fbpx
?>

Kunststof kozijnen van Creon

Kunststof kozijnen van Creon zijn een uitstekende keuze voor alle soorten huizen. Ze zijn niet alleen een fraaie aanvulling op het uiterlijk van het huis, maar ze zijn ook heel functioneel. De kunststof kozijnen zijn ontworpen om de meeste weersomstandigheden te weerstaan en ze zijn ook heel eenvoudig te onderhouden.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Energiezuinig met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn ook veel energiezuiniger dan traditionele houten kozijnen. Zo bieden kunststof kozijnen een uitstekende isolatie om ervoor te zorgen dat er geen koude of warme lucht van buitenaf naar binnen glijdt. Dit kan ervoor zorgen dat je energiekosten aanzienlijk verminderen.

Stijlen en kleuren

Als je kiest voor kunststof kozijnen van Creon, kun je ervoor kiezen om ze in een aantal verschillende stijlen en kleuren te laten maken. Dit geeft je de mogelijkheid om ze aan te passen aan het uiterlijk van je huis en ze ook te laten passen met de rest van het decor. Ze zijn stijlvol, duurzaam en een geweldige optie voor het raamwerk van je huis.

De voordelen van kunststof kozijnen via Creon

Kunststof kozijnen bieden ook een aantal geweldige voordelen, zoals:

  • UV-bescherming: kunststof kozijnen bieden een uitstekende UV-bescherming. Dit betekent dat je kozijnen minder snel zullen verkleuren of beschadigen door direct zonlicht.
  • Schoonmaakgemak: kunststof kozijnen zijn eenvoudig te reinigen en ze vereisen minder onderhoud dan andere soorten kozijnen.
  • Duurzaamheid: kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam en kunnen vele jaren meegaan. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en ze roesten niet.
  • Modellen: de kunststof kozijnen van Creon zijn beschikbaar in verschillende modellen.
  • Isolatie: de kozijnen bieden een goede isolatie voor je woning.
  • Vochtwerend: kunststof kozijnen zijn vochtwerend.
  • Prijs: kunststof kozijnen zijn laag in aankoop, wat uiteraard een groot voordeel is.

Het besparen van energie via kunststof kozijnen

Creon kozijnen biedt verschillende functies die jou kunnen helpen bij het besparen van energie en bij het creëren van een meer comfortabele woonomgeving. De kozijnen kunnen voorzien worden van een warmtedoorlatend glas en zijn isolerend, waardoor er minder warmte verloren gaat naar buiten. Ook zijn de kozijnen voorzien van een innovatief kantel-/draai-systeem, waardoor je de kozijnen makkelijk kunt openen en sluiten. Dit maakt het mogelijk om de kozijnen te ventileren, zonder dat je koude lucht binnenlaat. Ze zijn dus ideaal voor ventilatie en de vermindering van tocht.

Soorten kunststof kozijnen

Bij Creon kun je kiezen uit verschillende soorten kunststof kozijnen. Zo zijn er bijvoorbeeld vaste kozijnen, draaikozijnen, kiepkozijnen en nog andere soorten waaruit je kunt kiezen.

Voor de kunststof kozijnen kun je kiezen uit standaard profielen, maar ook uit extra isolatieprofielen. Ze bieden de beste kunststof kozijnen aan om de isolatie van je huis te vergroten.

Kunststof kozijnen met een vast raam

Bij vaste kunststof kozijnen kan het raam niet geopend worden. Vaak worden deze op de benedenverdieping van een woning geplaatst. Het voordeel van deze vaste kozijnen, is dat ze inbraakwerend zijn.  

Kunststof kozijnen met een draai- of kiepraam

De kunststof kozijnen met een draairaam of een kiepraam, worden veel gekozen.

Draairamen zijn het type raam dat je kunt openen door het te draaien. Ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten ramen, zoals schuif- of kantelramen. Ze zijn eenvoudig te openen en te sluiten, en ze bieden een goede luchtdoorlaatbaarheid. Bovendien kunnen ze in sommige gevallen in het geheel worden weggenomen, waardoor er een opening van ruim een meter ontstaat. De kunststof kozijnen voor draairamen zijn stevig en duurzaam.

Kiepramen zijn ideaal voor toepassingen waar er sprake is van een beperkte raamopening. Ze kunnen een uitstekende optie zijn voor huizen met een beperkte ruimte. Ze zijn ideaal voor het ventileren van een ruimte, waardoor er minder kans is op tocht. Soms zijn ze voorzien van een beveiligingsslot om te voorkomen dat ze per ongeluk worden geopend en bieden ze functies zoals het regelen van de luchtstroom. Kunststof kozijnen voor kiepramen bieden bovendien een eenvoudige reiniging, net zoals dit ook het geval is bij de andere soorten kunststof kozijnen.

Kleuren voor kuststof kozijnen

Bij Creon kun je kiezen uit verschillende kleuren van kunststof kozijnen, waaronder: wit, crème wit, wit houtmotief, crème wit houtmotief, blauw houtmotief, groen houtmotief en antraciet houtmotief.

Waarom kiezen voor kuststof kozijnen van Creon?

Creon produceert kunststof kozijnen, rolluiken en raamdecoratie voor woningen en bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft 2 vestigingen: een in het Nederlandse Hardinxveld-Giessendam en een in het Belgische Oostkamp.

Creon beschikt over een eigen research- en ontwikkelingsafdeling en heeft ook een eigen transportdienst. De kozijnen kunnen worden geleverd in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Creon kozijnen biedt helaas geen montageservice, maar wel garantie op de kozijnen. Aangezien er geen montageservice beschikbaar is, kunnen ze de kunststof kozijnen aan goedkope prijzen verkopen.

Een heel Creon team staat voor jou klaar!

Bij Creon staat een heel team van meer dan 20 werknemers voor jou klaar. Dit team van Creon staat onder andere klaar om klanten te helpen bij het selecteren van het juiste kozijn voor hun behoeften. Als je vragen hebt, word je met veel plezier verder geholpen!

Een kozijn monster bestellen bij Creon

Wat een groot voordeel is bij Creon kunststof kozijnen, is dat je een gratis monster kan bestellen. Zo zie je het deze er in het echt uitzien. Als je een monster aanvraagt, krijg je dit al binnen 2 tot 3 dagen thuis geleverd! Deze monsters voor kuststof kozijnen zijn 15 cm breed. Ook zijn ze voorzien van een kader en vleugel profiel. Je kunt kiezen uit 9 kunststof kozijnen monsters om te testen.

Maatwerk voor kunststof kozijnen van Creon

Creon biedt maatwerkoplossingen voor kunststof kozijnen die aan de individuele vereisten en wensen van de klant voldoen. De kozijnen zijn vervaardigd van kunststof, een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat geschikt is voor toepassing in alle klimaten. Kunststof kozijnen bieden een hoge mate van isolatie en bescherming tegen weersinvloeden zoals wind, regen en vorst. De kozijnen kunnen ook uitgerust worden met een aantal veiligheidsfuncties, waaronder een slot op het raam en een vergrendeling op de deur. Creon levert kunststof kozijnen in een breed scala van stijlen, kleuren en afwerkingen.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: