fbpx

Je hebt net een verhuizing of verbouwing achter de rug en zit heerlijk op je nieuwe plekje. Echter, dat gevoel van ‘eigen’ voelen is lastig en daarom zie je zoveel interieur programma’s op tv. Het voordeel is dat je nu een frisse start kan maken en weer op inspiratie jacht kan gaan naar de laatste trend en ontwikkelingen. Een mooi voordeel, een nadeel kan zijn dat het huis niet helemaal af voelt en in dit artikel gaan we je daarbij helpen.

1. Een schilderij maken

Een schilderij is altijd een kenmerkend iets in de woonkamer, een echte ‘eye’ catcher. Om iets ‘Thuis’ te laten voelen kan je ook als gezin zelf een schilderij maken. Kies bijvoorbeeld een leuke vakantie foto waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Maak op basis van deze dierbare foto een abstract schilderij, combineer het met de kleuren in het huis. De kinderen zullen dit geweldig vinden als een soort weekend project. Ook een leuk idee voor hun slaapkamer. Zodoende heb je een mooie opvulling voor het huis en voelt het tevens meer als ‘Thuis’

2. Koop verse Bloemen van de markt

Het geheim van de professionals: bloemen! , geen bloemen of planten en het interieur is meteen een stuk killer en levenlozer. Probeer de bloemen af te stemmen bij het kleurenpalet van je huis, of misschien kan je je juist laten inspireren door een mooie bos bloemen wanneer je je palet nog moet kiezen. Elke zaterdag lekker naar de markt om nieuwe bloemen te halen geeft altijd iets positiefs, mooie kleuren maakt je blij – psychologisch slim!

3. Gebruik de woonruimte.

Heb je bijvoorbeeld hoge plafonds dan zijn mooie grote ramen ook prachtig. Het geeft meer licht en ruimte in een huis. Wist je dat kunststof raamkozijnen tegenwoordig helemaal hip zijn? Met een houtprofiel heeft je huis toch een beetje extra karakter en met HR++ glas geeft het net nog wat extra isolatie. Op deze website kan je gratis 4 kunststof kozijn offertes aanvragen.

Gratis offertes aanvragen

Vul uw postcode in en ontvang 4 gratis offertes. Voordeel tot 60% !

4. Foto’s ophangen

Heb je ook zo veel foto’s op je telefoon staan waar je eigenlijk nooit meer naar kijkt? Een leuke oplossing is een fotowand te maken in een loze ruimte. Bijvoorbeeld de gang of een Toilet is super leuk om een goede opvulling te geven met foto’s.
Foto’s maken een interieur echt persoonlijk en geeft net wat extra. Je kan bijvoorbeeld een wand vol hangen met allemaal kleine foto’s of juist een aantal grote foto’s laten afdrukken bij de Hema bijvoorbeeld. Goedkoop, persoonlijk en super leuk.

5. Kussens en Kaarsen

Neem kussens mee uit je vorige interieur, of koop een paar mooie nieuwe kussens of kussenhoezen voor je nieuwe huis. Betaalbaar maar met grote impact. Het mooiste is het wanneer je kussens van verschillende materialen kiest, zo kan je op een stijlvolle manier variatie aanbrengen. Kaarsen is een must om je thuis te voelen. Onze tip, gooi een lege fles wijn niet weg en plaats hier je kaarsen in. Prachtig gezicht als het kaarsvet over de wijnfles druppelt.

Onze conclusie

Een interieur persoonlijk maken kan dus eenvoudig en hoeft niet veel te kosten. Belangrijk is om het vooral rustig te houden en te investeren in een aantal belangrijke elementen zoals een mooie bank en een tafel. Gooi alle kleine dingen weg; less = more!

Vul direct uw postcode in, en ontvang

gratis de 4 voordeligste offertes! Voordeel oplopend tot 60%

Uw postcode:

Categorieën: Over kunststof kozijnen