fbpx
?>

Wanneer u uw huidige woning op wilt knappen of een nieuwe woning gaat bouwen, dan is het het overwegen waard voor de kunststof kozijn profielen van VEKA kozijnen te kiezen. Dit vooral vanwege de goede kwaliteit en duurzaamheid.

De VEKA kunststof kozijnen zullen niet alleen naadloos passen bij het ontwerp van uw woning, maar ze zijn ook nog eens goed voor het milieu vanwege de volledige recyclebaarheid van het PVC (net als alle andere merken) én voor uw portemonnee daar VEKA over het algemeen voordelig geprijsd is. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor de kunststof kozijnen oplossingen van VEKA en sowieso kunststof kozijnen in het algemeen vanwege het grote onderhoudsgemak.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

VEKA kunststof kozijnen zijn voor elke bouwstijl geschikt

Bouwstijlen zijn per land verschillend. De verdiepte kozijnen bijvoorbeeld zoals de kozijnen gemaakt van het Topline NL profiel zijn speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld vanwege het feit dat de gemiddelde Nederlander het vlakke profiel zoals het Topline AD profiel minder mooi vindt over het algemeen. De keuze in stijlen, kleuren en vormen is erg groot, daardoor kunt u ook voor uw woning de juiste kozijn profielen van VEKA kiezen. Of u nu een moderne woning laat bouwen of een historisch pand laat renoveren, VEKA kunststof kozijnprofielen geven uw huis altijd een eigen gezicht. Van modern en strak tot romantisch en klassiek; alles is mogelijk met VEKA kunststof kozijnen.

VEKA kunststof kozijnen

VEKA kunststof kozijnen kopen? Lees hier alle informatie.
Wanneer u uw huidige woning op wilt knappen of een nieuwe woning gaat bouwen dan is het het overwegen waard om voor de kunststof kozijn profielen van VEKA te kiezen vanwege de goede kwaliteit en duurzaamheid. De VEKA kozijnen zullen niet alleen naadloos passen bij het ontwerp van uw woning, maar ze zijn ook nog eens goed voor het milieu vanwege de volledige recyclebaarheid van het PVC (net als alle andere merken) én voor uw portemonnee daar VEKA over het algemeen voordelig geprijsd is. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor de kunststof kozijnen oplossingen van VEKA en sowieso kunststof kozijnen in het algemeen vanwege het grote onderhoudsgemak.

Voor elke bouwstijl geschikt

Bouwstijlen zijn per land verschillend. De verdiepte kozijnen bijvoorbeeld zoals de VEKA kunststof kozijnen gemaakt van het Topline NL profiel zijn speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld vanwege het feit dat de gemiddelde Nederlander het vlakke profiel zoals het Topline AD profiel minder mooi vindt over het algemeen. De keuze in stijlen, kleuren en vormen is erg groot, daardoor kunt u ook voor uw woning de juiste kozijn profielen van VEKA kiezen. Of u nu een moderne woning laat bouwen of een historisch pand laat renoveren, VEKA kunststof kozijn profielen geven uw huis altijd een eigen gezicht. Van modern en strak tot romantisch en klassiek; alles is mogelijk met VEKA kozijnen.

De meest verkochte VEKA kunststof kozijnen profielen in Nederland:

Veka kozijnen Topline AD
Het Topline AD vlakke kozijn profiel dat hoofdzakelijk in flats en appartementen toegepast wordt vanwege de geringe inbouwdiepte van 70mm.

Veka Topline NL
Het Topline NL kozijn profiel. Dit is een zogenaamd verdiept kozijn, waarbij het draaideel van het kozijn dieper ligt dan het kader deel van het kozijn. Bijna alle kunststof kozijnen die tegenwoordig in Nederland toegepast worden hebben het verdiepte profiel. Dit kozijn heeft ook de meeste uitstraling in uw woning.

Zeer degelijk dus uitermate duurzaam

VEKA producten zijn zeer degelijk; de opbouw bestaat uit meerdere kamers en de profielen zijn voorzien van stalen versterkingen. Daardoor behouden de profielen hun vorm en zijn ze zeer duurzaam. Weer en wind hebben geen invloed op de kozijn profielen, zodat de kozijnen lang mooi blijven.

Hoge mate van inbraak veiligheid in combinatie met SKG

Met VEKA kunt u ’s nachts rustig slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken over inbrekers. Dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie dragen VEKA kunststof kozijn profielen in grote mate bij aan een veilige woning. In combinatie met inbraak veilig hang- en sluitwerk zijn kozijnen van VEKA profielen SKG gecertificeerd.
De realiteit gebiedt echter wel te vermelden dat uiteraard -waar een wil is, altijd wel een weg is- en dat inbrekers altijd wel binnen weten te komen wanneer ze dat echt willen. Hoe langer het echter duurt om binnen te komen, hoe geringer de kans dat er daadwerkelijk ingebroken wordt.

Vele ventilatie mogelijkheden

Ventileren is belangrijk voor uw gezondheid. VEKA kozijnen bieden u een brede keus aan draai/kiep-, draai-, kiep- of klepramen, al dan niet voorzien van ingebouwde ventilatieroosters. Zo kunt u uw woning optimaal ventileren en kunt u uw leefklimaat in huis zo gezond mogelijk houden.

Uiteraard zeer onderhoudsarm

Ook zo’n hekel aan schilderen? Dan zijn de VEKA kozijnen profielen een goede keuze. VEKA kozijnen hebben uiteraard helemaal geen schilderbeurt nodig. Af en toe een spons erover en uw VEKA kozijnen zijn weer schoon; dat is al het onderhoud dat er benodigd is.

Comfortabel en zeer energiezuinig

VEKA kozijnen profielen hebben een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde. Zowel voor warmte als geluid. De kozijn profielen namelijk opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zijn de profielen zó geconstrueerd dat de ramen en deuren perfect sluiten. Daardoor blijft het altijd aangenaam in uw woning én bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de stookkosten!

Volledig recyclebaar

De hoge isolatiewaarde heeft nog een ander groot voordeel: de kozijnprofielen zijn ook nog eens beter voor het milieu. Door te kiezen voor VEKA kunststof kozijnprofielen draagt u een belangrijk steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. En over milieu gesproken: VEKA kunststof kozijnprofielen worden uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige, recyclebare materialen!

De gewenste kleur is altijd beschikbaar

Uw woning wilt u uiteraard graag een persoonlijk tintje geven, hetgeen zonder meer mogelijk is met VEKA kozijnen profielen. Die zijn immers leverbaar in heel veel verschillende kleuren. Met of zonder houtnerf structuur, en voor oudere panden zijn er zelfs twee speciale kleuren te weten monumentaal groen en monumentaal crème.

Verschillende VEKA kozijnen systemen

Het kozijnen programma bij VEKA is zeer divers, zodat elke wens in te vullen is. De VEKA kozijnen profielen voor ramen, huis- en schuifdeuren zijn verkrijgbaar in de verschillende systeem-families ALPHALINE, TOPLINE, SOFTLINE en SWINGLINE die qua ontwerp en techniek verschillen, en waarvan de Topline serie het meest verkocht wordt in Nederland. Zo is er voor elke smaak en de betreffende technische eisen gegarandeerd het juiste systeem. En op die manier is de vormgeving van ramen, schuifdeuren en huisdeur perfect op elkaar afgestemd.

In totaal zijn er meer dan 1.600 verschillende VEKA kozijnen profielen beschikbaar waarmee alle gewenste ramen- en deurtypen kunnen worden vervaardigd. Voor nadere fabrieksinformatie klikt u op VEKA.

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vraag dan nu bij ons 5 gratis voordelige kozijnen offertes aan, die u geheel tot niets verplichten. Staan de offertes u niet aan ? Dan kijkt u op uw gemak gewoon verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: