• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv
Gratis offertes aanvragen
Ontvang de 5 voordeligste kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Duitsland

Kunststof kozijnen DuitslandKunststof kozijnen zijn rond 1950 in Duitsland ontwikkeld en men heeft sindsdien uiteraard veel ervaring opgebouwd met de fabricage van de kunststof kozijn profielen en/of de kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen uit Duitsland; wel of niet?

Wat even goed is om te weten is dat de meeste fabrikanten puur en alleen de kunststof kozijn profielen maken, en deze profielen dan vervolgens leveren aan kunststof kozijnen verwerkers / fabrikanten die er dan vervolgens kunststof kozijnen van maken.

Slechts enkelen maken èn de kunststof kozijn profielen èn de kunststof kozijnen.

Enkele goede Duitse kunststof kozijnen merken zijn Schuco, Rehau en Gayko.

 

Kunststof kozijnen Duitsland – de voordelen

Het kopen van kunststof kozijnen uit Duitsland heeft zo zijn voordelen, die wij hieronder voor u verder uitgesplitst hebben:

  • Kwalitatief zeer goed indien ook ècht in Duitsland geproduceerd
  • Veel ervaring en expertise op het gebied van kunststof kozijnen
  • Prijsverschil ten opzichte van leveranciers uit Nederland

Kunststof kozijnen Duitsland – de nadelen

Uiteraard heeft het kopen van kunststof kozijnen uit Duitsland ook zijn nadelen:

  • Vaak alleen het Duitse vlakke profiel leverbaar en niet het populaire verdiepte kozijn profiel dat in Nederland nagenoeg alleen nog gekozen wordt.
  • Taalbarrière met betrekking tot advies, verkoop en reparaties.
  • Levering met Politie Keurmerk Veilig Wonen soms een probleem; dit kent men in Duitsland namelijk niet.

 

Waar u verder nog goed op moet letten !

Vergelijkt u niet simpelweg de prijs van het  kozijnen merk in Nederland en dat in Duitsland.
Elk merk heeft verschillende profielsoorten en dat kan een potentiële uitglijder zijn; u kunt er later dan bijvoorbeeld achter komen dat u in Nederland een offerte heeft ontvangen voor kunststof kozijnen met een verdiept profiel en in Duitsland met het (typisch Duitse) vlakke profiel. U ziet kunststof kozijnen Duitsland kent ook zeker zo zijn nadelen.
Kunststof kozijnen met een vlak profiel zijn in Nederland ook een stuk goedkoper dan die met een verdiept profiel, dus dan bent u -appels met peren- aan het vergelijken.

 

Liever een Nederlandse of Duitse voordelige leverancier ?

Kunststofraamkozijn.nl is opgericht door 2 oud account-managers uit de kunststof kozijnen branche die hun netwerk gebruikt hebben zodat u de voordeligste kunststof kozijnen prijzen simpel in uw mailbox kunt ontvangen.
Wij hebben de bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers geselecteerd op de kwaliteit van de te leveren kunststof kozijnen, de betrouwbaarheid van het bedrijf, de prijs en of men eigen monteurs in dienst heeft.

 

Kunststof kozijnen Duitsland; contacten in zowel Nederland als Duitsland

In de loop der jaren hebben wij een netwerk van Nederlandse en Duitse kunststof kozijnen leveranciers opgebouwd, zodat u zelf aan kunt geven waar uw voorkeur naar uit gaat.
Wilt u offertes ontvangen van Duitse kunststof kozijnen leveranciers ? Geeft u dit dan even specifiek aan in uw aanvraag.

 

Vraag nu direct 4 gratis offertes aan en bespaar tot 60% !!
Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Meer over kunststof kozijnen leest u op:

Kunststof kozijnen Amsterdam
Kunststof kozijnen Den Haag
Kunststof kozijnen Rotterdam
Kunststof kozijnen offerte
Goedkope kunststof kozijnen

Average rating:  

 4 reviews

Een aanrader

Via deze site offertes aangevraagd, en daar zaten er inderdaad 2 tussen die een heel stuk goedkoper waren dan de offerte die wij al hadden liggen en waar we eigenlijk mee in zee wilden gaan. Uiteindelijk voor het bedrijf gekozen waar wij het beste gevoel bij hadden, maar dit was niet de allergoedkoopste. Uiteraard hebben we ook goed naar de kwaliteit gekeken want dat is natuurlijk minstens net zo belangrijk. De kozijnen zijn vorige maand netjes gemonteerd, verliep erg vlotjes allemaal en wij zijn erg tevreden.

Door Fam. Bouwman op Kunststofraamkozijn.nl
Inderdaad erg goedkoop

Wij waren al ver gevorderd met een aanbieder, maar de prijs vonden we toch best nog wel hoog. We wilden het liefst nog wat spaargeld over houden. Via deze website met 4 kunststof kozijnen aanbieders in contact gekomen waarvan er 2 bijna dezelfde prijs hadden als die we al hadden. De andere 2 zaten aanzienlijk lager met de prijs en daar hebben we er 1 van uitgekozen waar we het beste gevoel bij hadden. Onze besparing op de hele woning was al met al bijna 4000 euro dus dat was het vergelijken wel waard.

Door Fam. van Leeuwen op Kunststofraamkozijn.nl
Snel en zeer voordelig !

Offertes aangevraagd via deze website, en dat is zeer goed gegaan.
Er werd snel gereageerd, aantal prettige persoonlijke afspraken gehad en de diverse offertes waren zeker voordelig. Via deze website een goede en voordelige kozijnen aanbieder gevonden tot volle tevredenheid. Onze buren bleken ook een goede kozijnen leverancier gehad te hebben, ook daar een offerte aangevraagd maar die was veel duurder.

Door Angelique op Kunststofraamkozijn.nl
Meer dan tevreden

Keurig netjes geleverd wat er toegezegd is. Binnen enkele dagen na het invullen van mijn postcode en gegevens op deze website kreeg ik gratis en vrijblijvend meerdere prijsindicaties en offertes toegestuurd waarbij meteen al opviel dat de onderlinge prijsverschillen erg groot kunnen zijn. Hiermee kon ik meteen al een goede eerste onderverdeling maken en daarna heb ik met 2 kunststof kozijnen leveranciers een afspraak gemaakt. Uiteindelijk onze definitieve keuze gemaakt en de kozijnen en deuren zijn inmiddels naar grote tevredenheid geleverd en gemonteerd. Prima gegaan via deze website, wij zijn meer dan tevreden.

Scroll Up