• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Kunststof dakkapellen

De kunststof dakkapel is de meest praktische keuze; nooit meer uw kozijnen verven op deze gevaarlijke en lastig bereikbare plek en ook de rest van uw dakkapel is van kunststof, zodat u daar in zijn geheel geen omkijken meer naar heeft.
Op zoek naar de beste dakkapel prijzen ? Die hebben wij voor u !

kunststof dakkapel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunststofraamkozijn.nl heeft speciaal voor u minimaal 4 leveranciers van dakkapellen bij u in de buurt geselecteerd, die u graag geheel vrijblijvend en gratis een offerte voor de door u gewenste kunststof dakkapel uitbrengen.

Net als bij kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien zijn de prijsverschillen bij een kunststof dakkapel zeer groot en kunt u zomaar een paar duizend euro teveel betalen. Wij hebben voor u betrouwbare dakkapel leveranciers geselecteerd die kwalitatief goede en duurzame materialen gebruiken en verder ook nog eens scherpe prijzen hanteren. Neem de proef op de som en verbaast u zich over de lage prijzen van de bij ons aangesloten kunststof dakkapel leveranciers !

Vraag nu de door u gewenste offertes aan, en ontvang deze gratis en vrijblijvende dakkapel offertes binnen 1 dag.

Vul nu uw postcode in, en ontvang gratis de 4 voordeligste dakkapel offertes !
Voordeel oplopend tot tientallen procenten !

Gratis offertes aanvragen

Ontvang de 5 voordeligste kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!

Meer over kunststof kozijnen leest u op:

Kunstof schuifpui
Kunstof kozijnen
Kunstof kozijn
Kozijnen prijzen
Kozijnen prijs

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Average rating:  

 3 reviews

Enorm veel geld bespaard

Wij hadden in principe al gekozen voor een kunststof dakkapel van WERU voor echt enorm veel geld, maar toch waren we het thuis niet eens over de te maken keuze. Toch hier maar even offertes aangevraagd en dat prijsverschil was me toch echt veel te gortig. De dakkapel die we nu hebben is 3200 euro goedkoper en is van dezelfde materialen gemaakt als de duurdere. Wij hebben dus echt enorm veel geld bespaard en zo blijkt dat vergelijken echt duidelijk wel loont.

by Johannes b on Kunststofraamkozijn.nl
Een goede keuze gemaakt uiteindelijk

Ruim een jaar zijn wij bezig geweest met het onderling vergelijken van diverse aanbieders, materialen, bouwwijze en de verschillende prijzen. Duidelijk was te zien dat bijna elke bedrijf zijn eigen werkwijze en materiaalkeuze had. Een bedrijf dat via deze website een offerte uitgebracht had sprong er duidelijk uit wat betreft helderheid en vakkennis. Zij waren wel iets duurder dan gemiddeld maar dat hadden we er graag voor over. Kort geleden is de dakkapel opgeleverd en het is voor ons duidelijk dat wij de juiste keuze gemaakt hebben gezien het feit dat alles vlekkeloos verlopen is. De binnenafwerking kregen wij er gratis bij en dat vonden wij een erg leuk gebaar ondanks het feit dat ik handig genoeg ben om dit zelf te doen.

by Familie van Tuylhoven on Kunststofraamkozijn.nl
Traditionele opbouw

Wij hebben voor een traditionele opbouw met pannendak gekozen bekleed met Keralit. Het bedrijfje dat dit alles uitgevoerd heeft was kleinschalig met korte lijntjes en dat is heel erg goed bevallen. Volledig waargemaakt wat ze beloofd hebben en de prijs was op zich erg goed te noemen. Wat ons betreft een tien met een griffel en een verademing om te zien dat alles ook best eens in een keer goed kan gaan.