fbpx

Insectenhorren voor kunststof kozijnen; echt geweldig!
Wordt u ook zo gek van muggen en vliegen in huis? Dan is er goed nieuws! Een groot bijkomend voordeel van kunststof kozijnen is namelijk dat u dit probleem heel eenvoudig kunt oplossen! Eindelijk een einde aan dat vervelende gezoem...

Het leven kan zo simpel zijn. Insectenhorren voor kunststof kozijnen worden simpelweg tussen het draai/kiep raam en het omringende kozijn geklemd. U hoeft dus geen hor meer te gebruiken zoals bij een houten kozijn dat u aan de binnenzijde van het kozijn bevestigt met scharnieren of klittenband.

Voordelen van insectenhorren voor kunststof kozijnen

Insectenhorren worden ook wel vliegenhorren of horren genoemd. Je kunt dit zien als een stukje gaas dat je voor je raam plaatst, zodat er geen insecten naar binnen kunnen vliegen. Het belangrijkste voordeel is dat insecten buiten de deur blijven. Dit voorkomt vervelende vliegen of motten die op je eten gaan zitten en daar zelfs misschien zelfs eitjes in leggen. Ook kunnen insectenhorren bijvoorbeeld muggen buitenhouden, zodat jij minder snel wordt gestoken. Goed om te weten is ook dat de horren diervriendelijk zijn.

Een ander voordeel is dat je nog steeds je huis goed kunt ventileren bij het plaatsen van insectenhorren voor kunststof kozijnen; ramen kunnen gewoon openstaan op warme dagen. Een insectenhor kan als laatste ook goed zijn voor mensen met hooikoorts. De pollen in de lucht komen namelijk doorgaans niet het huis in wanneer er een hor voor het raam zit.

Hoe het werkt

De insectenhorren voor kunststof kozijnen worden met klemmetjes in de sponning van het kozijn geklemd:

Insectenhorren

De hor wordt geklemd tussen het draaikiep raam en het kozijn en bevindt zich aan de buitenzijde. Kunststof ramen draaien naar binnen toe zodat het hor nu niet meer in de weg zit bij het openen van het raam.

Insectenhorren

En van buiten ziet dat er als volgt uit: de hor bevindt zich aan de buitenzijde en vormt één geheel met uw kozijn. Indien gewenst kunt u de insectenhorren voor kunststof kozijnen simpelweg het hele insecten-seizoen laten zitten. Alleen wanneer u bijvoorbeeld uw beddengoed wilt luchten, dient u de hor er even uit te halen en na afloop terug te plaatsen.

Insectenhorren

Kleuren en soorten gaas

Insectenhorren voor kunststof kozijnen kunt u in meerdere kleuren bestellen. U dient wel altijd de hor te bestellen in de kleur van uw draaikiep raam om een gelijkende kleurstelling te behouden. En voor de insectenhoren zijn er verschillende soorten gaas verkrijgbaar. Wanneer je speciaal horrengaas wil hebben dat ook pollen tegengaat, dan moet je kiezen voor een hor met extra kleine mazen. Een andere optie is gaas gemaakt van aluminium, dit is bijvoorbeeld handig wanneer je katten hebt. Zij kunnen dit gaas niet kapot krabben.
Voor algemene informatie over kunststof kozijnen klikt u hier.

Insectenhorren

De laagste horren-prijs van Nederland

Kunststofraamkozijn.nl werkt samen met een klein ambachtelijk horren fabriekje in Twente, waar men kwalitatief hoogwaardig horren op maat maakt. Mocht u inzethorren voor uw kunststof kozijnen wensen, dan kunnen wij u aan de laagste horrenprijs van Nederland helpen.

Wanneer u via ons uw horren bestelt, dan zijn de prijzen als volgt: € 65,- per stuk bij bestelling vanaf 2 stuks, € 70,- per stuk bij bestelling vanaf 4 stuks. Alle prijzen zijn inclusief BTW en gratis verzending. Elke maat is leverbaar en voor één vaste prijs! Alle standaard kleuren leverbaar en de levertijd is binnen 1 week. Na bestelling ontvangt u van ons een factuur, welke u na ontvangst van de horren kunt betalen.

Bestellen

Mocht u horren bij ons willen bestellen, stuur dan een email bericht naar info@kunststofraamkozijn.nl en vermeld het aantal, de afmetingen, de gewenste kleur en uw naam en adres gegevens.

Wij regelen vervolgens de rest!

Tot 60% voordeel?
Vraag offertes aan!Vraag nu vijf offertes aan van meerdere aanbieders.
*** 100% gratis en geheel vrijblijvend! ***
Categorieën: Over kunststof kozijnen