• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Kunststof gevelbekleding


KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING; KAN IK OOK MIJN HUIDIGE HOUTEN GEVELBEKLEDING LATEN VERVANGEN ?

Jazeker, hier isĀ  prachtig materiaal voor op de markt van het merk Keralit.
Keralit is verkrijgbaar is vele RAL tinten en in een gladde structuur of houtnerf structuur zodat er altijd wel een kleur of structuur naar uw wens beschikbaar is. Uiteraard kunt u ook de boeidelen en windveren van het dak hiermee laten bekleden, de zijwangen van een dakkapel of de bekleding van uw schuur.

Voor verdere info zie kunststof gevelbekleding

Kleur en vormecht
In de meeste gevallen wordt kunststof gevelbekleding aangebracht na het vervangen van kunststof kozijnen omdat het makkelijker is om de bekleding dan om de kozijnen heen aan te gaan brengen inclusief de afwerking om de kozijnen heen.
Houten gevelbekleding, vaak in grenen hout, is wanneer houtrot eenmaal erin aanwezig is niet meer te redden.
Kunststof gevelbekleding is dan een prachtige duurzame oplossing waarbij het materiaal kleurecht is en houtrot nooit meer op zal gaan treden.

Hoge kwaliteit van Keralit
Let op, goedkoop is duurkoop. Er zijn vele andere gevelbekleding producten op de markt maar alle andere producten zijn van mindere kwaliteit dan het originele Keralit. Even voor alle duidelijkheid, wij hebben geen enkele link met deze fabrikant maar het is een feit dat de kwaliteit van Keralit hoogstaand is wat kleurechtheid, vervormen en duurzaamheid betreft.
Legt u bij een leverancier maar eens de verschillende producten naast elkaar en dan zult u zien wat wij bedoelen..

Vraag bij ons de meest voordelige offerte aan !
Onze leveranciers brengen u graag een offerte uit voor de door u gewenste gevelbekleding, eventueel in combinatie met de kunststof kozijnen.

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

kunststof gevelbekleding

Scroll Up