• LinkedIn
  • Volg ons op Google+!

Kunststof kozijnen prijzen | vraag en antwoord

De 50 meest gestelde vragen + antwoorden over  kunststof kozijnen,dakkapellen, voordeuren, tuindeuren, schuifpuien en gevelbekleding 

Kunststof kozijnen prijzen


Kunststof kozijnen prijzen ? Vraag nu direct uw 
4 gratis offertes aan en bespaar tot wel 60% op de totale aanschafprijs !!

Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

 

 

1)
KUNSTSTOF KOZIJNEN, WAAROM DAARVOOR KIEZEN IN PLAATS VAN HOUT OF ALUMINIUM ??
Allereerst vergen kunststof kozijnen veel minder onderhoud dan hout of aluminium; af en toe schoonmaken met auto-shampoo of groene zeep is voldoende. Ook zijn de kunststof kozijnen prijzen de laatste jaren enorm gedaald.
Verder hebben kunststof kozijnen een hoger isolerend vermogen door de verschillende luchtkamers; de lucht die daarin aanwezig is vormt geen koude brug waardoor de koude aan de buitenkant niet door straalt naar de binnenzijde van het kozijn.
Met hout en vooral ook met aluminium kozijnen is dit wel het geval.
Op zoek naar de voordeligste kunststof kozijnen prijzen ? Vul dan nu uw postcode in en ontvang gratis de 4 voordeligste offertes !

2)
WAAR WORDEN KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN GEMAAKT ?
Polyvinylchloride (pvc), is een veelvuldig toegepaste thermoplast (materiaal van kunststof dat bij sterke verhitting zacht wordt) die ontstaat na polymerisatie (samenvoegen van koolwaterstoffen tot een lange keten) van de stof vinylchloride.
Omdat pvc goedkoop en eenvoudig te bewerken is, wordt het veel toegepast in allerlei takken van de industrie ter vervanging van onder andere hout en beton. Vanuit milieu-oogpunt ligt pvc vaak onder vuur.
Dat heeft te maken met loodhoudende stoffen (stabilisatoren) die in kleine hoeveelheden aanwezig zijn en de gechloreerde koolwaterstoffen die bij verbranding vrijkomen.
Vanaf medio 2006 is er een trend gaande om de loodhoudende stabilisatoren in het pvc te vervangen door organische en op tin gebaseerde stabilisatoren. Alle additieven moeten voldoen aan de Europese richtlijn REACH en de milieuvriendelijke variant hydrotalciet kan rekenen op een groter deel van de markt.

De productie van vinylchloride bestaat uit twee stappen. Eerst laat men etheen reageren met chloor tot dichloorethaan. Vervolgens wordt dit dichloorethaan geëlimineerd tot chlooretheen (vinylchloride) en waterstofchloride. Ongeveer 30% van de wereldwijde chloorproductie wordt gebruikt voor de productie van chlooretheen.
Voor de polymerisatie worden chlooretheen en water gemengd. Onder hoge druk en temperatuur vindt dan polymerisatie plaats. Daarna ondergaat de ruwe pvc enkele raffinagebewerkingen om uiteindelijk als granulaat (kleine korrels of poeder) te worden afgeleverd. Dit granulaat wordt, onder toevoeging van additieven, verder verwerkt tot het eindproduct.

3)
IS ER EEN GROOT VERSCHIL IN KWALITEIT VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Ja, dat is er absoluut. Dit verschil zit hem onder andere in het risico op vervormen en verkleuren van de kunststof profielen.
De kunststof kozijnen profielen van de merken Schuco en Finstral bevatten nagenoeg geen weekmakers.
Een weekmaker is allereerst schadelijk voor het milieu, en heeft verder een tweetal nadelige eigenschappen.
Wanneer kunststof verwarmd wordt (door de zon) verdampt de weekmaker en heeft deze vanaf circa 8 jaar een vergelend effect op witte of creme-witte kleurtinten; om dit verdampen en verkleuren tegen te gaan dienen de kunststof kozijnen van de andere fabrikanten elk jaar in de autowas gezet te worden.
Als tweede nadelige effect is te melden dat het kunststof kozijn broos wordt na verdamping van de weekmaker; we kennen allemaal wel het afbreken van zittingen of stoelpoten van kunststof tuinmeubelen als voorbeeld.

Wat de productie betreft, worden er ook in het voormalige Oostblok en in Turkije kunststof kozijnen geproduceerd. Deze kunststof kozijnen van bijvoorbeeld het merk Veratec voldoen echter vaak niet aan de in Nederland gestelde keurmerken, en ook het afwerkingsniveau laat nog wel eens te wensen over. Dit verklaart uiteraard meteen ook waarom de kunststof kozijnen prijzen van deze kozijn fabrikanten relatief laag zijn.
Los van dit alles is het ook qua garantie handiger wanneer de kunststof kozijnen fabrikant zich in Nederland of in Duitsland bevindt.

Schuco CT 70 Corona Accent

4)
PROFIELEN EN KUNSTSTOF KOZIJNEN; WIE MAAKT WAT ?
De kunststof profielen worden gefabriceerd op lengtes van 6 meter, en elk kunststof kozijn vereist een ander profiel. Voor het fabriceren van een achterdeur, een voordeur, een draai/kiepraam etc. is telkens een ander profiel nodig.
Een aantal kunststof profielfabrikanten maken vervolgens ook zelf de kunststof kozijnen, zoals bijvoorbeeld de firma Weru. De meeste kunststof profielfabrikanten echter, leveren hun profielen aan verwerkers die vervolgens van de ingekochte kunststof profielen kunststofkozijnen vervaardigen.
In kwalitatief opzicht hoeft dit geen verschil te maken; in praktisch opzicht heeft een kleinere verwerker dichter bij huis soms een voordeel m.b.t een kortere levertijd wanneer een kunststof kozijn bijvoorbeeld verkeerd ingemeten is of beschadigd blijkt en opnieuw besteld dient te worden.

5)
IS HET HANG – EN SLUITWERK / BESLAG NOG BELANGRIJK ?
Jazeker, de firma Schuco bijvoorbeeld levert ook het originele Variotec fabrieksbeslag hetgeen herkenbaar is aan de zwarte kleur. Een verwerker van Schuco kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het originele beslag te gebruiken of beslag van een ander merk. Het Variotec beslag is door de eigen firma door en door getest in combinatie met de eigen kunststof profielen.
Vanwege het zeer hoge gewicht van de huidige HR++ ramen is het van groot belang dat het gebruikte beslag net zo goed is als de kunststof profielen; wanneer de scharnieren bijvoorbeeld iets uit gaan zakken levert dit problemen op m.b.t de sluitrubbers en ook gaat een dergelijk raam onherroepelijk klemmen aan de sluitzijde van een kunststof kozijn.
Over het algemeen gebruiken West-Europese kunststof kozijnen verwerkers allen hang en sluitwerk van goede kwaliteit; Fuhr, Dr. Hahn, Roto en Winkhaus zijn veel gebruikte beslag merken.

Kunststof kozijnen beslag     Kunststof kozijnen beslag

6)
WAT HOUDT POLITIE KEURMERK M.B.T KUNSTSTOF KOZIJNEN IN ?
De politie heeft bepaald dat wanneer kozijn elementen volgens bepaalde richtlijnen vervaardigd zijn, uw woning optimaal beveiligd is tegen inbraak.
Wanneer de fabrikant/verwerker SKG goedgekeurd beslag gebruikt voor het afmonteren van de kunststof kozijnen, in combinatie met het feit dat de glaslatten en scharnieren bij kunststof kozijnen zich standaard aan de binnenzijde bevinden, dan voldoen deze kunststof kozijnen aan het Politie Keurmerk.
Waar een wil is blijft uiteraard altijd een weg, dus u dient vanzelfsprekend zelf ook nog zo veel mogelijk aan inbraakpreventie te doen.
Houdt u er daarbij rekening mee dat de voordeur het kozijn element is dat het meest inbraakgevoelig is, vanwege het feit dat deze deur naar binnen toe opent en het inbrekersgilde op simpele wijze daar een breekijzer tussen kan zetten. Zorg er daarom ook altijd voor dat u aan de onderzijde van de voordeur een goed slot monteert dat u ook aan de buitenzijde af kunt sluiten.
Op zoek naar de voordeligste kunststof kozijnen prijzen ? Vul dan nu uw postcode in en ontvang gratis de 4 voordeligste offertes !

7)
HOE LANG IS DE GARANTIE TERMIJN OP KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Wanneer een verwerker aangesloten is bij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) dan is de standaard garantietermijn 10 jaar op de kunststof profielen met betrekking tot verkleuren en vervormen.
De leverancier van de kunststof kozijnen levert in de praktijk vaak ook minimaal 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen.
Echter, er zijn ook vele aanbieders van kunststof kozijnen die 15, 20 of zelfs 25 jaar garantie aanbieden hetgeen in de praktijk echter vaak als aanvullend verkoopargument gebruikt wordt; wanneer men na de 10 jaar gebruikelijke garantie een eventueel gebrek aan de kunststof kozijnen wil reclameren levert dit vaak een probleem op en blijkt deze lange garantietermijn toch niet zo keihard te zijn als men voor heeft doen komen. Kijkt u maar eens op het forum van Tros Radar, waar u vele problemen omtrent garantievoorwaarden kunt vinden.
De algemeen geldende gangbare garantietermijn is dus 10 jaar op verkleuren en vervormen van de kunststof kozijnen; bij elke langere termijn kunt u uw vraagtekens plaatsen.

8/
IS ER KANS OP VERKLEUREN VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Veel kunststof kozijn profielen bevatten weekmakers; deze zijn aan het kunststof toegevoegd om het geheel “taai” te maken.
Deze weekmakers hebben alleen een tweetal nadelige eigenschappen:
1/
Wanneer het kunststof kozijn verwarmd wordt (door de zon) verdampt de weekmaker en heeft deze na ca. 7 tot 10 jaar een vergelend effect op kunststof kozijnen met lichte kleuren en een lichter opkleurend effect op kunststof kozijnen met donkere kleuren.
2/
Wanneer de weekmaker verdampt wordt het kunststof broos en breekbaar; wij kennen dit voorbeeld bijna allemaal wel bij kunststof tuinmeubelen. Wanneer deze ouder worden en de weekmaker voor een groot deel verdampt is, kunnen er zomaar zittingen en stoelpoten afbreken.
Om al deze effecten tegen te gaan dienen de meeste kunststof kozijnen elke 1 a 2 jaar in de autowas gezet te worden.
Onder andere het merk Schüco verwerkt nagenoeg geen weekmaker meer in hun kunststof kozijn profielen, en deze kunststof kozijnen hoeven niet in de autowas gezet te worden.

9)
IK VIND KUNSTSTOF KOZIJNEN WEL PRAKTISCH, MAAR IK VIND HET UITERLIJK VAN HOUT MOOIER. IS DIT OP TE LOSSEN ?
Jazeker. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig ook leverbaar met een houtnerf structuur waardoor het oppervlak van een kunststof kozijn het oppervlak van een houten kozijn zeer dicht benadert.
Deze houtnerf structuur is tevens in zeer veel RAL tinten verkrijgbaar, tot aan houtmotieven als eiken beuken en mahonie aan toe.

10)
WELKE KLEUREN KAN IK VOOR DE KUNSTSTOF KOZIJNEN KIEZEN ?
Standaard zijn kunststof kozijnen aan de binnen en buitenzijde in glad kunststof uitgevoerd  in de kleuren wit RAL 9010 of creme wit RAL 9001.
Desgewenst kunt u aan de buitenzijde of binnenzijde kiezen voor een houtnerf folie in zeer veel RAL tinten, de firma Belisol levert de houtnerf structuur standaard ook aan de binnenzijde. De meest gekozen kleurstellingen voor kunststof kozijnen zijn wit RAL 9010, creme wit RAL 9001, creme met donkergroen (spargroen RAL 6009) en creme met donkerblauw (staalblauw RAL 5011).
Nagenoeg elke gewenste kleurstelling is tegenwoordig mogelijk bij uw keuze voor kunststof kozijnen, en de verschillen in kunststof kozijnen prijzen tussen glad en houtnerf zijn over het algemeen verhoudingsgewijs niet zo heel erg groot.


Vraag nu direct 
4 gratis offertes aan en bespaar tot 60% !!

Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

 

11)
WORDEN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN INCLUSIEF GLAS GELEVERD ?
Ja, alle kunststof kozijnen worden standaard inclusief HR++ glas geleverd in de variant 4-15-5 hetgeen inhoudt dat de buitenruit 5 mm dik is, de tussen spouw 15 mm dik en de binnenruit 4 mm dik.
De huidige HR++ ruiten bevatten een edelgas in de spouw (Argon), en dit edelgas zorgt ervoor dat er geen koudebrug ontstaat tussen de koude buitenlucht en de warmere binnenlucht; met andere woorden dat de koude van buitenaf niet door straalt naar binnen hetgeen met enkele ruiten sterk  het geval is.

HR++ glas

12)
KUNSTSTOF KOZIJNEN SCHOONMAKEN; HOE MOET IK DIT DOEN ?
Om uw kunststof kozijnen schoon te maken dient u nooit zwaar chemische middelen te gebruiken, en al helemaal niet als de zon flink schijnt ! Wanneer u middelen als thinner e.d gaat gebruiken om uw kunststof kozijnen schoon te maken, vraagt u natuurlijk om problemen want dit soort middelen lossen kunststof op en al helemaal Renolit folie in houtnerf structuur wanneer u dat op de kunststof kozijnen heeft !
Het beste is om de kunststof kozijnen schoon te maken op een bewolkte dag, en dan met een spons en een emmer met water met daarin auto shampoo of ouderwetse groen zeep; beide middelen laten een beschermend laagje achter op de kunststof kozijnen, zodat de kunststof kozijnen vuil afstotend worden.
Vanwege het feit dat kunststof kozijnen naar binnen toe openen, kunnen kunststof kozijnen eenvoudig gereinigd worden omdat u overal makkelijk bij kunt komen.
Een middel waar wij uit de markt zeer goede berichten over horen is Witte Steen; dit produkt reinigt, beschermt en polijst en is zeer geschikt om hardnekkige vervuiling van kunststof kozijnen te verwijderen. Witte Steen heeft een 100% natuurlijke samenstelling en bestaat uit kleiaarde, neutrale zeep, schuimzeep, plantaardig vet en geparfumeerde olie. Het middel is niet toxisch en huidvriendelijk.
Mocht u beschadigingen en krassen op uw kunststof kozijnen hebben, dan zijn er speciale kleurstiften verkrijgbaar om de beschadigingen weg te werken. Deze kleurstiften, maar ook schoonmaak artikelen zijn verkrijgbaar via www.allesvoorkunststofkozijnen.nl.

Kunststof kozijnen schoonmaken                            Kunststof kozijnen reparatie

13)
HEBBEN KUNSTSTOF KOZIJNEN VERDER ONDERHOUD NODIG ?
Niet echt noemenswaardig. U kunt de scharnieren van uw kunststof kozijnen af en toe smeren met een beetje kruipolie en de sluitrubbers kunt u om de zoveel tijd invetten met vaseline om deze soepel te houden en inscheuren te voorkomen.

14)
KAN IK OOK ALLEEN DE HOUTEN DRAAIRAMEN VERVANGEN DOOR KUNSTSTOF EN DE HOUTEN KOZIJNEN LATEN ZITTEN ?
Nee, dat kan helaas niet. Alle kunststof kozijnen worden in de fabriek gemonteerd en afgesteld, en het is ondoenlijk om een kunststof draaideel in een houten kozijn te plaatsen. Dit is nooit volledig passend te krijgen. De kunststof kozijnen worden dus als 1 element in de fabriek in elkaar gezet, en kunnen ook alleen als 1 geheel kunststof kozijn geleverd worden.
Op zoek naar de voordeligste kunststof kozijnen prijzen ? Vul dan nu uw postcode in en ontvang gratis de 4 voordeligste offertes !

15)
WELKE KUNSTSTOF VOORDEUREN KAN IK KIEZEN ?
Vraagt u een offerte voor een kunststof voordeur, dan krijgt u ruim 100 voordeur varianten met de offerte meegestuurd waar u uit kunt kiezen. De leverancier rekent voor al deze voordeuren dezelfde kunststof kozijnen prijzen zoals vermeld in de offerte, dus dat is voor u makkelijk kiezen. Als de kozijn offerte akkoord is, hoeft u alleen nog een deurnummer uit de catalogus te kiezen.
Voorbeelden van de verschillende kunststof voordeur varianten treft u hier.

Kunststof voordeur

16)
KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN AANVRAAGD – HOE DAN VERDER ?
Allereerst is uw offerte aanvraag voor kunststof kozijnen bij ons geheel gratis en vrijblijvend.
Wanneer u bij ons een offerte aan vraagt voor kunststof kozijnen, een schuifpui, openslaande tuindeuren en eventueel gevelbekleding van Keralit dan wordt uw offerte aanvraag doorgestuurd naar de bij ons aangesloten leveranciers die u een zeer concurrerende en lage offerte toe zullen sturen voor een scherpe kunststof kozijnen prijs.

Deze leveranciers zijn door ons gecontroleerd op de kwaliteit van de kunststof kozijnen, de kwaliteit van de montage werkzaamheden, de  betrouwbaarheid en de werkwijze die gehanteerd wordt.
Daar wij als oud-accountmanagers jarenlang in de kunststof kozijnen branche werkzaam geweest zijn, zijn wij beter in staat “het kaf van het koren” te scheiden dan de consument.
Bij ons treft u dan ook geen kunststof kozijnen leveranciers die slecht te boek staan, dwingende en asociale verkopers in dienst hebben, slecht montagewerk leveren, inferieure producten leveren en ronduit waanzinnig hoge kunststof kozijnen prijzen in rekening brengen voor de te leveren kunststof kozijnen.
Ook hoeft u bij onze leveranciers geen enkele aanbetaling te doen; u hoeft pas NA volledig tevreden montage te betalen zodat u zeker weet dat u de kunststof kozijnen geleverd heeft gekregen (faillissementen !..) en tevens dat deze goed gemonteerd zijn.
Kort gezegd, werken wij alleen samen met betrouwbare kunststof kozijnen leveranciers die op een eerlijke manier zaken willen doen, acceptabele kunststof kozijnen prijzen aanbieden en die net als wij van mening zijn dat een dergelijke manier van werken op de lange termijn de meeste vruchten af werpt.

17)
WAT KAN IK VERDER NOG DOEN OM DE LEVERANCIER VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN TE CONTROLEREN ?
Dat u de leverancier op internet kunt controleren op bijvoorbeeld het forum van Tros Radar, hoeven wij u natuurlijk niet meer te vertellen. Wanneer u een offerte met kunststof kozijnen prijzen ontvangt van een van onze kunststof kozijnen leveranciers, dan krijgt u tevens een lijst met referentie-adressen toegestuurd; dit is een lijst met tevreden klanten, waar u langs kunt gaan om te zien hoe de kunststof kozijnen eruit zien en waar u aan de bewoners kunt vragen hoe alles verlopen is met de betreffende leverancier.

18)
HOE VERLOOPT HET UITBRENGEN VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN OFFERTE? PERSOONLIJK GESPREK OF PER EMAIL ?
De beste manier voor het uitbrengen van een offerte voor de door u gewenste kunststof kozijnen, schuifpui, tuindeuren en eventueel gevelbekleding van Keralit door middel van het maken van een persoonlijke afspraak bij u thuis. De adviseur kan dan uw wensen in kaart brengen, een aantal materialen tonen en de betreffende afmetingen van de gewenste kunststof kozijnen opnemen om u een passende kunststof kozijnen offerte voor de scherpste kunststof kozijnen prijzen toe te kunnen sturen.
Tijdens dit persoonlijk gesprek wordt u vaak een stuk wijzer omtrent de verschillende mogelijkheden die er zijn met betrekking tot kunststof kozijnen.
Bent u al redelijk goed op de hoogte en wilt u eerst een offerte per email, dan is dit uiteraard geen probleem.

19)
HOE GAAT HET VERDER WANNEER IK AKKOORD WIL GAAN MET DE ONTVANGEN OFFERTE VOOR DE KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Wanneer u akkoord wilt gaan met de ontvangen offerte voor de door u gewenste kunststof kozijnen, dan zal de leverancier (nogmaals) bij u langs komen om de afmetingen van de kunststof kozijnen op de mm nauwkeurig op te nemen en tevens de gewenste kleuren, vensterbanken en handgrepen in kaart te brengen.
Vervolgens zal de leverancier de betreffende kunststof kozijn elementen gaan bestellen, en daarna met u een datum afspreken voor het monteren van de kunststof kozijnen, kunststof voordeur, kunststof achterdeur, kunststof schuifpui, tuindeuren en eventueel de gevelbekleding van Keralit.

20)
WAT DIENT ER DOORGAANS IN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN OFFERTE VERMELD TE STAAN ?
Het is gebruikelijk dat de offerte met de vermelde kunststof kozijnen prijzen opgemaakt wordt inclusief afwerkingslijsten aan de binnenzijde, nieuwe vensterbanken, HR++ glas (24mm), montage en BTW.
Nieuwe vensterbanken aan de buitenzijde (lekdorpelstenen) onder de kunststof kozijnen worden als meerprijs gerekend.


Vraag nu direct 
4 gratis offertes aan en bespaar tot 60% !!

Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

 

21)
HOE LANG DUURT DE MONTAGE VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN GEMIDDELD ?
Gemiddeld genomen worden er circa 2 a 3 kunststof kozijnen per dag gemonteerd inclusief de gehele binnen afwerking. Uiteraard is het een en ander sterk afhankelijk van de grootte van de betreffende elementen.

22)
WAT GEBEURT ER MET DE OUDE KOZIJNEN ? MOET IK DIE ZELF AFVOEREN ?
Daar hoeft u zich verder geen zorgen over te maken. Al onze leveranciers voeren uw oude kozijnen af na de montage van de kunststof kozijnen, zodat u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan.
Dit alles in inbegrepen bij de kunststof kozijnen prijs.

23)
MOET IK DE KUNSTSTOF KOZIJNEN NA MONTAGE NOG VERDER AFWERKEN ?
Nee hoor, de kunststof kozijnen worden na montage aan de binnenzijde afgewerkt met kunststof afwerklijsten in de kleur wit RAL 9010 of creme wit RAL 9001.
Na montage van de kunststof kozijnen hoeft u de boel alleen zelf nog even schoon te maken.
Dit alles is inbegrepen bij de kunststof kozijnen prijs.

24)
HOE ZIT HET MET DE VENSTERBANKEN ?
De vensterbanken aan de binnenzijde van de kunststof kozijnen worden desgewenst vernieuwd in elke gewenste kleur of breedtemaat. Dit is bij de kunststof kozijnen prijs inbegrepen.

25)
DE GEMETSELDE LEKSTENEN AAN DE BUITENZIJDE ZIJN LELIJK.
WAT KAN IK DAAR MEE ?
Deze zogeheten lekdorpelstenen onder de kunststof kozijnen kunnen naar wens vernieuwd worden, en zijn leverbaar in de kleuren donkergrijs en bruin/terracotta. Kostprijs gemiddeld tussen de € 60,- en € 80,- per strekkende meter inclusief montage.

Lekdorpel stenen

26)
HOE LANG IS DE LEVERTIJD VAN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Na tekenen van de offerte is de levertijd van de kunststof kozijnen bij onze leveranciers gemiddeld 5 tot 7 weken.

27)
MOET ER AANBETAALD WORDEN BIJ JULLIE LEVERANCIERS ?
NEE, geen van onze leveranciers vraagt een aanbetaling voor het leveren en monteren van de kunststof kozijnen !!
De leveranciers hebben wij hier specifiek op geselecteerd. Te vaak levert juist dit aspect vaak grote problemen op, en brengt de consument in een kwetsbare positie. Betaalt u ook geen 10, 20 of 25% aan wanneer de kunststof kozijnen afgeleverd worden en men aan wil gaan vangen met de montage werkzaamheden! Het zou kunnen zijn dat de kunststof kozijnen verkeerd ingemeten zijn, de draairamen aan de verkeerde kant zitten of dat er iets anders niet klopt. Vaak levert dit een discussie op, en dan is het wel zo prettig wanneer u nog niets aanbetaald heeft !
Wanneer u akkoord gegeven heeft voor het uitvoeren van de geoffreerde order, dan wordt er bij onze leveranciers opnieuw exact ingemeten, besteld en gemonteerd. Pas nadat alle kunststof kozijnen naar volle tevredenheid gemonteerd zijn (inclusief de gehele binnen afwerking en nieuwe vensterbanken) wordt er bij onze leveranciers gevraagd of u met circa een week de nota wilt voldoen.
Kortom volledige veiligheid voor u als consument, en geen enkele kans op problemen waar u absoluut niet op zit te wachten.
Voor een groot aantal voorbeelden van problemen met diverse leveranciers verwijzen wij u graag weer naar het forum van Tros Radar.

28)
WAAROM IS ER ZO’N GROOT VERSCHIL  IN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN ?
Voor het grootste gedeelte wordt dit verschil in kunststof kozijnen prijzen veroorzaakt door het verschil in overhead (kantoren, showroom  e.d). De door ons geselecteerde kunststof kozijnen leveranciers hanteren redelijke marges, en zijn niet op uit om u “het vel over de neus” te trekken. Per slot van rekening levert deze werkwijze het meeste op, daar men op deze manier ook regelmatig referentie-adressen ontvangt van eerdere klanten die tevreden waren over zowel de werkwijze als de kunststof kozijnen prijs van de geleverde kunststof kozijnen, het bekende -klant brengt klant- principe.
Mocht een aanbieder beschikken over een grote showroom waar u de producten kunt gaan bekijken, dan is het uiteraard logisch dat deze showroom kosten met zich mee brengt en voor een klein deel in de uiteindelijke prijs verwerkt zal zijn of worden.

29)
ZIJN KUNSTSTOF KOZIJNEN GEHEEL VAN KUNSTSTOF ?
Nee, kunststof kozijnen zijn niet geheel van kunststof. Kunststof op zich is niet sterk genoeg om daar een geheel kunststof kozijn van te kunnen maken. In het kunststof profiel wordt daarom een verstevigingsprofiel van aluminium of staal geplaatst om het kunststof kozijn zijn stevigheid te geven.
Veel fabrikanten gebruiken een kokerbalk ter versteviging, andere fabrikanten daarentegen (waaronder Schuco) gebruiken een metalen verstevigingsprofiel dat in de gehele breedte van het kunststof profiel aangebracht wordt. Deze laatste manier van verstevigen biedt een zo stabiel en sterk mogelijk kunststof kozijn, waarbij de kans op problemen met de sluitrubbers en klemmen van het draaideel van het kunststof kozijn zo klein mogelijk is.

30)
WELKE KUNSTSTOF KOZIJN VARIANTEN ZIJN ER ALLEMAAL MOGELIJK ?
In principe is alles mogelijk met betrekking tot kunststof kozijnen. Zelfs ronde en driehoekige kunststof kozijnen zijn leverbaar. Houdt u er wel rekening mee dat kunststof kozijnen in tegenstelling tot houten kozijnen in principe allemaal naar binnen toe openen.


Vraag nu direct 
4 gratis offertes aan en bespaar tot 60% !!

Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

 


31)

IK HEB NU ROEDES EN GLAS IN LOOD IN MIJN KOZIJNEN. KAN DIT OOK BIJ KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Ja hoor, geen probleem. glas in lood is ook leverbaar bij kunststof kozijnen en roedes kunnen zowel in het glas geplaatst worden (dit is makkelijker met ramen wassen) of aan de buitenzijde opgeplakt worden.
Onze leveranciers kunnen deze optie zonder probleem in de kunststof kozijnen prijzen opnemen.

32)
WELKE VENTILATIEROOSTERS ZIJN ER LEVERBAAR VOOR DE KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
In principe zijn er 2 typen roosters leverbaar voor de kunststof kozijnen, namelijk het klep rooster en het ton rooster.
Onze leveranciers hebben zeer goede ervaringen met de Ducaton 10 roosters van het merk Duco; dit rooster is zeer stabiel, rammelt niet en levert geen problemen op.
Het ventilatierooster kan rechtstreeks op het glas geplaatst worden maar kan ook boven een tussen stijl geplaatst worden, dit noemt men dan een kalf rooster.
De roosters zijn leverbaar in het wit (RAL 9010), creme wit (RAL 9001) en alu look.
Onze leveranciers kunnen deze opties zonder probleem in de kunststof kozijnen prijzen opnemen.

Ducoton 10 ventilatierooster

33)
WELKE BEGLAZING IS ER TE KIEZEN, EN MAAKT DIT NOG VERSCHIL ?
Alle kunststof kozijnen worden standaard inclusief HR++ glas geleverd in de variant 4-15-5 hetgeen inhoudt dat de buitenruit 5 mm dik is, de tussenspouw 15 mm dik en de binnenruit 4 mm dik.
In totaal is een dergelijke glazen raam dus 24 mm dik.
De huidige HR++ ruiten bevatten een edelgas in de spouw (Argon), en dit edelgas zorgt ervoor dat er geen koude brug ontstaat tussen de koude buitenlucht en de warmere binnenlucht; met andere woorden dat de koude van buitenaf niet door straalt naar binnen hetgeen met enkele ruiten sterk  het geval is.

Er zijn ook HR++ ramen leverbaar met een grotere dikte in bijv. 26 of 28 mm.
Tevens is er 3-laags HR++ glas leverbaar.
Al met al kunt u het net zo gek maken als u zelf wilt; in de praktijk blijkt echter dat het e.e.a u alleen maar meer geld kost en nagenoeg geen extra rendement oplevert.
In de praktijk voldoen HR++ ramen van 24 mm dik meer dan uitstekend, en voldoen deze ruimschoots aan de huidige gestelde normen.
Wilt u daadwerkelijk iets extra’s doen wat isolatie betreft ? Denk dan aan spouwmuurisolatie.

34)
GELUKKIG HEB IK OP DE BEGANE GROND AL HR++ GLAS, DUS IS BOVEN MINDER BELANGRIJK. TOCH ?
Niets in minder waar. Zoals u weet stijgt warme lucht; dus alle warmte verliest u boven in de woning. Ook al houdt u alle deuren gesloten, de warme lucht vindt zijn weg echt wel naar boven.
Dit kost u heel veel aan “loze” stookkosten in de maand..

35)
HOEVEEL SCHEELT HET MIJ DAN WANNEER IK DE ENKELE BEGLAZING IN DE HELE WONING VERVANG VOOR HR++ GLAS ?
Onderzoek heeft uitgewezen dat uw voordeel op kan lopen tot 25%. Dit is het bedrag dat u zich kunt besparen op uw gasrekening.
Uw nieuwe kunststof kozijnen inclusief HR++ beglazing dient u dus eigenlijk als een investering te zien in plaats van een kostenpost.
Op het onderstaande infrarood beeld ziet u aan de linkerzijde een kozijn met enkel glas, en aan de rechterzijde een kozijn met 24 mm HR++ glas. De rode kleur staat voor verlies van warmte, en groen staat voor een optimale thermische isolatie zonder verlies.

Warmeteverlies enkel glas

36)
IK MAAK MIJ ZORGEN OVER DE INBRAAK GEVOELIGHEID; WELK KOZIJN ELEMENT IS HET MEEST KWETSBAAR ??
U verwacht het waarschijnlijk niet, maar het het kozijn element dat het meest inbraak gevoelig is, is de voordeur. De reden waarom dit zo is, ligt hem in het feit dat deze deur naar binnen toe open gaat; alle andere deuren gaan naar buiten toe open.
Wanneer de voordeur nu niet goed vergrendeld is, drukt een inbreker met zijn knie aan de onderzijde de voordeur naar binnen toe en plaatst vervolgens een breekijzer tussen de deur en de deurpost.
Vervolgens staat de inbreker letterlijk binnen 5 seconden in uw woonkamer.
Kunststof voordeuren inclusief Politie Keurmerk hebben een meerpunts vergrendeling, zodat dergelijke deuren niet geforceerd kunnen worden. Wel zo veilig, en een stuk beter voor uw nachtrust !..
Besluit u nu niet om de voordeur te vernieuwen, zorgt u er dan in ieder geval voor dat u op uw huidige houten deur aan de onderzijde een penslot monteert, welke ook aan de buitenzijde afsluitbaar is.
Wat de prijs voor een nieuwe kunststof voordeur betreft, liggen deze gemiddeld tussen de € 3500,- en € 5500,- afhankelijk van de kwaliteit en de uitvoering.

37)
HEBBEN DE BIJ WWW.KUNSTSTOFRAAMKOZIJN.NL AANGESLOTEN KUNSTSTOF KOZIJNEN LEVERANCIERS EIGEN MONTEURS IN DIENST ?
Jazeker, dit is een van de punten waar wij de bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers op geselecteerd hebben !!
Bij ons geen extern ingehuurde montage ploegen en ook geen Poolse monteurs. De bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers hebben allen ervaren monteurs in eigen dienst om te kunnen waarborgen dat de montage werkzaamheden goed en naar tevredenheid uitgevoerd worden.

38)
IK ZAG LAATST KUNSTSTOF KOZIJNEN DIE GEEL VERKLEURD WAREN. IS DIE GELE AANSLAG TE VERWIJDEREN ?
Nee, dit is niet te verwijderen. Deze vergeling wordt veroorzaakt doordat het betreffende kunststof kozijn profiel een hoog percentage aan weekmakers bevat(te). Wanneer het kunststof verwarmd wordt door de zon, verdampen deze weekmakers en na circa 8 jaar tasten de weekmakers het oppervlak aan van het kunststof kozijn en begint het vergelende effect.
Om het verdampen van de weekmakers tegen te gaan dienen de kunststof kozijnen met een hoog percentage aan weekmakers jaarlijks in de autowas gezet te worden.
U ziet dat het belangrijk is om niet alleen de prijzen met elkaar te vergelijken, maar zeker ook de kwaliteit van de gebruikte kunststof kozijn profielen. De kunststof kozijn profielen van o.a Schüco bevatten nagenoeg geen weekmakers meer, en deze kunststof kozijnen hoeft u NIET jaarlijks in de autowas te zetten. Wel zo belangrijk om te weten, want u wilde natuurlijk zo min mogelijk tijd hoeven te besteden aan uw nieuwe kunststof kozijnen..

39)
IK WIL GRAAG EEN SCHUIFPUI, WELKE KAN IK HET BESTE KIEZEN ? EEN HEFSCHUIF-PUI OF EEN SCHUIFKIEP-PUI ?
Allereerst zullen we hier het verschil uitleggen tussen beide schuifpuien:
*De hefschuif  pui.
Bij een hefschuif pui draait u de bedieningshendel aan de binnenzijde om, en wordt het schuifdeel van de hefschuif pui opgeheven op grote rollen van acryl en kunt u vervolgens met een simpele en lichte beweging de schuifpui openen.
*De schuifkiep pui.
Bij de schuifkiep pui kunt u het te schuiven deel van de schuifpui naar binnen kiepen, en vervolgens klapt u het gehele schuifdeel naar binnen en kunt u het gehele deel opzij bewegen. Deze beweging is veel lastiger dan bij de hefschuif pui, maar dit systeem heeft wel weer het voordeel dat het schuifdeel ook te kiepen is.

Qua degelijkheid en duurzaamheid is de hefschuif pui zonder enige twijfel de beste aanrader; het openingssysteem van de schuifkiep pui is erg kwetsbaar en servicegevoelig. Veel leveranciers zijn zelfs al gestopt met het leveren van de schuifkiep pui vanwege het grote aantal mankementen dat dit systeem vaak vertoont. Wordt het schuifdeel te hardhandig on onhandig geopend, dan moet er vaak alweer een servicemonteur aan te pas komen.
De hefschuif pui is pure degelijkheid en kan tegen een behoorlijk stootje; bediening door kleine kinderen te hard dicht gooien, het maakt niet uit de hefschuif pui kan er tegen.
Uiteraard stellen de bij ons aangesloten leveranciers van kunststof schuifpuien een schuifpui offerte op inclusief dubbel gelaagd glas; dit is een voorschrift wat de veiligheid van u en uw gezinsleden betreft en voorkomt breuk van het glas bij het te dicht gooien van de schuifpui of bijvoorbeeld het tegen het glas in de schuifpui rijden met een kinderfietsje.

Kunststof schuifpui

 

Hefschuifpui     Kiepschuifpui

Hefschuif pui                                                          Kiepschuif pui met kwetsbare constructie elementen

 

40)
KAN IK OOK MIJN HUIDIGE HOUTEN GEVELBEKLEDING LATEN VERVANGEN DOOR KUNSTSTOF ?
Jazeker, hier is  prachtig materiaal voor op de markt van het merk Keralit.
Keralit is verkrijgbaar is vele RAL tinten en in een gladde structuur of houtnerf structuur.
Uiteraard kunt u ook de boeidelen en windveren van het dak hiermee laten bekleden, de zij wangen van een dakkapel of de bekleding van uw schuur.
Onze leveranciers brengen u graag een offerte uit voor de door u gewenste gevelbekleding, eventueel in combinatie met de kunststof kozijnen prijzen.

Keralit gevelbekleding

 

Vraag nu direct 4 gratis offertes aan en bespaar tot 60% !!

Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

 


41)

KUNNEN DE BIJ JULLIE AANGESLOTEN KUNSTSTOF KOZIJNEN LEVERANCIERS OOK EEN OFFERTE UITBRENGEN VOOR ROLLUIKEN, SCREENS OF EEN ZONNESCHERM ?
Dat is geen probleem. Buiten kunststof kozijnen, kunststof voordeuren, kunststof achterdeuren en kunststof schuifpuien kunnen onze leveranciers ook zonder probleem een offerte uitbrengen voor rolluiken, screens of een zonnescherm. Dit altijd voor een zeer scherpe prijs inclusief de algehele montage.
Onze leveranciers kunnen deze opties zonder probleem in de kunststof kozijnen prijzen opnemen.

42)
IK WIL EEN SCHUIFPUI OF TUINDEUREN LATEN MONTEREN, MAAR ER MOET EEN DEEL VAN DE MUUR VERWIJDERD WORDEN. DOEN JULLIE LEVERANCIERS DAT OOK ?
Geen probleem. Onze leveranciers verwijderen tegen een kleine meerprijs tevens een deel van het muurtje zodat de gewenste kunststof schuifpui of de kunststof tuindeuren zonder probleem geïnstalleerd kunnen worden. Mocht er een deel van een dragende muur verwijderd moeten worden, dan plaatsen onze leveranciers een metalen latei ter versteviging; ook dit gebeurt voor een zeer scherpe prijs van slechts 200 tot 300 euro inclusief  btw en montage. U hoeft dus geen externe bedrijven in te schakelen, onze kunststof kozijnen leveranciers hebben alle expertise in huis.

43)
KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN; VERSCHILLEN DE KUNSTSTOF KOZIJNEN PRIJZEN ECHT ZO VEEL VAN ELKAAR ?
De kunststof kozijnen prijzen kunnen zeer sterk verschillen van elkaar ! U gelooft het misschien niet, maar prijsverschillen oplopend tot wel bijna 100% komen voor. De prijs alleen mag echter nooit geheel leidend zijn want uiteraard is de kwaliteit minimaal net zo belangrijk; uiteraard wilt u niet na al een paar jaar last krijgen van tocht, lekkage en vervormde kunststof kozijnen.
Vraagt u minimaal 4 vergelijkende offertes aan, dat scheelt u geld en u weet dan ook zeker dat u de juiste keuze gemaakt heeft. De bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers offreren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen voor acceptabele kunststof kozijnen prijzen, en geloven in het principe “klant brengt klant”. Wanneer zij u te hoge kunststof kozijnen prijzen in rekening zouden brengen voor de door u gewenste kunststof kozijnen, zult u hen niet aanbevelen bij een buurman, collega of kennis. Op de lange duur brengt de aanwas van nieuwe referentie klanten meer dan het eenmalig in rekening brengen van een veel te hoge kunststof kozijnen prijs…

44)
IK WIL DE GEVELOPENING GROTER LATEN MAKEN VOOR EEN SCHUIFPUI OF TUINDEUREN. DOEN JULLIE LEVERANCIERS DIT OOK?
Geen probleem, de bij ons aangesloten kunststof kozijnen leveranciers slijpen zonder probleem een muurdeel weg om eventueel een groter kozijn element te kunnen plaatsen. Mocht het eventueel een dragende muur te zijn en dient er een verstevigingslatei gemonteerd te worden, dan doen zij dit ook tegen een geringe meerprijs.

45)
ER MOET EEN MUURDEEL OPGEMETSELD WORDEN. GEEN PROBLEEM ?
Nee hoor, het opmetselen van een muurdeel met of zonder spouw is geen probleem. Ook het opmetselen van een muurdeel tussen de verscheidene kozijn elementen is geen enkel probleem.
Vermeld u uw wens graag in uw offerte aanvraag.

46)
DRAAIEN KUNSTSTOF KOZIJNEN OOK NAAR BUITEN NET ALS HOUTEN KOZIJNEN ?
In principe niet. Kunststof kozijnen draaien per definitie altijd naar binnen toe. Een achterdeur en een schuurdeur draaien wel naar buiten toe, de rest van de kunststof kozijnelementen draaien naar binnen toe.

47)
IK HEB NU INSECTEN HORREN MET KLITTENBAND AAN DE BINNENZIJDE GEPLAKT. ANDERE OPLOSSING BESCHIKBAAR ?
Jazeker ! Omdat kunststof kozijnen naar binnen draaien is daar een hele mooie oplossing voor. Op maat gemaakte insecten horren kunnen mee besteld worden die u aan de binnenzijde van het kozijn kunt klikken. Dus tussen het raamkozijn en het draairaam, zodat het insecten hor aan de buitenzijde geplaatst is. U kunt daarna probleemloos uw kunststof kozijn naar binnen toe openen zonder dat het insecten hor in de weg zit. U bent vervolgens ook verlost van dat lelijke klittenband aan de binnenzijde van uw huidige kozijn.
Onze leveranciers kunnen deze optie zonder probleem in de kunststof kozijnen prijzen opnemen.

48)
KAN ER GEBOORD WORDEN IN KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Dat is geen probleem. Of het verstandig is, is een tweede. Gaatjes in een kunststof kozijn kunnen uiteraard later niet zo simpel gevuld worden als in een houten kozijn. Bedrijven als Dr Vinyl hebben daar later eventueel wel oplossingen voor.
Technisch gezien kunt u makkelijk gaatjes boren in een kunststof kozijn, de constructie is daar stevig genoeg voor.

49)
IK WIL WAT MEER PRIVACY IN MIJN BADKAMER. HOE DOE IK DAT ?
Wat het glas in het kunststof kozijn van uw badkamer betreft, kunt u desgewenst kiezen voor melk glas in de HR++ variant; dit is gezandstraald glas waar men van buitenaf niet doorheen kan kijken. Dit is ook verkrijgbaar in een half helder half melkglas variant.
U hoeft dan niet te gaan rommelen met plakfolie, en u heeft het meteen netjes voor elkaar.
Onze leveranciers kunnen deze optie zonder probleem in de kunststof kozijnen prijzen opnemen.


Vraag nu direct 
4 gratis offertes aan en bespaar tot 60% !!

Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

 

50)
IK WIL EIGENLIJK LUXAFLEX IN DE BADKAMER EN ANDERE KAMERS IN HET HUIS. WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN DAARVOOR M.B.T KUNSTSTOF KOZIJNEN ?
Daar bestaat een zeer mooi systeem voor, het zogeheten screenline systeem waarbij de horizontale lamellen tussen de beide glaslagen aangebracht zijn en zich dus in de spouw van de ruit bevinden. Dit is echter geen goedkoop systeem; voor een badkamerkozijn dient u rekening te houden met rond de € 400,- incl. btw maar dit is wel een geweldig mooi systeem !

Screenline

51)
WIE BEHEREN KUNSTSTOFRAAMKOZIJN.NL ?
Kunststofraamkozijn.nl is een initiatief van een tweetal oud-accountmanagers uit de kunststof kozijnen branche. Te vaak zagen wij voorbeelden van particulieren die kwalitatief slechte kunststof kozijnen voor absurd hoge kunststof kozijnen prijzen geleverd kregen of geen enkele service meer konden verwachten nadat de kunststof kozijnen eenmaal betaald waren. Wij doen dit anders !!!
Bij ons geen louche bedrijven die absurd hoge kunststof kozijnen prijzen voor kunststof kozijnen in rekening brengen en/of niet meer bereikbaar zijn wanneer u later een probleem met uw reeds betaalde product heeft.
De bij www.kunststofraamkozijn.nl aangesloten kunststof kozijnen leveranciers werken in geen geval met dwingende en asociale verkopers, hebben eigen gecertificeerde monteurs in dienst, vragen geen enkele aanbetaling en leveren uitsluitend topproducten.
Houdt u er rekening mee dat prijsverschillen m.b.t de kunststof kozijnen prijzen behoorlijk groot kunnen zijn. Kiest u dus niet zomaar voor een kunststof kozijnen leverancier, maar vergelijk de kunststof kozijnen prijzen en de kwaliteit van de kunststof kozijnen zeer grondig met elkaar. Neemt u de “proef op de som” en vraag bij ons meerdere  gratis kunststof kozijnen offertes aan van kunststof kozijnen leveranciers die speciaal door ons geselecteerd zijn op kunststof kozijnen prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid !
U zult versteld staan van de verschillen in prijs en kwaliteit ten opzichte van vele andere kunststof kozijnen leveranciers.


Vraag nu direct 
4 gratis offertes aan en bespaar tot 60% !!

Uitsluitend kwaliteitsproducten | eigen monteurs | Betaling geheel achteraf

 

 

 

kunststof kozijnen

 

© Copyright 2011 www.kunststofraamkozijn.nl – kunststof kozijnen prijzen

Klik hier om een review te geven


Submit your review
* Required Field

Uiteindelijk toch kunststof gekozen

Nov 05, 2012 by familie Damhuis

Eigenlijk ben ik nooit een liefhebber van kunststof geweest, want hout vind ik gewoon meer uitstraling hebben. Wist alleen niet dat het kunststof van nu er zo mooi uit ziet. Wij worden al wat ouder en ik wil niet meer dat mijn man de ladder op gaat dus toch uiteindelijk voor kunststof gekozen. Via deze site gratis wat offertes aangevraagd en de beste voor ons gekozen; ging niet alleen om de prijs, betaling achteraf plus de garantie en eigen personeel vonden wij ook belangrijk.
Groetjes familie Damhuis uit Almere


Goed produkt, eerlijke prijs

Nov 03, 2012 by Willem P.

Hallo hier even een kort berichtje van mij. Wij hebben bijna een half jaar lopen te vergelijken en wilden toen kiezen tussen de echt goede kozijnen van Schuco en Finstral. Via deze site een aanbieder van Schuco gevonden en dat scheelde een slok op een borrel met de Finstral dealer en meteen maar de knoop door gehakt. Bleek een goede keus, nette advisering en geen geduw en getrek, nette monteurs en de betaling allemaal achteraf. Geen stress dus. Is al met al erg goed bevallen. Bedankt jongens.


Besparing groter dan gedacht

Oct 30, 2012 by J. Du Bois

Van nature sta ik sceptisch tegenover dit soort vergelijkingssites. In onze zoektocht naar nieuwe kunststof kozijnen toch hier even een aanvraag ingediend en dat is ons niet tegen gevallen. De prijs was inderdaad laag omdat men werkt met aanbieders zonder grote showrooms. De buren waren uiteindelijk ook geïnteresseerd waardoor de prijs nog later uit viel. Chapeau !
Dhr. Du Bois te Soest


Prima medium / scherpe prijzen

Oct 04, 2012 by Fam. Hoogewerff

Overal wordt vaak maar wat geroepen omtrent de scherpste prijzen en dergelijke, maar ik moet zeggen dat de Schuco prijs die wij via deze site ontvangen hebben inderdaad echt de laagste prijs was. Adviseur op bezoek gehad, die alles netjes uitgelegd en toegelicht heeft en de betaling is volledig achteraf dus geen risico. 3 van de 4 ontvangen offertes ontvangen, maar dat is voor mij genoeg. Hoef er geen 6,7 of 8 en al helemaal niet zoveel mensen over de vloer. Wij zijn tevreden.

Fam Hoogewerff / Hoofddorp


Kunststofraamkozijn.nl Losser , Nederland 4.5 5.0 4 4 Eigenlijk ben ik nooit een liefhebber van kunststof geweest, want hout vind ik gewoon meer uitstraling hebben. Wist alleen niet dat het kunststof van nu er zo mooi uit ziet. Wij wo

Kwaliteit versus prijs

Dec 03, 2012 by Fam Haverkamp

Kwaliteit vinden wij minstens net zo belangrijk als de prijs. Wij hebben dan ook na uitvoerige selectie en het bekijken van een aantal referentie adressen een keuze gemaakt uit de merken Weru, Schüco en Finstral. De communicatie via deze website ging prima en daar viel weinig op aan te merken. Gemak dient de mens tegenwoordig met het medium internet, en ondanks het feit dat ik niet meer de jongste ben ging het invullen van het aanvraagformulier zeer eenvoudig.


Kunststofraamkozijn.nl Losser , Nederland 4.5 5.0 4 4 Eigenlijk ben ik nooit een liefhebber van kunststof geweest, want hout vind ik gewoon meer uitstraling hebben. Wist alleen niet dat het kunststof van nu er zo mooi uit ziet. Wij wo

Uiteindelijk toch kunststof gekozen

Nov 05, 2012 by familie Damhuis

Eigenlijk ben ik nooit een liefhebber van kunststof geweest, want hout vind ik gewoon meer uitstraling hebben. Wist alleen niet dat het kunststof van nu er zo mooi uit ziet. Wij worden al wat ouder en ik wil niet meer dat mijn man de ladder op gaat dus toch uiteindelijk voor kunststof gekozen. Via deze site gratis wat offertes aangevraagd en de beste voor ons gekozen; ging niet alleen om de prijs, betaling achteraf plus de garantie en eigen personeel vonden wij ook belangrijk.
Groetjes familie Damhuis uit Almere


Kunststofraamkozijn.nl Losser , Nederland 4.5 5.0 4 4 Eigenlijk ben ik nooit een liefhebber van kunststof geweest, want hout vind ik gewoon meer uitstraling hebben. Wist alleen niet dat het kunststof van nu er zo mooi uit ziet. Wij wo

Meer dan tevreden

Aug 22, 2013 by Angelique

Keurig netjes geleverd wat er toegezegd is. Binnen enkele dagen na het invullen van mijn postcode en gegevens op deze website kreeg ik gratis en vrijblijvend meerdere prijsindicaties en offertes toegestuurd waarbij meteen al opviel dat de onderlinge prijsverschillen erg groot kunnen zijn. Hiermee kon ik meteen al een goede eerste onderverdeling maken en daarna heb ik met 2 kunststof kozijnen leveranciers een afspraak gemaakt. Uiteindelijk onze definitieve keuze gemaakt en de kozijnen en deuren zijn inmiddels naar grote tevredenheid geleverd en gemonteerd. Prima gegaan via deze website, wij zijn meer dan tevreden.


Kunststofraamkozijn.nl Losser , Nederland 4.5 5.0 4 4 Eigenlijk ben ik nooit een liefhebber van kunststof geweest, want hout vind ik gewoon meer uitstraling hebben. Wist alleen niet dat het kunststof van nu er zo mooi uit ziet. Wij wo