fbpx
?>

Bewezen hoogwaardige kwaliteit. Schüco kozijnen zijn sinds vele jaren op het gebied van kunststof kozijnen het meest gevraagd en het meest verkocht; de prijs / kwaliteit verhouding is bij de Duitse kozijnen van Schüco zeer goed in orde en tevens maakt deze fabrikant gebruik van één van de zwaarste stalen verstevigingsprofielen die er in de kunststof kozijnen industrie gebruikt worden.

Vooral het profieltype CT70 Corona Accent wordt zeer veel verkocht in Nederland, vanwege het kenmerkende ‘glaslatje’ in het kozijnprofiel zodat het uiterlijk van dit profiel zeer dicht het uiterlijk van een houten kozijn benadert. De kunststof kozijnen van o.a Finstral kozijnen en Gayko kozijnen zijn tevens van goede kwaliteit, maar deze zijn hoger geprijsd dan de kunststof kozijnen van Schüco.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Informatie over Schüco kunststof kozijnen

Het Schüco kozijn Corona CT 70 Accent profiel heeft unieke designcontouren en is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het wordt zowel door de particuliere markt als door de professionele opdrachtgevers in Nederland, zoals woningcorporaties en verenigingen van eigenaren als mooiste kozijnsysteem gewaardeerd
De kozijnen hebben profielen met en zonder aanslag (een flens aan de buitenzijde van het kozijn), ook voor naar buitendraaiende ramen en deuren en een oplossing voor optisch verticale schuiframen.

Schüco Corona CT 70 Accent biedt ook de mogelijkheid om te werken met de zogenaamde afwerkgroef, waarbij het afwerkmateriaal naadloos in de afwerkgroef kan worden geschoven; dit is een zeer onderscheidend punt ten opzichte van vele andere kunststof kozijnen die deze mogelijkheid niet hebben.

Begin 2010 is men volledig omgeschakeld naar een loodvrije samenstelling (CaZn – Calcium Zink), wat vanaf 2015 verplicht gesteld is. Er zijn ca. 40 verschillende kleuren folie (houtlook, uni-kleuren, metaal-kleuren, houtstructuur en glad) voor de Schüco kozijnen, die uit eigen voorraad leverbaar zijn. Alle combinatiemogelijkheden zijn mogelijk.
Alle kleurfolies zijn per eind 2009 opgenomen in de KOMO keuringstesten.

Schüco gebruikt de hoogste kwaliteit PVC en is UV-bestendig, dus Schüco kunststof kozijnen zijn kleurecht en vervormen niet. Levert alleen gecertificeerde systemen en is als fabrikant zijnde VKG-lid.

Kunststof kozijnen

De sponning van het naar kozijn- en vleugelprofiel loopt schuin af naar buiten, wat in tegenstelling tot de meeste andere systemen resulteert in minder vocht en vuil voor de bewoners, doordat er geen water kan blijven staan in de sponning. De ontwatering is altijd verdekt liggend uitgevoerd.

De naar buiten draaiende vleugels liggen wat terug, wat een fraaier aanzicht geeft en minder inbraakgevoelig is. Dit in tegenstelling tot veel systemen die met een opdek systeem werken.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Beslagsysteem

Schüco heeft een eigen beslagsysteem (VarioTec), ontwikkeld in samenwerking met Winkhaus. Kenmerkend voor dit systeem zijn o.a. de corrosie bestendige en super-sterke high-tech kunststof (polyamide) regelstangen.
Dit zijn de zwarte kunststof profielen die u regelmatig in monsterhoeken tegen komt.

Heeft ook een volledig verdekt liggend beslagsysteem (VarioTec NI), welke ook is ontwikkeld met Winkhaus. Verdere kenmerken voor dit systeem zijn o.a. de polyamide regelstangen en de grote vleugelgewichten die toe te passen zijn. De binnenafwerking kan hierdoor smaller, economischer en fraaier worden uitgevoerd.

Schüco heeft een hefschuifpui-systeem (CT 70 HS) welke optisch zeer mooi is, thermisch uitstekende eigenschappen heeft en een goede prijs-kwaliteit-verhouding heeft.

Schüco Corona CT 70 Accent is een 5-kamer-systeem met optimale thermische eigenschappen; duurzaamheid en het verminderen van de uitstoot van CO2 door gebouwen wordt hiermee sterk ondersteund.

Schüco kozijn met authentieke glaslatje

Deze kunststof kozijnen met profiel type CT 70 Accent kenmerken zich binnen het segment met het verdiepte profiel door het glaslatje dat men in het profiel van het kozijn terug heeft laten komen. Hierdoor zien de Schüco kunststof kozijnen met het CT 70 profiel er zeer authentiek uit en lijken ze qua vormgeving zeer veel op een origineel houten kozijn.

Geef voordat je een offerte wilt laten opstellen duidelijk aan welke verwachtingen je hebt en wat voor type kunststof kozijnen je bij jou thuis wilt hebben. Bekijk hier de kosten inclusief plaatsing

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vraag dan nu bij ons 5 gratis voordelige kozijnen offertes aan, die u geheel tot niets verplichten. Staan de offertes u niet aan ? Dan kijkt u op uw gemak gewoon verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: