fbpx
?>

Rehau is een zeer groot Duits merk dat actief is in meerdere segmenten zoals de bouw, automotive, huishoudelijke en industriële toepassingen. Rehau produceert ook kunststof profielen voor de kunststof kozijnen industrie; men maakt dus zelf geen kunststof kozijnen.

De uiteindelijke Rehau kunststof kozijnen worden gefabriceerd door zogenaamde verwerkers die van de kunststof profielen vervolgens kunststof kozijn elementen maken. Rehau heeft 3 lijnen voor kunststof kozijnen ontwikkeld; de eerste lijn is de Geneo lijn. Volgens Rehau is dit Rehau kozijnen profiel het meest energie-efficiënt in zijn klasse. De kunststof kozijn profielen van Rehau worden gemaakt van Rau-Fipro, dit materiaal is glasvezel versterkt en biedt maximale stabiliteit door haar statische eigenschappen, waardoor staal niet meer noodzakelijk is.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Rehau kunststof kozijnen type Geneo

De kozijn profielen van de Geneo lijn hebben een 6-kamersysteem en een diepte van 86 millimeter. Het kozijn profiel is zeer geschikt voor het energiezuinig maken van een woning. Door een grote sponningdiepte in combinatie met smalle glaslatten kunnen kozijn profielen van de Geneo lijn worden voorzien van 3-laags HR++ glas. De Geneo lijn is tevens milieuvriendelijk, daar dit kozijn profiel 100% recyclebaar is (zoals alle kozijn profielen van PVC). De Geneo lijn bestaat uit 3 soorten stijlen: een driehoekige stijl, ronde stijl en een schuine stijl.

Door het 6-kamer systeem zijn deze Rehau kozijnen zeer energiezuinig met een U-waarde van onder de 1.0.

Rehau Geneo MD Plus kunststof kozijnen

De Geneo MD Plus kozijn profiel lijn heeft dezelfde voordelen als de Geneo lijn. Het verschil tussen beide kozijn lijnen bevindt zich in de isolerende schuimdelen en speciale middendichting die bij de Geneo MD Plus lijn wordt toegepast. Beide aspecten maken de Geneo MD Plus kozijn lijn zeer geschikt voor passief huisbouw; dit is de nieuwste generatie woningbouw waarbij zo veel mogelijk gebruik gemaakt wordt van de natuurlijke elementen zoals ventilatie en zonnewarmte. Kozijn profielen van de Geneo MD Plus lijn kunnen tevens worden geleverd met een breedte van 115 millimeter, waardoor betere lichtinval ontstaat en deze Rehau kozijnen zeer goed inpasbaar zijn in de passief huisbouw.

Rehau Character Design 70 kunststof kozijnen

Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Rehau de Character Design 70 kozijn lijn ontwikkeld. De kozijnprofielen van deze lijn hebben een authentieke Hollandse uitstraling en een diepte van 115 mm. In tegenstelling tot de Geneo kozijn lijn en Geneo MD Plus kozijn lijn wordt bij de Character Design 70 kozijn lijn wel staal binnenin het kozijn profiel gebruikt ter versteviging van het uiteindelijke kunststof kozijn vanwege het feit dat in dit profiel geen glasvezel verwerkt is.

Dit kozijn profiel is tevens leverbaar met speciale wissel/adapter profielen, waardoor draaigedeelten gecreëerd kunnen worden die niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten kunnen openen. De Rehau Character Design 70 kozijn lijn heeft een 4-kamersysteem.

kunststof kozijn

Geef voordat je een offerte wilt laten opstellen duidelijk aan welke verwachtingen je hebt en wat voor type kunststof kozijnen je bij jou thuis wilt hebben. Bekijk hier de kosten inclusief plaatsing

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vraag dan nu bij ons 4 gratis voordelige kozijnen offertes aan, die u geheel tot niets verplichten. Staan de offertes u niet aan ? Dan kijkt u op uw gemak gewoon verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: