fbpx
?>

kunststof kozijn dakkapel online offerte aanvragen.

Wilt u ook meer licht en ruimte dankzij een nieuwe dakkapel? Bijvoorbeeld in uw slaapkamer of badkamer. Ziet u het al voor zich?
Meer mensen gaat tegenwoordig ook thuiswerken waardoor de zolder vaak wordt omgebouwd tot een thuiswerk kantoor. Echter, de schuine wanden maakt het een donker ‘hok’ waardoor veel mensen het letterlijk alleen als washok wordt gebruikt. Een kunststof dakkapel is dus de ideale oplossing om de ruimte groter te maken.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Dakkapellen van Kunststofraamkozijn.nl zijn goed geïsoleerd, zo blijft het binnen lekker koel in de zomer en lekker warm in de winter. Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm, ze worden op maat gemaakt en in één dag geplaatst. Welk model dakkapel past bij u? Nog een voordeel, we hebben zelfs leveranciers in Duitsland en Belgie waardoor u veel goedkoper uit zal komen.

kunststof kozijn dakkapel

Kunststof kozijnen in dakkapel plaatsen

Een dakkapel aanleggen in uw woning brengt een ruimte echt tot leven. U haalt niet alleen licht binnen, maar creëert ook meer ruimte. U kunt een kunststof dakkapel laten aanleggen en hier kunststof kozijnen in laten plaatsen. De voordelen van kunststof zullen hier ook worden behandeld, u kunt lezen hoeveel u betaalt voor de kunststof kozijnen in een dakkapel, welke factoren de prijs beïnvloeden en hoe u de kosten zo laag mogelijk kunt houden.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Het grote voordeel van kunststof is de prijs. Deze is lager dan voor de meeste andere materialen zoals hout, maar u krijgt er wel veel voor terug. Vooral in het geval van een dakkapel is isolatie belangrijk. U wilt er geen warmte verliezen. Kunststof heeft een uitstekende isolatiewaarde en in combinatie met hoogrendementsglas zal uw warmteverlies minimaal zijn. Ook hoeft u kunststof nauwelijks te onderhouden en kun je het krijgen met een houtnerf structuur zodat het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Kunststof is inbraakwerend, brandvertragend en kan wel 50 jaar meegaan!

Afwerking van Basis systemen tot De Luxe opties


Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk. Al onze modellen hebben een robuuste basis en zijn uitgevoerd met onderhoudsarme kunststof kozijnen en afwerk materialen. U bepaalt de afmeting, indeling en afwerking. We adviseren u graag en komen persoonlijk langs om alle opties door te nemen.

Kleurafwerking van een kunststof kozijn
Welke kleur mag uw dakkapel krijgen? Besteed zeker aandacht aan de mogelijkheden, van een sfeervolle houttint tot een mat satijnen kleurlaag die ook nog eens permanente bescherming biedt. Hoe dan ook hoeft u nooit meer het dak op om uw dakkapel te schilderen.

offerte dakkapel

Houtnerfstructuur in een kunststof kozijn dakkapel

Bent u op zoek naar de karakteristieke uitstraling van hout? Kies dan voor een houtnerfstructuur. Deze zijdeglans kleurlaag met nerfstructuur geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u hoeft te schilderen. Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee uw woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Onbegrensde mogelijkheden wat wij bieden
Bent u van plan om een dakkapel te plaatsen, neem dan ook deze extra opties door. Voor extra veiligheid, minder geluidsoverlast en meer woongenot.

Isolatie Comfort en besparing van kunststof kozijnen

Wilt u in de zomer de warmte buiten houden, terwijl die in de winter juist binnen mag blijven? Dankzij optimale isolatie zorgen onze dakkapellen ervoor. Zo is het altijd behaaglijk binnen – en bespaart u nog energie ook. Ook houden onze dakkapellen het geluid van bijvoorbeeld hagel en regen buiten.
kunststof kozijn dakkapel

Stil en sterk dak met een balkenplafond

Kiest u voor een dakkapel met een balkenplafond? Dan is de constructie extra sterk en ook nog eens fluisterstil. En praktisch: tussen de balken kunnen bijvoorbeeld contactdozen, spotjes en gordijnen worden aangebracht. Het geheel is eenvoudig af te timmeren aan de binnenzijde (indien gewenst, kunnen wij dat voor u doen).Kortom, we kunnen u ook assisteren met het hele verbouwingstraject.

Hoe kan ik kosten besparen op mijn kunststof kozijnen

Tot op zekere hoogte heeft u de kosten voor je nieuwe kozijnen zelf in de hand. Hier vind u een aantal tips waarmee u deze onder controle kunt houden.

 • Kies een regionale leverancier/monteur: als uw werk omtrent uw nieuwe kunststof raamkozijn wilt laten doen, dan kunt u op de voorrijkosten besparen door regionale vakmannen in te huren.
 • Kies hoogrendementsglas: dit is een perfecte combinatie met kunststof en niet veel duurder dan dubbel glas. De extra kosten heeft u er snel uit door de besparingen op de stookkosten.
 • Doe het zelf: door de ramen zelf te installeren bespaart u 50 procent van de totaalprijs. Dit is voor iemand die handig is prima te doen en wordt duidelijk toegelicht door de leverancier.
 • Vraag hier vrijblijvend offertes op
  Door gebruik te maken van onze 4 gratis offertes kunt u een aantal offertes opvragen van leveranciers uit uw omgeving. U verplicht uw zelf nergens toe, maar u kun je wel goed oriënteren op wat de markt te bieden heeft en voor welke prijs. Door het vergelijken van offertes is het een stuk makkelijker om de juiste oplossing te vinden voor jouw nieuwe kunststof kozijn dakkapel.

  Vul direct uw postcode in, en ontvang

  gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

  Uw postcode: