fbpx
?>

Een erker is een prachtige aanvulling op uw woning, zeker als u kiest voor een kunststof kozijn erker. Het maakt uw woning ruimtelijker, meer sfeervol en daarnaast ziet het er aan de buitenkant erg stijlvol uit. Of u nu een modern, klassieke of landelijke uitstraling van uw woning wilt, via deze website kunt u specifieke offertes aanvragen voor de kunststof kozijn erker van uw dromen!

Waarom kiezen voor een kunststof kozijn erker?


Een erker kan van diverse materialen gemaakt worden, waarom zou voor u een kunststof kozijn erker kiezen? Hier zijn heel veel redenen voor, zoals:

 • Weinig tot geen onderhoud: nooit meer onderhoud- of schilder kosten, want een kunststof kozijn erker heeft nauwelijks onderhoud nodig en blijft er toch uitzien als nieuw!
 • Goede isolatie: kunststof kozijnen isoleren uw erker (en woning) als de beste. Dat gaat u zeker merken in uw energiekosten.
 • Keuze uit vele soorten en maten: wilt u een kunststof kozijn met houtlook of liever iets moderner? Moet het kozijn vierkant, rechthoekig of in een driehoek zijn? Wat u ook wilt, alles is mogelijk. Hetzelfde geldt voor de kleur van uw kunststof kozijn.
 • Stevig tegen inbraak: kunststof kozijnen zijn bij uitstek zeer geschikt om inbraak tegen te gaan
 • Duurzaam: de kozijnen van kunststof gaan ontzettend lang mee en daarnaast zijn ze ook nog eens een milieubewuste keuze. Het materiaal is namelijk goed te recyclen en de productie ervan kost weinig energie!

  Gratis offertes aanvragen

  Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !


Welke soorten ramen kunnen in een kunststof erker?


Wilt u ook een prachtig kunststof kozijn erker, dan is het goed om stil te staan bij welk soort raam u wilt. Moet de erker uitsluitend bestaan uit vaste ramen (die niet open of dicht kunnen) of wilt u misschien meerdere soorten ramen in uw erker? Bijvoorbeeld een combinatie van vaste ramen met bovenin een paar valramen?

Onderstaand een overzicht van de soorten ramen waaruit u kunt kiezen. Gaat u een offerte aanvragen voor kunststof raamkozijnen, vermeldt dan welke ramen u wilt voor een compleet kostenplaatje!

kunststof kozijn erker

Soorten ramen voor een kunststof kozijn erker:

 • Vastraam: deze kan niet open of dicht. U heeft bij deze ramen de optie om ventilatieroosters erbij te plaatsen zodat u toch de ruimte kunt ventileren.
 • Valraam: dit is een raam die u aan de bovenkant kan openen. Het raam ‘valt’ vervolgens naar binnen en staat zo in een kiepstand.
 • Draai/kiepraam: deze ramen kunnen of helemaal opengezet worden of u zet ze in de kiepstand. U heeft ook nog de optie voor een kunststof kozijn naar buiten draaiend of naar binnen draaiend.
 • Klapraam: een klapraam kan aan de onderkant geopend worden om zo naar buiten te ‘klappen’.
kunststof valraam

Welke soort glas is geschikt voor een kunststof kozijn erker?


Als u een kunststof kozijn erker wilt aanleggen of wilt renoveren dan zullen waarschijnlijk ook uw ramen vernieuwd worden. Weet u al welk soort glas u wilt hebben, want ook hierin heeft u diverse opties. Standaard wordt meestal gekozen voor HR++ glas, dit zijn prima, stevige en isolerende ramen. Mocht u toch meer opties willen verkennen, lees dan hier meer over de mogelijkheden die u heeft.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !Kunststof kozijn naar buiten draaiend of binnen draaiend?
Als u een draairaam hebt, kun je kiezen voor een kunststof kozijn naar buiten draaien of naar binnen draaiend. Welke optie is het beste? Beide hebben voor- en nadelen.

Voordeel van een kunststof kozijn die naar buiten draaiend is, is dat het geen ruimte vraagt. Mocht u bijvoorbeeld een kleine ruimte hebben, dan is het handig als het raam naar buitend draaiend is zodat u binnen geen ruimte verliest.

De nadelen van een raam dat naar buiten draait is dat het lastiger is om een hor ervoor te plaatsen en mocht het buiten waaien, dan kan het raam hard openklappen. De keuze is dus aan u en wat u het fijnste vindt.

kunststof kozijnen

Kunststof raam met rolluik

De opties voor uw kunststof kozijn erker houden niet op, want naast diverse looks, kleuren en ramen kunt u ook nog nadenken over of u een kunststof raam met rolluik wilt of niet. Veel mensen kiezen voor een erker met rolluik om meerdere redenen:

 1. Een kunststof raam met rolluik is perfect om warmte buiten te houden: zeker met de hete zomers van tegenwoordig is het geen overbodige luxe om uw woning goed af te sluiten tegen de warmte en een rolluik is daar uitermate geschikt voor.
 2. Het beschermt uw meubilair en raamdecoratie tegen verkleuring.
 3. Het helpt uitstekend uw woning extra te beschermen tegen inbraak.
 4. Extra isoleren en geluiddempend: voor een goede nachtrust is een kunststof raam met rolluik heerlijk geluiddempend en extra isoleren. Daarnaast houdt het al het licht buiten. Wat zal u lekker slapen!

  Vindt u een kunststof raam met rolluik een beetje te donker, dan zou u kunnen kiezen voor een screen. Hier zijn varianten van die ook het zonlicht (en de warmte) buiten houden, maar toch genoeg licht doorlaten zodat de ruimte niet verduisterd is. Vraag uw leverancier naar de mogelijkheden.

  Gratis offertes aanvragen

  Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !


kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijn inmeten en op maat bestellen


Bent u enthousiast geworden voor een prachtige kunststof kozijn erker, dan wilt u natuurlijk eerst weten wat de kosten zijn. Via deze website kunt u heel makkelijk en snel 4 tot 5 offertes aanvragen voor uw nieuwe kunststof kozijn erker. De offertes zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers uit uw omgeving die kunststof kozijnen van kwaliteit leveren. Wanneer u een offerte wilt aanvragen is het handig als u eerst de maten van uw gewenste erker ongeveer weet. Hoe specifieker uw aanvraag, hoe gerichter de prijsopgaaf zal zijn.

Nadat u een aanvraag voor offertes heeft ingediend (wat overigens geheel gratis en vrijblijvend is), kunt u bekijken welke leverancier u het meest aanspreekt. Vervolgens neemt u contact op en kunt u een afspraak maken zodat een medewerker uw kunststof kozijn kan komen inmeten en vervolgens op maat kan bestellen. Tevens kunt u uw andere wensen bespreken.

De kunststof kozijn erkers worden na het inmeten op maat besteld en vervolgens bij u geïnstalleerd. Deze service is standaard inbegrepen bij de kosten. Tevens krijgt u ook altijd 10 jaar garantie.

Benieuwd wat uw mogelijkheden en prijzen zijn? Vraag dan hier geheel vrijblijvend en kosteloos offertes aan voor uw nieuwe kunststof kozijn erker en maak uw dromen waar!

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: