fbpx
?>

Wilt u uw woning groter laten lijken, meer sfeer geven en genieten van een geweldige lichtinval? Dan zou een kunststof kozijn schuifpui een geweldige optie zijn. Lees er hier meer over!

Wat is een kunststof kozijn schuifpui?

Een kunststof kozijn schuifpui is een schuifpui gemaakt van kunststof. Behalve kunststof kan het ook gemaakt worden van hout, staal, beton of aluminium. Maar wat is een schuifpui eigenlijk? Dit is een soort van schuifdeur of delen gemaakt van glas die meestal wordt gebruikt als doorgang naar de tuin. Het is doorzichtig en heeft het geweldige voordeel dat het uw woning optisch groter laat lijken.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !



Dankzij een mooie kunststof kozijn schuifpui loopt uw woning prachtig over naar uw tuin en wordt er zo een mooie open ruimte gecreëerd. U haalt het buitenleven dus naar binnen voor een meer vrij gevoel in huis.

Kunststof kozijn schuifpui

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn schuifpui?

  Waarom zou u kiezen voor een kunststof kozijn schuifpui en niet voor hout of staal? Vroeger kozen mensen niet voor kunststof kozijnen omdat ze niet mooi waren, maar dat is tegenwoordig al lang niet meer het geval. Kunststof kozijnen zien er niet meer uit als kunststof, sterker nog, u kunt kiezen voor varianten met een prachtige natuurlijke houtlook. Maar ook de kunststof kozijnen zonder houtlook zien er geweldig uit en zijn te verkrijgen in stijlvolle en natuurlijke kleuren. Zo vindt u altijd wel een kunststof schuifpui die perfect bij de stijl van uw woning past.

  Naast een geweldige uitstraling, biedt een kunststof kozijn schuifpui nog meer erg fijne voordelen zoals:Kunststofkozijnen hebben weinig onderhoud nodig: wanneer u een kunststof kozijn schuifpui aanschaft heeft u eenmaal een grote investering en bent u daarna voor de komende jaren klaar. U hoeft dus niet na een x aantal jaar weer flink in uw buidel te tasten voor de benodigde onderhoudskosten. Kunststof heeft namelijk nagenoeg geen onderhoud nodig, sowieso vaak niet in de eerste 15 jaar, sommige zelfs niet in de eerste 25 jaar! Dit is één van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor kunststof.
  U kunt zelf de indeling bepalen: bij schuifpuien zijn er eigenlijk geen standaard afmetingen, u bepaalt hoe het eruit gaat zien. Wilt u een schuifdeur of vouwdeur, een houtlook of een prachtige natuurlijke kleur, een brede deur of smallere deuren? De mogelijkheden zijn eindeloos!
  Duurzaam materiaal: wist u dat een kunststof kozijn schuifpui een zeer milieubewuste keuze is?! Het materiaal is makkelijk en goed te recyclen en de productie ervan kost heel weinig energie.
  Zeer isolerend: nog een reden waarom kunststof kozijnen heel duurzaam zijn, ze isoleren uw woning als de beste! Zo bespaart u al snel flink wat energiekosten. Niet alleen aantrekkelijk voor uw portemonnee, u maakt uw woning ook meteen aantrekkelijker in de woningmarkt mocht u het ooit willen verkopen. Een goede isolatie zorgt voor een beter energielabel op uw huis.
  Inbrekers geen kans: een goede kunststof schuifpui sluit inbrekers buiten doordat het versterkte ramen en deuren heeft.
kunststof kozijnen plaatsen

Waar kun je een kunststof kozijn schuifpui kopen?

Een kunststof kozijn schuifpui is te koop op diverse locaties, u kunt dus zelf op pad gaan en meerdere leveranciers bezoeken. Het grootste nadeel hiervan is dat het behoorlijk veel tijd kost, zeker als u prijzen wilt vergelijken, wat overigens altijd erg verstandig is om te doen.

