fbpx

Staat u op het punt kunststof kozijnen te kopen voor uw huis. Dan bent u op onze website aan het juiste adres! Wij geven u hieronder vijf essentiële tips die u zeker in overweging moet nemen om goed beslagen ten ijs te komen bij het uitzoeken en bestellen!

Tip 1: Kies voor kozijnen met HR++ glas

Kunststof kozijnen zijn van zichzelf heel duurzaam; ze gaan over het algemeen langer mee dan houten kozijnen en vragen veel minder onderhoud. U hoeft ze niet te verven, alleen zo nu en dan schoonmaken met autoshampoo of groene zeep volstaat; kunststof kozijnen kennen dus vele voordelen! Op onderhoud bespaart u sowieso, maar kiest u voor HR of HR++ glas, dan bespaart u ook op energie!

Tip 2: Controleer of de kozijnen inbraakwerend zijn

Kozijnen hebben in de regel een SKG Weerstandsklasse 2. Dat wil zeggen dat het hang- en sluitwerk van uw kozijnen (of deuren) een sterk vertragend effect hebben op inbraakpogingen. Tel daarbij op dat HR++ glas van 2.4 mm dik ook een flinke barrière vormt voor dieven en u begrijpt dat kunststof kozijnen met HR++ glas niet alleen onderhoudsvriendelijk en energiezuinig zijn, maar ook inbraakwerend. Wel zo’n prettig idee!

Tip 3: Ga voor kunststof kozijnen met ‘houtlook’, wel zo mooi!

U wilt het gemak van kunststof, maar het uiterlijk van hout? Dat kan! Er zijn namelijk ook kunststof kozijnen met houtlook. Het kunststof is niet te onderscheiden van echt hout. Uw woning levert niet in op uitstraling, maar wel op duurzaamheid. Zo heeft u het beste van twee werelden!

Tip 4: Kies voor kunststof kozijnen uit Duitsland

Duitsland heeft veel producenten van kunststof kozijnen en uit tests blijkt keer op keer dat zij kwalitatief hoogwaardige producten leveren. Je mag het de Duitsers nageven: kwaliteitsproducten maken, dat kunnen ze! En kunststof kozijnen hebben veelal een levensduur van wel 65 jaar. Daarmee zit u voorlopig goed.

Tip 5: Bekijk en vergelijk prijzen door offertes op te vragen!

Voorkom dat u teveel betaalt voor uw nieuwe kozijnen en vraag offertes en prijzen op bij leveranciers bij u in de buurt! Dat kan heel eenvoudig via onze site. Deze dienst is geheel vrijblijvend en gratis: wij zullen u niet lastig vallen met andere aanbiedingen dan kozijnen. En leveranciers bij u in de buurt zullen uitgebreide offertes opstellen, zodat u beter kunt bepalen voor welke leverancier en kozijnen u gaat. En u kunt op die manier tot wel 60% besparen op de kosten!

Tot 60% voordeel?
Vraag offertes aan!Vraag nu vijf offertes aan van meerdere aanbieders.
*** 100% gratis en geheel vrijblijvend! ***
Categorieën: Over kunststof kozijnen