fbpx
?>

Als zeer grote fabrikant van kunststof profielen staat Deceuninck garant voor kunststof kozijnen van uitstekende kwaliteit met een grote mate van duurzaamheid. De robuuste, maar ook stijlvolle profielen passen goed in elk type woning. Het 5-kamersysteem heeft goede thermische eigenschappen. Met meer dan 30 kleuren en verschillende structuur mogelijkheden is er genoeg te kiezen wat Deceuninck kozijnen betreft, en wat kwaliteit betreft is Deceuninck een goede keuze.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

ZENDOW NEO STANDAARD

Deceuninck kozijnen van het type Zendow Neo standaard bieden u de Deceuninck kozijnen die aan uw verwachtingen voldoen. Het subtiele design en de uitstekende isolatie (U waarde van 1,06W/m²K ) zullen uw zeer wellicht goed bevallen. Vaste kozijnen, draaikiep kozijnen of schuiframen; Deceuninck kunststof kozijnen hebben alles in huis.

ZENDOW NEO ROYAL

Wanneer u zich wilt onderscheiden met uw nieuwbouw -of renovatieproject biedt bieden Deceuninck kozijnen van het type Zendow Neo Royal u een zeer goede oplossing die elegantie combineert met een optimale profieldiepte. Zendow Neo Royal kozijnen sluiten niet alleen grote openingen af; dankzij een goede aansluiting aan het muurdeel dragen ze ook bij aan optimalisatie isolatie van uw huis, zodat uw energie besparing optimaal zal zijn.

ZENDOW NEO PREMIUM KOZIJNEN

Wanneer u kiest voor Deceuninck kozijnen van het type Zendow Neo Premium kiest u voor een duurzame en onderhoudsarme oplossing met zeer goede prestaties op het gebied van energiebesparing (Uw = 0,77W/m²K, dankzij onder andere de de Linktrusion technologie. Wanneer u kiest voor dubbele of 3-laags beglazing in uw nieuwbouw – of renovatie woning, met Zendow Neo Premium creëert u licht en comfort en verlaagt u uw energienota.

ZENDOW KUNSTSTOF DEUREN

Het kozijn en de kleuren van de Zendow kunststof deuren zijn gelijk aan die van de Zendow kozijnen. Hierdoor vormen de kunststof kozijnen en -deuren van Deceuninck een harmonisch geheel. Zendow deuren bieden een goede thermische en akoestische isolatie en zijn ook nog eens naar wens aanpasbaar dankzij uitgebreide beslag mogelijkheden en deurpanelen panelen. Bekijk hier wat de kosten zijn van het plaatsen van kunststof kozijnen.

U wilt toch ook tot 60% besparen op uw kunststof kozijnen ? Vraag dan nu bij ons 5 gratis voordelige kozijnen offertes aan, die u geheel tot niets verplichten. Staan de offertes u niet aan ? Dan kijkt u op uw gemak gewoon verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: