fbpx
?>

Kunststof kozijnen van Hepro

Bij Hepro kun je kunststof kozijnen kopen aan uitstekende prijzen. De kunststof kozijnen van Hepro bevatten ook veel kwaliteit en zijn erg duurzaam. Kunststof kozijnen zijn een steeds populairder wordend alternatief voor houten kozijnen. Dit komt doordat kunststof kozijnen een aantal voordelen hebben ten opzichte van houten kozijnen. Ten eerste zijn kunststof kozijnen veel onderhoudsvriendelijker dan houten kozijnen. Ze hoeven niet geschilderd te worden en ze zijn makkelijk om schoon te maken. Daarnaast gaan kunststof kozijnen langer mee dan houten kozijnen, waardoor ze uiteindelijk ook goedkoper zijn. Kunststof kozijnen zijn ook beter isolerend dan houten kozijnen, waardoor ze bijdragen aan een lagere energierekening.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Varianten in kunststof kozijnen bij Hepro

Bij Hepro kun je kiezen uit 3 verschillende varianten van kunststof kozijnen, hetzij: Basic, Standard en Comfort.

Basic kunststof kozijnen van Hepro

De Basic kunststof kozijnen bieden een gemiddelde energiebesparing en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ook voldoen ze aan de wettelijke normen. De Basic kunststof kozijnen worden geleverd met dubbel HR++ glas. Het glas is 24 millimeter dik en heeft een UG-waarde van 1.1.

Standard kunststof kozijnen van Hepro

De Standard kunststof kozijnen van Hepro zijn zeer sterk en erg energiebesparend. Dit komt door de versterking van Thermofibra. Je dubbele glas wordt gevuld met Argon gas, hetgeen onzichtbaar is en je energieverbruik doet dalen. Het grote verschil met het Basic kozijn, is dat de isolatiewaarde van het Standard kozijn ongeveer 16% hoger is dan bij het Basic kunststof kozijn. Dit komt doordat er extra ventilatiestanden worden bevestigd bij de draaikiepramen van Hepro.

Comfort kunststof kozijnen van Hepro

De Comfort kunststof kozijnen van Hepro bieden een verhoging van maar liefst 32% op gebied van isolatiewaarde! Ook deze soort maakt gebruik van Thermofibra, maar hier wordt een triple beglazing gebruikt, met een glas dat 42 millimeter dik is. Ook wordt er een zeer stevig hangwerk en sluitwerk bevestigd aan dit systeem.

Wat is Thermofibra?

Thermofibra is een technologie die traditionele en nieuwe materialen met elkaar combineert. De technieken zijn bewezen en vernieuwend. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van staaldraad, schuim, glasvezels, enzovoort. De kunststof kozijnen die met deze technologie zijn ontwikkeld, voldoen aan de strengste en de nieuwe normen voor het verlagen van energie.

De V-Perfect lasnaad van Hepro

Hepro biedt een unieke methode aan om de perfecte lasnaad te maken voor kunststof kozijnen. Dit wordt gedaan door het toepassen van een krachtige laser op het materiaal dat moet worden gelast. De laser zorgt ervoor dat het materiaal perfect aansluit, zonder openingen of gaten. Dit maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken en zorgt tegelijkertijd voor een sterke en duurzame lasnaad.

Een perfecte lasnaad is cruciaal voor duurzaamheid

De lasnaad is een van de meest belangrijke elementen in een constructie. Het bepaalt de sterkte en de duurzaamheid van de constructie. Een perfecte lasnaad is dan ook cruciaal voor energiezuinige kunststof kozijnen. Daarom biedt Hepro de nieuwste technologie aan op gebied van kunststof kozijnen, met een uitstekende afwerking.

Een kunststof kozijn met houtlook en gewenste kleur

Bij Hepro weten ze dat heel wat mensen interesse hebben in kozijnen met een houtlook. Daarom bieden ze kleuren en structuren aan om dit te bekomen. Je kunt bij Hepro namelijk een houtnerf structuur bestellen. In dat geval wordt er een speciale folie aangebracht op het kunststof kozijn. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder: mahonie, vergrijsd ceder, antraciet, kwartsgrijs, donkergroen, wit, crèmekleur, licht ivoor, donkerbruin, grijs, wijnrood, staalblauw, monumentenblauw, monumentengroen en golden oak.

Voordelen van kunststof kozijnen bij Hepro

De kunststof kozijnen van Hepro bieden heel wat voordelen. Daarom zijn ze ook erg in trek. Een eerste, grote voordeel is dat de kozijnen erg duurzaam zijn. Ze rotten niet en ze zijn ook nog een helemaal te recycleren! Bovendien is er weinig onderhoud nodig aan de Hepro kunststof kozijnen. Ze zijn zeer goed isolerend op gebied van warmte en geluid en je kunt ze bestelling in heel wat kleuren! Bovendien biedt Hepro de beste prijzen aan, waardoor je niet te veel betaalt.

De prijzen van kunststof kozijnen

De prijzen voor kunststof kozijnen variëren sterk. Dit komt doordat er veel verschillende soorten kunststof kozijnen zijn, met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Zo zijn er kunststof kozijnen die speciaal ontworpen zijn om meer energie te besparen, terwijl andere kozijnen zich meer focussen op esthetiek. De uiteindelijke prijs kan sterk beïnvloed worden door het soort kunststof dat gebruikt wordt, de maatvoering van het kozijn, het aantal ramen en de uitvoering van het kozijn (met of zonder dubbele beglazing). Daarnaast zijn er ook grote verschillen in de kosten van de verschillende materialen die worden gebruikt bij het maken van kunststof kozijnen.

Als je op zoek bent naar de laagste kunststof kozijnen prijzen, dan is het belangrijk om te weten welke eigenschappen jij belangrijk vindt. Bij Hepro betaal je een zeer correcte prijs voor de kunststof kozijnen die je bestelt.

Waarom kunststof kozijnen bestellen bij Hepro?

Bij Hepro willen ze alleen het beste voor hun klanten. Dit vinden ze al heel belangrijk sinds hun opstart, in 1998. Ze beschikken over 2 vestigingen in Nederland, namelijk in Zuidbroek en in Hillegom.

Kwaliteitskeurmerken

In 2011 verkreeg Hepro het kwaliteitskeurmerk KOMO. Dit betekent dat de producten die ze verkopen van een zeer grote kwaliteit zijn. Omdat Hepro aan de vele voorwaarden voldeed om het KOMO keurmerk te behalen en nog steeds te behouden, mag het bedrijf dit keurwerk ook nog steeds gebruiken. Bovendien hebben ze ook het SKG keurmerk behaald voor het volledige sluit- en hangwerk. In 2019 behaalde Hepro vervolgens het VKG Keurmerk, hetgeen speciaal dient voor onder andere kunststof kozijnen. Je kunt er dus zeker van zijn dat de kunststof kozijnen van Hepro een zeer hoge, gecontroleerde kwaliteit bevatten.

Kunststof kozijnen op maat bij Hepro

Als je de ideale kunststof kozijnen met V-Perfect op maat wilt bestellen, dan kun je bij Hepro een adviseur laten langskomen. Deze zal je helpen bij het berekenen van de geschikte kozijnen op maat die aan jouw wensen, en die van je huis, voldoen.

Gemakkelijk bestellen via de webshop van Hepro

Sinds 2017 kun je op de webshop van Hepro alles bestellen voor je kunststof kozijnen. Gemakkelijker kan natuurlijk niet!

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: