fbpx

Men denkt vaak dat het aanschaffen van kunststof kozijnen een hoop geld is en vragen zich af of er eigenlijk een subsidie is om aan te vragen. Hierbij willen wij van kunststofraamkozijn.nl je wat meer informatie geven over de mogelijkheden dit jaar. Laten we beginnen met de looptijd van de regeling: Vanaf 19 augustus tot en met 31 december 2020 kan je subsidie ontvangen voor de aanschaf van je kunststof kozijnen. Deze is beschikbaar voor eigenaren van appartementen en particuliere woningen en voor leden van Verenigingen van Eigenaren (VvE). Voor 2021 zal dit waarschijnlijk verlengt worden – wacht dus niet te lang. Deze subsidie kan je ongeveer 30% besparen tijdens de investering. Dat is zeker interessant – goed om even door te lezen dus

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Wat zijn de kunststof kozijnen mogelijkheden?

Als echte Nederlander willen we natuurlijk weten hoeveel geld we nou eigenlijk krijgen voor de subsidie. Het is met name afhankelijk van het soort woning waar je woont. Verder is het belangrijk dat je huis 2 isolatiemaatregelen heeft of laat uitvoeren. Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet dan is het mogelijk om 30% van de kosten terug te krijgen. Dit scheelt dus een hele hoop!

Tijdelijke verhoging subsidiebijdragen

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) tegemoet te komen in deze onzekere tijden besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). De verhoging is een tijdelijke verhoging van 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren. Beter voor het milieu dus en voor uw portemonnee.

verbouwplannen

Voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) zijn de subsidiebedragen tijdelijk verhoogd. Je komt voor deze tijdelijke verhoogde subsidiebedragen in aanmerking als minstens één van de minimaal 2 isolatiemaatregelen (spouw, dak, gevel, vloer of glas) na 1 juni 2020 is uitgevoerd en betaald.

Op de website van de RVO zie je in slechts enkele stappen welke aantrekkelijke subsidies en leningen er bestaan waar je gebruik van kan maken. Informeer je goed over de aanvraag voor subsidie voor/op kunststof kozijnen en de bijbehorende mogelijkheden.

Kunststof kozijnen deuren

Wat zijn de voorwaarden subsidie energiebesparing van een eigen huis?

Wilt je meer lezen over de subsidie energiebesparing eigen huis? Twijfelt je om twee energiebesparende isolatiemaatregelen uit te laten voeren? Dan kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Energiebespaarlening. Deze lening is van toepassing voor particulieren als voor vereninging van eigenaren (VvE)

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Subsidie kunststof kozijnen en energiebesparende maatregelen

Het zal je niet ontgaan zijn dat een subsidie voor kunststof kozijnen en energiebesparende maatregelen hand in hand gaan. Je komt voor deze regeling in aanmerking als je minimaal twee van deze dergelijke maatregelen neemt. Kies er daarom ook voor om je dak, gevel, spouwmuur, vloer en/of bodem te isoleren. Ook het aanbrengen van hoogrendementsglas is aan te bevelen. Kom in aanmerking voor een subsidie voor kunststof kozijnen en bekijk alle energiebesparende maatregelen om te zien hoe je een bonus van maar liefst €4000,- bovenop de subsidie kan krijgen! Hierop heb je recht als je alle maatregelen in je woning toepast.

Subsidiebedragen kunststof kozijnen

Je vraagt zich inmiddels vast af hoe hoog de subsidiebedragen voor kunststof kozijnen en andere energiebesparende maatregelen zijn. Daarom hebben we voor je op een rijtje gezet om een indicatie te geven wat de Nederlandse overheid momenteel vraagt en geeft:

isolatie maatregelen kunststof kozijnen

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Hoe Subsidie kunststof kozijnen aanvragen

Bezoek de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om te beginnen met je subsidie voor kunststof kozijnen aanvragen.

  • Ga via de aanvraagknop naar de digitale aanvraagomgeving van RVO.nl (het eLoket).
  • Log in met je DigiD. Ben je voor het eerst op het eLoket? je wordt gevraagd je persoonlijke gegevens aan te vullen.
  • Je bent in het formulier om Subsidie energiebesparing eigen huis aan te vragen > maak het aanvraagformulier aan en vul relevante gegevens aan.
  • Vul de gegevens in, neem de aantallen m2 over van het uitvoerdersformulier van het bouwbedrijf.
  • Voeg de bijlagen toe bij de aanvragen.
    Controleer je aanvraag, lees de verklaringen aandachtig door en dan kunt u onderaan deze pagina door de knop uw aanvraag versturen.
  • Na het verzenden van de aanvraag ontvang je direct je subsidieaanvraag en krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail. je vindt de bevestiging ook terug als je weer inlogt bij het eLoket. Kijk dan onder “Berichten”.
  • Door gebruik te maken van onze milieuvriendelijke artikelen, zoals kunststof deuren, kunststof kozijnen, of een kunststof schuifpui, maakt u kans op de subsidie.
  • Wil je een subsidie voor je kunststof kozijnen aanvragen maar heb je hierbij hulp nodig? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode:

Categorieën: Over kunststof kozijnen