De prijzen en kwaliteit van kunststof schuifpuien kunnen nogal uiteenlopen. Waar kunt u dan het beste een kunststof kozijn schuifpui kopen zonder dat u dagen bezig bent? Het antwoord vindt u op deze website. In enkele minuten kunt u een aanvraag invullen voor uw nieuwe schuifpui. Binnen een korte tijd ontvangt u 4 tot 5 offertes van leveranciers uit uw omgeving. Zo kunt u vanaf uw luie stoel rustig de prijzen vergelijken. En hoe zit dat met de kwaliteit? Daar hoeft u uzelf geen zorgen om te maken, alle leveranciers waarmee wij samenwerken hebben kunststof kozijnen van uitstekende kwaliteit. 

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !


Soorten kunststof schuifpui
Een schuifpui kan van diverse materialen gemaakt worden (hout, staal, kunststof). Daarnaast zijn er ook nog diverse soorten schuifpuien. Wanneer u een offerte wilt aanvragen is het handig als u weet wat voor soort schuifpui u graag wilt. Onderstaand wat opties voor kunststof kozijn schuifpuien:

 1. Met schuifdeur: de schuifpui met schuifdeur wordt het meest gekozen. De pui staat op een rails en kan makkelijk opengeschoven worden. De deur sluit met een handgreep en veiligheidscilinder.
 2. Ingewerkte schuifdeur: een ingewerkte schuifdeur is een deur die in de muur ‘verdwijnt’. Deze schuifpuien worden vaak verwerkt in de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur. Het voordeel van deze variant is dat u veel ruimte wint
 3. Hef-schuifpui: dit is een schuifpui met schuifdeur waarbij de deur met een hefboom wordt bediend. Om de deur open te maken moet deze als het ware opgetild worden, iets wat uitstekend helpt om ongewenste gasten buiten te houden. Nog een voordeel van dit systeem: het is erg luchtdicht
 4. Enkele of dubbele schuifpui: een enkele schuifpui, dus met één deur, is voornamelijk geschikt voor ruimte met beperkte afmetingen. Heeft u meer ruimte, dan is een dubbele schuifpui erg mooi. U kunt dan bijvoorbeeld een pui nemen met 2 deuren die elke een andere richting op kunnen draaien of schuiven. Zo kunt u de pui helemaal openzetten en haalt u het buitenleven helemaal naar binnen.
 5. Kiepschuifpui: deze schuifpui is een beetje uniek, u heeft namelijk de mogelijkheid om de deuren op kiepstand te zetten. Op koudere dagen hoeft u niet de deuren open te zetten, maar kunt u wel makkelijk en veilig de ruimte ventileren.
 6. 4-delige schuifpui: heeft u een grote ruimte, dan is een 4-delige schuifpui een mooie optie. Deze schuifpui bestaat uit 4 delen waarvan 2 delen open kunnen schuiven. Meestal zijn dit de twee middelste delen zodat u een mooie grote doorgang creëert.
 7. Vouwwand of harmonica schuifpui: deze schuifpui is heel bijzonder, hij kan namelijk als een soort van harmonica geopend worden. De delen zitten niet vast en kunnen zowel naar rechts als naar links draaien. U kunt zelf kiezen of de delen naar buiten of naar binnen openen. De gehele deur kunt u op een dergelijke manier openschuiven dat die nog maar een paar tientallen centimeters in beslag neemt en u dus een hele grote doorgang heeft.

kunststof kozijnen schuifpui

Wat zijn de kunststof kozijn schuifpui prijzen?

De kunststof kozijn schuifpui prijzen kunnen nogal uiteen lopen en is heel erg afhankelijk van uw wensen en woonsituatie, hierdoor is het lastig om een bedrag te noemen. Gelukkig kunt u er heel makkelijk achter komen wat u ongeveer kwijt bent door hier offertes aan te vragen. En waarom zou u dat niet doen? Het is geheel vrijblijvend, kosteloos en u weet binnen 48 uur hoeveel geld u opzij kunt zetten. U krijgt overigens niet 1 offerte, maar 4 offertes van verschillende leveranciers uit uw omgeving.

Om exact te weten wat de kunststof kozijn schuifpui prijzen zijn, is het belangrijk dat u de aanvraag zo compleet mogelijk invult. Denk daarom eens na over wat voor soort kunststof schuipui u wilt. Vergeet ook zeker niet even alles op te meten. Voor een nog meer volledige aanvraag is het goed een foto bij te voegen van de plek waar de kunststof kozijn schuifpui moet komen. 

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: