fbpx
?>

Gayko kozijnen; betrouwbare kwaliteit uit Duitsland.
Je hebt aluminium kozijnen, houten kozijnen, kunststof kozijnen en Gayko kunststof kozijnen. De kozijnen van Gayko zijn ontwikkeld en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen met betrekking tot eisen ten aanzien van isolatie, veiligheid, duurzaamheid en schoonheid.

Gayko kozijnen

Gayko kozijnen zijn niet alleen mooi om te zien, maar besparen tevens energie, zijn zeer inbraak veilig én onderhoudsvrij. Bij Gayko noemt men dit “het gründliche kozijn”. Klik op Gayko voor nadere fabrieksinformatie.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Welke Gayko kunststof kozijnen passen bij u?

Zoveel mensen, zoveel wensen, en dat geldt uiteraard ook bij de keuze voor kunststof kozijnen. En dat is niet verwonderlijk met de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van kozijnen. En elke woning heeft uiteraard ook nog eens zijn eigen stijl, hetgeen een grote rol speelt bij de uiteindelijke kozijnen keuze. Het is belangrijk dat u het kozijn kiest dat bij u en bij de architectuur van uw woning past.

Gayko kozijnen

Welke Gayko kunststof kozijnen passen bij u ? Hieronder treft u de verschillende mogelijkheden m.b.t Gayko kunststof kozijnen:

GaykoVision V70

U bent modern, vooruitstrevend en wilt op een economische manier (ver)bouwen of renoveren, zonder concessie te willen gaan doen aan kwaliteit? Dan is de VISION V70 van GAYKO een goede keuze, met uitgebreide mogelijkheden en uitvoeringen, tot en met de hoogst denkbare veiligheid. GAYKO VISION V70 – het instapmodel van GAYKO – is al 100% compleet en biedt u veel waar voor uw geld.

GaykoVision NL 104

Het Gayko kozijn met het zogenaamde “Hollands verdiept” profiel. Wanneer u veel verlangt van een kozijn zoals optimaal comfort, optimale veiligheid en maximale duurzaamheid dan is GaykoVision NL 104 een goede keuze. En wanneer u stijlbewust bent, kiest u voor een modern design met een eigen karakter. GAYKOVISION NL104 is een kozijn dat aan uw hoge eisen voldoet en bovendien robuust en uiterst betrouwbaar is; een kozijn waar u veel plezier aan zult gaan beleven dus.

GaykoStyle NL104

Het Gayko kozijn met eveneens het zogenaamde “Hollands verdiept” profiel. Heeft u een woning in authentieke stijl? Bent u de trotse eigenaar van een monumentale woning? Of u nu een landhuis hebt, een statige villa of een romantische boerderij: het kozijnprofiel van de GAYKOSTYLE NL 104 zal u zeer waarschijnlijk aanspreken. Dit kozijn behoort tot de hogere kwaliteitsklasse. Een kozijn voor exclusieve woningen; voor woningeigenaren die bewust keuzes maken. Dit Gayko kozijn onderscheidt zich met een eigentijds design met klassieke elementen, zoals het kozijnprofiel, waarbij GAYKO zich heeft laten inspireren door monumentale en authentieke woningen.

Gayko kozijnen

GaykoPassiv MD90

Speciaal voor passief bouw en dus energie neutraal wonen. Dit innovatieve model is een uitstekende oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Qua isolatie gaat u er veel op vooruit: door de uitstekende isolerende eigenschappen gaat u besparen op de energiekosten. Bovendien draagt u daarmee bij aan een gezond milieu. De GAYKO PASSIV is niet voor niets geschikt voor CO2-neutraal, waar maximale energiebesparing een hoofddoel is. Door de combinatie van het speciale frame en de warmte werende ruiten, bereikt u met de GAYKO PASSIV fantastische isolatiewaarden. Geef voordat je een offerte wilt laten opstellen duidelijk aan welke verwachtingen je hebt en wat voor type kunststof kozijnen je bij jou thuis wilt hebben. Bekijk hier de kosten inclusief plaatsing

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vraag dan nu bij ons 5 gratis voordelige kozijnen offertes aan, die u geheel tot niets verplichten. Staan de offertes u niet aan ? Dan kijkt u op uw gemak gewoon verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: