• keurmerk politie en skg
  • keurmerk tuv

Ervaringen klanten

ErvaringenNee, u hoeft ons niet op ons woord te geloven, want gelukkig zijn er velen u voorgegaan bij het zaken doen met KunststofRaamKozijn.nl. Lees hieronder wat zij er van vonden en hoe zij ons beoordeelden:

Door Mw. Derlagen op Kunststofraamkozijn.nl
Prima bevallen, een aanrader

Als vrouw alleen was ik een beetje huiverig om kozijnen verkopers over de vloer te krijgen, maar ik heb toch maar de knoop doorgehakt want de bestaande houten kozijnen werden toch wel erg slecht. Via deze website offertes aangevraagd en 3 bedrijven langs laten komen voor het adviseren en inmeten, waarna ik gekozen heb voor een aanbieder in de buurt met een eigen showroom waar ik later nog naartoe ben geweest. Keurig bedrijf met nette en aardige werklui, ik kan niet anders zeggen. De prijs was ook nog eens een stuk lager dan de andere aanbieders dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben erg blij dat ik de keuze gemaakt heb want mijn huis is veel comfortabeler geworden met het nieuwe dubbele glas want ik had ook nog eens enkel glas in de woning.

Door Fam. Muller op Kunststofraamkozijn.nl
Verrassend laag prijsniveau

Omdat je toch al snel over veel geld praat voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen inclusief een voor en achterdeur plus gevelbekleding zijn wij niet over "een nacht ijs" gegaan en hebben we vele offertes met elkaar vergeleken. Ook via deze website hebben wij offertes aangevraagd die we trouwens erg snel in huis hadden. Een leverancier die bij deze website aangesloten was had veel vakkennis in huis, was niet opdringerig, had veel nuttige suggesties voor onze woning en offreerde een zodanig lage prijs dat hij voor ons veruit de beste keuze was financieel gezien. Los van het feit dat het een aardige kerel was, het bedrijf mooie referentieprojecten kon laten zien en men kwalitatief uitsluitend goede merken levert. Alles is inmiddels naar zeer grote tevredenheid gemonteerd en wij blijken de juiste keuze gemaakt te hebben.

Door Jos Brokhuis op Kunststofraamkozijn.nl
Zeer goed bevallen

Aanvragen is gratis en verplicht je tot niets dus heb hier ook een aanvraag gedaan. Ik kreeg binnen een paar dagen een aantal offertes per email binnen en daar zaten een paar zeer voordelige tussen ten opzichte van de offertes die ik al had. De kozijnen zijn prima geplaatst inmiddels en ik heb veel geld bespaard.

Door Fam. Benneker op Kunststofraamkozijn.nl
Enorm voordelige aanbieder

Aanvragen is hier gratis dus wij hebben een aanvraag ingediend. Postcode invullen en daarna is het niet veel werk. Wij hadden ook een schets die we in PDF meegestuurd hebben. Met 2 werkdagen hadden wij een aantal offertes binnen van gerenommeerde aangesloten leveranciers waarvan er 1 echt een hele goede aanbieding had. Deze heeft alle kunststof kozijnen inmiddels gemonteerd en dat is echt zeer netjes gedaan. Factuurbedrag klopte, wij zijn tevreden met de geboden dienstverlening en kunnen het aanvragen van offertes via deze website van harte aanbevelen.

Enorm veel geld bespaard

Wij hadden in principe al gekozen voor een kunststof dakkapel van WERU voor echt enorm veel geld, maar toch waren we het thuis niet eens over de te maken keuze. Toch hier maar even offertes aangevraagd en dat prijsverschil was me toch echt veel te gortig. De dakkapel die we nu hebben is 3200 euro goedkoper en is van dezelfde materialen gemaakt als de duurdere. Wij hebben dus echt enorm veel geld bespaard en zo blijkt dat vergelijken echt duidelijk wel loont.

Door Johannes b op Kunststofraamkozijn.nl
Een goede keuze gemaakt uiteindelijk

Ruim een jaar zijn wij bezig geweest met het onderling vergelijken van diverse aanbieders, materialen, bouwwijze en de verschillende prijzen. Duidelijk was te zien dat bijna elke bedrijf zijn eigen werkwijze en materiaalkeuze had. Een bedrijf dat via deze website een offerte uitgebracht had sprong er duidelijk uit wat betreft helderheid en vakkennis. Zij waren wel iets duurder dan gemiddeld maar dat hadden we er graag voor over. Kort geleden is de dakkapel opgeleverd en het is voor ons duidelijk dat wij de juiste keuze gemaakt hebben gezien het feit dat alles vlekkeloos verlopen is. De binnenafwerking kregen wij er gratis bij en dat vonden wij een erg leuk gebaar ondanks het feit dat ik handig genoeg ben om dit zelf te doen.

Door Familie van Tuylhoven op Kunststofraamkozijn.nl
Traditionele opbouw

Wij hebben voor een traditionele opbouw met pannendak gekozen bekleed met Keralit. Het bedrijfje dat dit alles uitgevoerd heeft was kleinschalig met korte lijntjes en dat is heel erg goed bevallen. Volledig waargemaakt wat ze beloofd hebben en de prijs was op zich erg goed te noemen. Wat ons betreft een tien met een griffel en een verademing om te zien dat alles ook best eens in een keer goed kan gaan.

Door Jan ten Dam op Kunststofraamkozijn.nl
Snel verdiend

Normaal ben ik niet van het eindeloos vergelijken, maar omdat het hier om een groot bedrag zou gaan toch even vergelijken met de offertes die ik vanaf deze site kreeg. Nou dat was snel verdiend, zo houden we weer wat meer vakantiegeld over voor van de zomer.

Door Corinne V. op Kunststofraamkozijn.nl
Wat een prijsverschil

Wat schuifpuien betreft had ik werkelijk geen idee welke prijzen ik kon gaan verwachten. Vandaar dat ik op deze website een aantal gratis offertes aangevraagd had. Het prijsverschil met de dealer bij mij uit het dorp was werkelijk enorm, en dat had ik nooit gedacht. Bijna had ik de opdracht aan hem gegeven maar ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Ik heb zo grofweg even ruim 2000 euro bespaard door onderling offertes te vergelijken.

Door Mike ter H. op Kunststofraamkozijn.nl
Hefschuifpui bleek de beste keuze

Vrienden van ons hebben een kiepschuif pui laten monteren kort geleden en die hebben er een hoop ellende mee wat sluiten betreft. Had op deze website de vermelding over de hefschuif pui gelezen en dat dit systeem probleemloos is en ook de beste keuze. Dat is inderdaad zo gebleken; hier een aantal offertes aangevraagd en onze pui is ongeveer een maand geleden gemonteerd. De pui werkt geweldig en is qua functionaliteit geheel probleemloos.
Groetjes Mike

Page 1 of 14:
«

 

 

1
2
3

 

»

 

Gratis offertes aanvragen

Ontvang gratis vijf kozijn offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 60%!
Scroll Up