• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Garantie & voorwaarden

Levertijd & montageVanwege het feit dat wij veelvuldig merken dat er veel onduidelijkheid is over kunststof kozijnen garantie, treft u hieronder aanvullende informatie omtrent waar u op dient te letten wat de garantie betreft.

Alle door ons geselecteerde bedrijven kopen de te leveren kunststof kozijnen in bij producenten die aangesloten zijn bij het VKG; Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie. Het VKG is de branchevereniging voor bedrijven die kunststof ramen en deuren produceren en leveren; deze bedrijven voldoen stuk voor stuk aan de strenge kwaliteitseisen die door het VKG gesteld zijn en worden hierop regelmatig gecontroleerd.

Onder VKG wordt 10 jaar garantie vertrekt op de vervorming en verkleuring van de kunststof profielen. LET OP! Houdt u er dus rekening mee dat in Oost-Europa of Turkije geproduceerde kunststof kozijnen dus NIET onder de strenge productie-eisen en garantie van het VKG vallen!

Laat u zich niet foppen door bedrijven die u 15, 20 of zelfs 30 jaar garantie aanbieden op kunststof kozijnen ! In de praktijk komt hier helemaal niets van terecht, kijkt u maar eens op het forum van Tros Radar. Dit forum staat vol met problemen omtrent garantiegevallen met betrekking tot kunststof kozijnen.

De bij Kunststofraamkozijn.nl aangesloten kunststof kozijnen leveranciers houden de garantie duidelijk en transparant; de af-fabriek geleverde VKG garantie van 10 jaar wordt meegeleverd aan de klant en wordt aangevuld met 10 jaar garantie op het HR++ glas en het hang-en sluitwerk. Glashelder, zouden we zeggen.

Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die zijn aangesloten bij de Vereniging Kunststof Gevelelementen Industrie. Deze branchevereniging heeft voorwaarden opgesteld waaraan deze bedrijven moeten voldoen, voordat zij het keurmerk VKG ontvangen. Naast deze strenge kwaliteitseisen wordt er een garantieperiode aangehouden van 10 jaar op vervorming en verkleuring van een kunststof kozijn. Daarnaast geven onze leveranciers nog eens 10 jaar garantie op het HR++ glas en het hang- en sluitwerk.

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!
Scroll Up