijblijvend kunststof kozijnen offertes aan. Zo vergelijkt u gemakkelijk de prijzen en houdt u de kosten van kunststof kozijnen laag.

Vergelijk zelf de prijzen

De prijzen van kunststof kozijnen lopen per leverancier behoorlijk uiteen. Dat komt doordat de kosten worden beïnvloed door het gewenste materiaal en de montagekosten. Uiteraard zijn de grootte van het kunststof kozijn en de opties van invloed bij het bepalen van de prijs. Ter indicatie treft u hieronder een overzicht aan van een aantal veelvoorkomende kunststof kozijnen. De getoonde prijzen van de kunststof kozijnen zijn inclusief btw, montage en HR++ glas. Voor een exacte prijsberekening vraagt u vier offertes aan, binnen twee werkdagen in huis.

Soort kunststof kozijn Afmetingen kunststof kozijn
(h x b)
Prijs
(inclusief btw en HR++ glas)

Kunststof kozijn met vast raam

Een vast raam 1200 x 1200 mm € 180,- tot € 230,-
Twee vaste ramen 1200 x 800 mm € 195,- tot € 250,-
Drie vaste ramen 1200 x 2000 mm € 335,- tot € 385,-

Kunststof kozijn met draai/kiepraam

Een draai/kiepraam 1200 x 1000 mm € 260,- tot € 325,-
Twee draai/kiepramen 1200 x 1400 mm € 400,- tot € 475,-
Drie draai/kiepramen 1200 x 2000 mm € 605,- tot € 695,-
Vier draai/kiepramen 1200 x 2400 mm € 795,- tot € 870,-

Kunststof kozijn met draaikiepraam met vast raam

Een vast raam met draai/kiepraam (smal) 1600 x 800 mm € 300,- tot € 360,-
Een vast raam met draai/kiepraam (standaard) 1200 x 1400 mm € 350,- tot € 410,-
Een vast raam (breed) met draai/kiepraam 1200 x 2000 mm € 365,- tot € 420,-
Twee vaste ramen met draai/kiepraam 1200 x 2000 mm € 430,- tot € 495,-
Twee draai/kiepramen met vast raam 1200 x 2000 mm € 525,- tot € 595,-
Twee draai/kiepramen met twee vaste ramen 1200 x 2400 mm € 540,- tot € 605,-

Kunststof kozijn met valraam

Een valraam 400 x 1200 mm € 80,- tot 120,-
Een valraam met vast raam 1500 x 800 mm € 260,- tot 320,-
Een valraam met draai/kiepraam 1500 x 800 mm € 330,- tot 395,-
Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

 

Onze kozijnen leveranciers

De leveranciers waarmee wij samenwerken, zijn zorgvuldig uitgekozen en voldoen aan de volgende strenge eisen:

 • Uitsluitend levering van gerenommeerde merken kunststof kozijnen (Schüco, Gealan en Rehau)
 • Montage van de kozijnen wordt uitgevoerd door gecertificeerde specialisten die bij de leverancier in dienst zijn
 • Geen aanbetaling voor de kunststof kozijnen, maar pas betalen nadat de kozijnen naar tevredenheid geplaatst zijn
 • Het afvoeren van de oude kozijnen
 • Het kunnen aanbieden van extra opties, zoals vervanging van lekstenen, vensterbanken of het vergroten van de gevelopening

Leveranciers die aangesloten zijn bij Kunststofraamkozijn.nl zijn verplicht om een offerte toe te sturen die zoveel mogelijk gespecificeerd is. Dit betekent dat de vermelde prijzen op de offerte inclusief montage, afwerklijsten, HR++ glas (24 mm) en btw zijn. Eventuele extra werkzaamheden worden als meerprijs gerekend of er wordt een prijs berekend waarbij de opties apart zijn aangegeven. Vraag direct een offerte aan.

 

Stappenplan voor het vergelijken van onze kozijnen prijzen

Het aanvragen van vier laag geprijsde offertes is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend:

Stap 1: Vul uw postcode en aanvullende contactgegevens in

Stap 2: Ontvang binnen één werkdag vier offertes en vergelijk op uw gemak de prijzen

Stap 3: Kies een leverancier die bij uw wensen past en maak een persoonlijke afspraak om alle mogelijkheden door te spreken

Vraag direct gratis offertes aan voor een prijs op maat. Zo is het mogelijk dat u tot wel 60% bespaart op de kosten van kunststof kozijnen.

 

Klantervaringen van Kunststofraamkozijn.nl

Fam. Damhuis uit Amstelveen

Onze kozijnen moest vervangen worden, want deze waren rot. Toen hebben we via deze website offertes aangevraagd en zo konden we gemakkelijk de prijzen vergelijken. Uiteindelijk gekozen voor de offerte waar alles er bij in zit gekozen, zodat we er geen rompslomp van hadden. Na 6 weken werden de kunststof kozijnen geleverd en geplaatst, wij zijn dik tevreden!

Kristel uit Heerenveen

Ik wilde de kozijnen boven laten vervangen en dus heb ik een offerte via deze website aangevraagd. Ik vond het wel lastig om de afmetingen van de kozijnen door te geven. Gelukkig kwamen ze, nadat ik akkoord had gegeven op een offerte, nog zelf inmeten. De kozijnen zijn binnen 2 dagen geplaatst en nu hoef ik dus geen schilder voor de kozijnen meer te laten komen.

V. Sap uit Arnhem

Mijn man wilde kunststof kozijnen zodat hij deze niet meer hoeft te verven. Dus hier offertes aangevraagd en een leverancier uitgekozen. Deze kwam vervolgens diezelfde week nog op gesprek om onze wensen door te nemen en een levertijd af te spreken. Al met al is het erg goed bevallen en de kozijnen zijn netjes geplaatst. Bedankt!

Extra informatie over de kosten

De leveranciers met wie wij samenwerken, vereisen nooit een aanbetaling. U hoeft zelfs pas een week na levering en montage van de kunststof kozijnen te betalen. Zo bent u verzekerd dat de juiste kunststof kozijnen zijn geleverd en naar volle tevredenheid zijn gemonteerd. De kunststof kozijnen kosten worden mede bepaald door uw eigen wensen en smaak. Wij raden u aan om vijf factoren mee te nemen in uw beslissing, om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Bekijk onze vijf aankooptips.

De garantie op de kozijnen

De door ons geselecteerde leveranciers werken uitsluitend samen met producenten die VKG-gekeurd zijn. Daardoor kunnen zij een minimale garantie bieden van tien jaar op vervorming of verkleuring van de kunststof kozijnen. U kunt tevens extra garantie op het hang- en sluitwerk en het HR++ glas afkopen. Lees meer over de garantie van kunststof kozijnen.

De montage van een kozijn

Nadat u een goede prijs heeft afgesproken met een leverancier, worden de kozijnen bij u afgeleverd en gemonteerd. Het montageteam van de leverancier haalt eerst het oude kozijn uit de woning om vervolgens het vrijgekomen gat te prepareren voor de montage van de kunststof kozijnen. Daarna wordt het kunststof kozijn geplaatst en volledig waterpas gesteld. Na de plaatsing wordt de binnenzijde van het kozijn afgewerkt met kunststof afwerklijsten. Uiteraard is bovenstaande inbegrepen bij de afgesproken prijs. Het enige wat u hoeft te doen, is het kunststof kozijn af te nemen met een zachte doek en groene zeep. Ontdek hier meer over de montage van kunststof kozijnen

schuco kzoijnen logo

Merken van kunststof kozijnen

Op technisch vlak verschillen de topmerken van kunststof kozijnen niet veel. De mogelijkheden per merk of de specifieke opties maken echter het verschil. Ook is de uitstraling van elk merk weer anders. De topmerken onderscheiden zich met de zwaarte van de gebruikte materialen, de dikte van het kunststof, het percentage aan weekmakers in de gebruikte kunststoffen en de kwaliteit van het raambeslag. Bekijk hieronder een selectie van onze kwaliteitsmerken en klik op het gewenste merk voor meer informatie.

De constructie en het materiaal

Kunststof kozijnen worden gemaakt van polyvinylchloride (pvc). Pvc is relatief goedkoop, licht en eenvoudig te bewerken maar heeft een zwakte: het is niet sterk genoeg voor een kozijn. Daarom worden de kunststof profielen versterkt met aluminium of staal. Sommige fabrikanten gebruiken een koker die slechts een klein deel van het kozijn versterkt. De leveranciers met wie wij samenwerken, leveren uitsluitend kunststof kozijnen waarbij er een metalen verstevigingsprofiel over de volledige breedte is geplaatst. Lees meer over de constructie en het gebruikte materiaal van kunststof kozijnen.

 

Ontvang gratis, per mail, vijf scherp geprijsde offertes van professionele leveranciers

 1. Vul het formulier geheel en compleet in.

 2. Geef uw wensen aan en/of stuur een document of foto mee.

 3. Ontvang binnen 1 dag per mail 5 zeer voordelige kunststof kozijnen offertes.

 4. Uw telefoonnummer wordt alleen gebruikt wanneer er vragen zijn n.a.v. uw aanvraag.

 5. Uw kozijnen offertes zijn uiteraard geheel gratis en vrijblijvend!

 

• Woont u al in het huis waarvan u de kozijnen wilt vervangen? *

• Geef hieronder een beschrijving van uw wensen:

• Tekening of document bijvoegen?
Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer het bestand dat u wilt meesturen (maximaal 4 MB).Scroll Up