fbpx
?>

Finstral kunststof kozijnen – middendichtingssysteem Top 90

Een zeer goede combinatie van isolatie, techniek en design. Moderne kunststof kozijnen en deuren moeten niet alleen aan de esthetische normen van de moderne architectuur voldoen, maar ook aan de hoge eisen op het gebied van efficiënt met energie omgaan en duurzaam bouwen. Op dit gebied combineert het kunststof kozijn- en deursysteem Top 90 een hoogwaardig design met innovatieve technologie. Grote glasoppervlakken en minimale kozijn profiel breedten scheppen eenvoudige en elegante kozijn elementen en geoptimaliseerde detailoplossingen op het gebied van energie staan garant voor uitstekende thermische isolatiewaarden, lagere energiekosten en een comfortabel woongenot.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Finstral kunststof kozijnen – middendichtingssysteem Top 72

Goede isolatie verlaagt de stookkosten in de winter en werkt warmtewerend in de zomer. FINSTRAL kozijnen onderscheiden zich door hun speciale warmtewerende beglazing en de goede isolatie-waarden van het kozijn. Standaard wordt isolatieglas met Ug 1,1 W/m²K toegepast.

Door speciale zonwerende kozijn beglazing kan de warmte- en zonwering worden gecombineerd, waardoor een teveel aan zonlicht en buitenwarmte kan worden gefilterd en gereflecteerd. Voor een persoonlijke regulering van lichtinval naar uw eigen wens is het kozijn met voorzetraam en geïntegreerde jaloeziën aan te bevelen.

FINSTRAL kunststof kozijnen en deuren onderscheiden zich door hun uitstekende isolatie. Al in de standaard uitvoering bieden Finstral kunststof kozijnen een zeer goede geluids-isolatiewaarde van 34 dB. Door het gebruik van speciale beglazing en drievoudige kozijn dichtingen wordt zelfs een zeer hoge geluidsisolatie tot 46 dB bereikt.

Op het gebied van systemen en afwerking voldoen FINSTRAL kunststof kozijnen aan de hoogste eisen wat betreft extreme weersomstandigheden. Het middendichtingssysteem garandeert de beste waarden aan winddichtheid (beste klasse 4 volgens DIN EN 12207) en aan slagregendichtheid (beste klasse 9A volgens DIN EN 12208).

Door het 2-punts veiligheidsbeslag, massieve sluitplaten en het vastschroeven van het beslag in de staalprofielen (ook al in de basisuitvoering) wordt het uittillen van de raamdelen bemoeilijkt. De veiligheidsuitvoering kan desgewenst uitgebreid worden tot een hogere inbraakbeveiliging klasse SKG 3, echter wel tegen een aanzienlijk hoger prijskaartje daar dan bijna het gehele kozijn omgebouwd dient te worden.
Het merk Finstral en de internationale keurmerken van onafhankelijke testinstituten staan garant voor de kwaliteit van alle kozijn elementen.

Finstral kunststof kozijnen – Dubbeldichtingssysteem 500

Goede isolatie beperkt de stookkosten in de winter en werkt als warmtewering in de zomer. FINSTRAL kozijnen onderscheiden zich door hun speciale warmtewerende beglazing en de uitstekende isolatiewaarden van het kozijn. Standaard wordt isolatieglas met Ug 1,1 W/m²K toegepast.

Met speciale zonwerende beglazing kan warmte- en zonwering worden gecombineerd; het teveel aan zonlicht en buitenwarmte wordt dan gereflecteerd.

FINSTRAL kunststof kozijnen en deuren onderscheiden zich door hun uitstekende isolerende waarden. Al in de basisuitvoering bieden de kozijnen zeer goede geluids-isolatiewaarden van 34 dB. Door het gebruik van speciale beglazing wordt een bijzonder goede isolatie tot 41 dB bereikt.

Op het gebied van systeem en verwerking voldoen FINSTRAL kunststof kozijnen aan de hoogste eisen wat extreme weersomstandigheden betreft. Het kozijnsysteem met aanslagdichting garandeert de beste waarden aan winddichtheid (beste klasse 4 volgens DIN EN 12207) en slagregendichtheid (beste klasse 9A volgens DIN EN 12208).

Door het 2-punts veiligheidsbeslag, massieve sluitplaten en het op een betrouwbare manier vastschroeven van de sluitplaten in het staal (ook al in de basisuitvoering) wordt het uittillen van de raamdelen bemoeilijkt. De veiligheidsuitvoering kan tot SKG klasse 3 worden verhoogd.

Het merk Finstral en de internationale keurmerken van onafhankelijke testinstituten staan garant voor de geteste kwaliteit van alle kozijn elementen.

Geef voordat je een offerte wilt laten opstellen duidelijk aan welke verwachtingen je hebt en wat voor type kunststof kozijnen je bij jou thuis wilt hebben. Bekijk hier de kosten inclusief plaatsing

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vraag dan nu bij ons 5 gratis voordelige kozijnen offertes aan, die u geheel tot niets verplichten. Staan de offertes u niet aan ? Dan kijkt u op uw gemak gewoon verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: