fbpx
?>

Kwalitatief hoogwaardig, traditioneel en modern. Het Gealan kunststof kozijnen systeem type NL plus combineert de modernste profieltechnologie met de traditionele eisen van de Nederlandse kunststof kozijnen markt.

Zachte contouren en smalle aanzicht breedtes leiden tot optisch evenwicht en de juiste proporties. Technisch blijft met het systeem GEALAN NL plus geen wens onvervuld. Bouwdiepte, kamervorming en detailconstructies voldoet aan alle verwachtingen als het gaat om warmte- en geluidsisolatie, statica (stevigheid) en inbraakpreventie. Ook bestaat er een goede combinatie mogelijkheid met andere GEALAN kunststof kozijnen systeem families.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Specificaties van het Gealan kunststof kozijnen systeem type NL Plus:

 • 74 mm bouwdiepte
 • Vijf-kamer-vorm
 • Uitstekende warmte-isolatie
 • Smalle aanzicht breedte
 • Tweevoudig geprofileerde glaslijst mogelijk
 • 115 mm bouwdiepte
 • Vier-kamer-vorm
 • Speciale profielen voor naar buiten draaiende elementen
 • Staal met duidelijk verbeterde traagheidsmomenten
 • Vijf-kamer-vleugelprofielen met zeer goede statische waarden
 • Grote elementen zijn probleemloos mogelijk

De overtuigende techniek van Gealan

De inbouwdiepte van 74 mm in het GEALAN kunststof kozijnen systeem NL plus en de vijf -kamer-vorm staan garant voor een uitstekende warmte-isolatie. Samen met speciale beglazing kunnen zeer goede U-waarden (isolatiewaarden) worden bereikt. De stalen profielen liggen direct tegen de verstevigingskamers zodat er geen tussenruimtes ontstaan.
De statische waarden van de vijf-kamer-vleugelprofielen zijn vergeleken met een vlak profiel bijna dubbel zo hoog. Zo kunnen probleemloos grote kozijn elementen worden gemaakt.

Renovatie met Gealan kunststof kozijnen

Bij de inbouw van nieuwe kunststof kozijnen streeft de huis eigenaar altijd 2 dingen na. De eerste is optische verbetering. Tevens gaat het er om de warmte isolatie van de woning langdurig en duidelijk te verbeteren. Omdat in Nederland oude houten kozijnen naar buiten toe open gaan, moeten de nieuwe kunststof kozijnen dit ook kunnen. Daarom is er bij de constructie van het GEALAN kunststof kozijnen systeem type NL Plus veel aandacht besteed om het uiterlijk van houten kozijnen te evenaren. Ook is er voor gezorgd om naar buiten draaiende profielvarianten aan te kunnen bieden. Zo kunnen voor renovatieprojecten van van oude woningen de kozijn elementen uit het nieuwe systeem makkelijk worden gebruikt.

Nieuwbouw met Gealan kozijnen

Esthetica in de architectuur begint bij het evenwicht van huis en gevel. Dat komt tot uiting in harmonie van de details. Kunststof kozijnen van het systeem Gealan NL Plus drukken goed hun stempel op het buitenaanzicht van uw nieuwbouw woning als op het aangezicht binnen uw eigen 4 muren. Zo creëert u een eigen woning naar uw eigen smaak en drukt u individualiteit en levensstijl uit. Kunststof kozijnen van het systeem Gealan NL Plus verbinden de modernste kozijntechniek met een hoogwaardige uitstraling. Ze vervullen alle eisen voor uitstekende warmte isolatie, geluidsisolatie en inbraakpreventie. Tegelijkertijd overtuigen de kozijnen van Gealan door uitgebalanceerde verhoudingen en harmonie in het gevelaanzicht. Het gebruik van deze kunststof kozijnen van Gealan is een slimme investering in de toekomst. Zij vormen waar het gaat om optiek en techniek een zeer goed alternatief voor houten kozijnen.

Geef voordat je een offerte wilt laten opstellen duidelijk aan welke verwachtingen je hebt en wat voor type kunststof kozijnen je bij jou thuis wilt hebben. Bekijk hier de kosten inclusief plaatsing

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vraag dan nu bij ons 5 gratis voordelige kozijnen offertes aan, die u geheel tot niets verplichten. Staan de offertes u niet aan ? Dan kijkt u op uw gemak gewoon verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: