fbpx
?>

Benieuwd naar betrouwbare kunststof kozijn ervaringen? Bij de overweging om kunststof kozijnen te laten installeren, is het belangrijk om je in te lezen in andermans kunststof kozijn ervaringen. Wij hebben voor jou een aantal betrouwbare ervaringen op een rijtje gezet. Ben jij al zeker van jouw keuze en wil je direct een kunststof kozijn offerte aanvragen? Via de link vind je meer informatie en vraag je vrijblijvend de voordeligste kunststof kozijn offerte aan!

Prima bevallen, een aanrader

Als vrouw alleen was ik een beetje huiverig om kozijnen verkopers over de vloer te krijgen, maar ik heb toch maar de knoop doorgehakt want de bestaande houten kozijnen werden toch wel erg slecht. Via deze website offertes aangevraagd en 3 bedrijven langs laten komen voor het adviseren en inmeten, waarna ik gekozen heb voor een aanbieder in de buurt met een eigen showroom waar ik later nog naartoe ben geweest. Keurig bedrijf met nette en aardige werklui, ik kan niet anders zeggen. De prijs was ook nog eens een stuk lager dan de andere aanbieders dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben erg blij dat ik de keuze gemaakt heb want mijn huis is veel comfortabeler geworden met het nieuwe dubbele glas want ik had ook nog eens enkel glas in de woning.

5 sterren Door Mw. Derlagen – op Kunststofraamkozijn.nl

Verrassend laag prijsniveau

Omdat je toch al snel over veel geld praat voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen inclusief een voor en achterdeur plus gevelbekleding zijn wij niet over “een nacht ijs” gegaan en hebben we vele offertes met elkaar vergeleken. Ook via deze website hebben wij offertes aangevraagd die we trouwens erg snel in huis hadden. Een leverancier die bij deze website aangesloten was had veel vakkennis in huis, was niet opdringerig, had veel nuttige suggesties voor onze woning en offreerde een zodanig lage prijs dat hij voor ons veruit de beste keuze was financieel gezien. Los van het feit dat het een aardige kerel was, het bedrijf mooie referentieprojecten kon laten zien en men kwalitatief uitsluitend goede merken levert. Alles is inmiddels naar zeer grote tevredenheid gemonteerd en wij blijken de juiste keuze gemaakt te hebben.

5 Door fam. Muller – op Kunststofraamkozijn.nl

Zeer goed bevallen

Aanvragen is gratis en verplicht je tot niets dus heb hier ook een aanvraag gedaan. Ik kreeg binnen een paar dagen een aantal offertes per email binnen en daar zaten een paar zeer voordelige tussen ten opzichte van de offertes die ik al had. De kozijnen zijn prima geplaatst inmiddels en ik heb veel geld bespaard.

5 sterren Door Jos Brokhuis – op Kunststofraamkozijn.nl

Enorm voordelige aanbieder

Aanvragen is hier gratis dus wij hebben een aanvraag ingediend. Postcode invullen en daarna is het niet veel werk. Wij hadden ook een schets die we in PDF meegestuurd hebben. Met 2 werkdagen hadden wij een aantal offertes binnen van gerenommeerde aangesloten leveranciers waarvan er 1 echt een hele goede aanbieding had. Deze heeft alle kunststof kozijnen inmiddels gemonteerd en dat is echt zeer netjes gedaan. Factuurbedrag klopte, wij zijn tevreden met de geboden dienstverlening en kunnen het aanvragen van offertes via deze website van harte aanbevelen.

5 sterren Door Fam. Benneker – op Kunststofraamkozijn.nl

Een goede keuze gemaakt uiteindelijk

Ruim een jaar zijn wij bezig geweest met het onderling vergelijken van diverse aanbieders, materialen, bouwwijze en de verschillende prijzen. Duidelijk was te zien dat bijna elke bedrijf zijn eigen werkwijze en materiaalkeuze had. Een bedrijf dat via deze website een offerte uitgebracht had sprong er duidelijk uit wat betreft helderheid en vakkennis. Zij waren wel iets duurder dan gemiddeld maar dat hadden we er graag voor over. Kort geleden is de dakkapel opgeleverd en het is voor ons duidelijk dat wij de juiste keuze gemaakt hebben gezien het feit dat alles vlekkeloos verlopen is. De binnenafwerking kregen wij er gratis bij en dat vonden wij een erg leuk gebaar ondanks het feit dat ik handig genoeg ben om dit zelf te doen.

4 sterren Door Johannes B. – op Kunststofraamkozijn.nl

Heel erg tevreden

Regelmatig heb ik van die colporteurs hier aan de deur gehad over kunststof kozijnen. Wel interesse maar nooit een afspraak gemaakt want deze lui zijn altijd opdringerig en wat ik op internet lees ook veel te duur. Al surfende hier terecht gekomen en offertes aangevraagd voor openslaande tuindeuren, een dakkapel en Keralit. Dit scheelde inderdaad veel (tientallen procenten) met andere aanbieders en dan ook nog eens op hetzelfde kozijn merk.

Ik snap niet hoe dan kan, maar dat maakt mij verder niet veel uit; in zee gegaan met een klein bedrijfje, aardige en vriendelijke adviseur, geen opdringerig gedoe en zij hebben mij rustig zelf laten beslissen zonder telkens maar weer te bellen. Mooie kozijnen, eigen monteurs, 10 jaar garantie op alles en de gehele betaling hoefde pas achteraf plaats te vinden. Dat is bij hun standaard maar betalen vooraf was ik toch al niet van plan. De buren deden ook mee en er was daarmee extra korting verdiend. Kortom, tevreden en ik heb in ieder geval een prima leverancier gevonden via deze site. Bedankt!

5 sterren Door Mw. J. van der Sterre – op Kunststofraamkozijn.nl

Een groot verschil in prijs

Normaal ben ik niet zo van het eindeloos prijs vergelijken, maar omdat het nu over een groot bedrag ging toch via deze site maar even een aantal kozijnen offertes opgevraagd. Niet alleen het uiterlijk van kunststof kozijnen blijkt behoorlijk verschillend maar het verschil in prijzen liegt er ook niet om ! Wij hebben een halve wintersportvakantie terug verdiend om maar even een idee te geven. Over de gang van zaken en de montage ben ik ook erg tevreden. Zeer bedankt!

4,5 ster Door Janneke van der Pol – op Kunststofraamkozijn.nl

Een aanrader

Via deze site offertes aangevraagd, en daar zaten er inderdaad twee tussen die een heel stuk goedkoper waren dan de offerte die wij al hadden liggen en waar we eigenlijk mee in zee wilden gaan. Uiteindelijk voor het bedrijf gekozen waar wij het beste gevoel bij hadden, maar dit was niet de allergoedkoopste. Uiteraard hebben we ook goed naar de kwaliteit gekeken want dat is natuurlijk minstens net zo belangrijk. De kozijnen zijn vorige maand netjes gemonteerd, verliep erg vlotjes allemaal en wij zijn erg tevreden.

5 sterren Door Johan – op Kunststofraamkozijn.nl

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode: