fbpx

Als je al kunststof kozijnen hebt voor je woning of pand, dan kan een volgende logische stap zijn om ook eens naar je buitendeuren te kijken. Het kan namelijk meerdere voordelen hebben om ook een kunststof buitendeur te hebben. Hoe zit dit?

Kunststof buitendeur is een goede isolatie

Een kunststof buitendeur is ideaal om je woning nog beter te isoleren. Veel kou komt de woning binnen, omdat de deur niet isolerend genoeg is. Hierdoor kan het toch nog tochten bij bijvoorbeeld de voordeur of de tuindeur. In de zomermaanden kan het juist weer helpen tegen kou. Een bijkomend voordeel is dat een kunststof deur niet alleen kou of warmte tegenhoudt, maar dat het ook geluidswerend is. Dit betekent dat je veel minder last hebt van bijvoorbeeld straatgeluiden. Dit kan in bepaalde wijken of bij bepaalde panden extra fijn zijn, omdat daar sowieso al meer lawaai is. Betere isolatie betekent in veel gevallen ook een verhoging van de waarde van de woning.

Onderhoudsvriendelijk

Een houten buitendeur heeft veel onderhoud nodig. Er moet regelmatig worden geschuurd en geverfd. Een kunststof buitendeur kost vrijwel geen onderhoud. Eenmaal geplaatst, hoef je er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Een houten buitendeur gaat minstens vijfentwintig jaar mee.

Beter voor het milieu

Kunststof buitendeuren zijn gemakkelijk te recyclen en dit draagt bij aan een beter milieu. Er zijn nog meer redenen waarom een kunststof buitendeur goed voor het milieu is. Bijvoorbeeld omdat de energierekening daalt en er minder CO2-uitstoot is.

Veilig

Een kunststof buitendeur kan heel goed worden beveiligd tegen inbraak. Wanneer je kiest voor een kunststof buitendeur, kun je er meteen voor zorgen dat er minstens een driepuntsluiting is. Of ga zelfs voor een vijfpuntsluiting. Hiermee kun je de deuren beter beveiligen tegen inbraak.

Verschillende designs voor kunststof buitendeuren

Voor kunststof buitendeuren zijn meerdere designs mogelijk. Eigenlijk kun je elk type ontwerp krijgen. Met ramen erin, of misschien zonder. Misschien wil je een deur die er modern uitziet of juist eentje met een authentieke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wees dus niet bang dat je beperkt bent in je opties. Bij kunststof buitendeuren is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Ook qua kleuren is er erg veel mogelijk met de buitendeuren.

Vraag een offerte aan

Wil jij graag een kunststof buitendeur? Dan kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je precies hoeveel het kost, maar ook of het bedrijf voldoende opties voor je heeft.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

Categorieën: Over kunststof kozijnen