fbpx
?>

De kunststof kozijnen garantie & voorwaarden bij KunststofRaamkozijn is geregeld in samenwerking met alle verschillende leveranciers en fabrikanten. Deze vallen allemaal samen onder de branchevereniging van de VKG: Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie. Alle fabrikanten en leveranciers die aangesloten zijn bij de VKG voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld en deze worden periodiek gecontroleerd.

Kunststof kozijnen garantie en voorwaarden: 10 jaar garantie

Voor alle merken die zijn aangesloten bij de VKG geldt dat garantie wordt gegeven voor een periode van 10 jaar. De VKG richt zich daarbij met name op producten die afkomstig zijn uit Nederland of uit omliggende landen in West én Zuid-Europa. Producten en merken die zijn gevestigd in Oost-Europa of bijvoorbeeld Turkije vallen niet onder deze garantieregeling, hoewel het wel kan voorkomen dat je deze merken gaat tegenkomen in je zoektocht naar kunststof gevelproducten. Garantie is een belangrijk element om rekening mee te houden bij de aanschaf van je kunststof gevelproducten; bedrijven en merken die een garantie beloven tot 15, 20 of zelfs 30 jaar zijn niet te controleren en functioneren vaak zonder branche achter zich. Laat je altijd informeren over álle voorwaarden binnen de garantie.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Merken aangesloten bij Kunststofraamkozijn.nl

De kunststof kozijnen leveranciers die zich hebben aangesloten bij Kunststof raam kozijn voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en zijn tevens verbonden aan de VKG. Hierbij tref je dus een transparante weergave aan van alle voorwaarden binnen de garantie én ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsproducten. De garantie die je hierbij krijgt noemt men de zogenaamde af-fabriek garantie van VKG voor 10 jaar. Dit is dus garantie die je hebt bij de fabrikant van het kunststof gevelproduct. Bovenop de vaste 10 jaar garantie ontvang je ook nog 10 jaar garantie op de aanschaf van HR++ glas en hang-sluitwerk. Dit is van extra toegevoegde waarde op de isolatie van je huis en dat betekent dus op de lange termijn een flinke besparing op je huishoudelijke kosten.

garantie kunststof kozijnen

Enkel GVK geallieerde bedrijven

Bij Kunststofraamkozijn.nl tref je alleen bedrijven aan die zijn aangesloten bij de VKG en waar je dus niet alleen garantie hebt op je producten, maar ook garantie van een goede kwaliteit en deugdelijke partner. De Vereniging Kunststof Gevelelementen is een branchevereniging die consistent hoge eisen stelt aan de producten die worden geleverd en stellen aanvullende eisen aan waar leveranciers en fabrikanten moeten voldoen. Binnen de garantie van 10 jaar vallen onder andere:

  • Vervorming en verkleuring van het kunststof kozijn
  • HR++ glas en hang- en sluitwerk
  • Strenge eisen op het gebied van overeengekomen levertermijn
  • Aansprakelijkheid

Wat gebeurt er bij vervanging of beschadiging?

De belangrijkste kunststof kozijnen garantie en voorwaarden vraag is: wat gebeurd er bij vervanging of beschadiging? Zorgen beschadigingen aan je kunststof gevelproducten ervoor dat je binnen 10 jaar vervanging of herstel nodig hebt? Je hebt altijd zelf de keuze; vervangen of herstellen. Na afloop van de 10 jaar kan vervangen in veel gevallen voordeliger zijn dan herstellen. Binnen de 10 jaar is herstellen een goede optie, omdat je dan nog binnen de garantie voor herstel valt. Bij het vervangen van je kunststof kozijn krijg je opnieuw 10 jaar garantie. Kunststof kozijnen kunnen in de huidige vorm circa 15 tot 20 jaar mee. Voordat je overgaat tot vervanging of herstel (reparatie); lees je altijd goed in wat voor jou de beste optie is. Geef voordat je een offerte wilt laten opstellen duidelijk aan welke verwachtingen je hebt en wat voor type kunststof kozijnen je bij jou thuis wilt hebben. Bekijk hier de kosten inclusief plaatsing

Wij hopen jou goed op de hoogte hebben gebracht van onze kunststof kozijnen garantie en voorwaarden! Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: